Novinarji na POP TV so neredko res brez komentarja. Predvidevam, da jih uredniški veleumi silijo k temu, da govorijo naglas, agresivno in vsako najbolj kravjo novico prezentirajo tako, kot da bi Space Shuttle ravnokar padel na slovenski parlament in pobil vse, ki so bili notri. Moteče in vsaj meni se zdi da podcenjevalno do gledalcev. No, lahko pa da delajo program za gledalce z izrazito nizkim IQ, ki časopis prebirajo počasi, s prtom, ki drsi po vrsticah in ustnicami, ki momljajo zapisano....
O govornih sposobnostih nekaterih novinarjev pa tudi nima smisla razpravljati. Na RTV Slovenija bi jih vrgli že na prvi uri govornega izobraževanja. Redke so izjeme. O eksploziji egotripov in velepomembnosti nekaterih pa raje ne bom.
Osebno POP TV ignoriram. Dol mi visi za njihove oddaje, reklame, Kmetije in vso ostalo produkcijo. Preprosto sem ugotovil, da v Sloveniji ne premoremo niti enega res spodobnega televizijskega programa. Sicer pa si ga takšen folk, kot prevladuje v tej državi, niti ne zasluži. Velik odstotek je namreč nadpovprečno butastih.