Novinarji na POP TV

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Kolk moraš bit kretena, da vprašaš delavko, ki bo ostala brez dela; '' to za vas in za vašo družino predstavlja šok? ''

Ja kaj pa drugega, kreteni? A? Veseljačenje in popivanje do jutra?

Svašta....

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Ne vem zakaj večinoma mlade novinarke govorijo tako hitro in kričijo... zaspal sem, pa me je neka koza zbudila (ne vem če svet al 24kur)
obup vse skupaj.
crazy1.gif

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Ja s takimi vprašanji hočejo novinarji da se jim folk pol zjoka pred kamero sam da majo več gledalcev!!!

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Najhujša od vseh mi je Polona Križnar. Ko vidim njo, takoj šaltam. Ko govori opleta z rokami in glavo, kot da bi rada poletela.
crazy1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Pa katastrofa so ti POP TV/A Kanal novinarji. Iz vsakega dreka hočejo neko senzacijo naredit, neko zgodbo. Najbolj na kozlanje pa mi gre ko gledam Slaka. Sem mislil da se bo zadeva rešila ko je Potrč šel pa je samo še slabše. Človek prav sili v ljudi. Neokusno. Najbrž nikoli ne gleda svojih oddaj.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
Najprej s tisto delavko v Radljah;
potem pa še ubogi traktorist s 1,8 promila alkohola, kako so reveža vklenili.
Kar krvavel je ubožec in 7 patrulj se je odzvalo.

Mater vam senzionalistično, prispevek je za drek.

Lp

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Samo roko na srce, takšen lolek, kot pa je Denis Oštir je pa tudi za ostale iz POP TV in Kanal A enigma. Fant ni sposoben povedati enega samega stavka brez tega, da naredi napako, brez tega, da nori pri govorjenju, se zaganja kot stari Tomo Vinkoviæ, skratka katastrofa na dveh nogah.

Ne razumem, kako ga lahko uredniki prenašajo in mu ne dajo brco v rit. Vse lepo in prav, ampak če bi se fant malo umiril, povedal lepo umirjeno kar ima za povedati, bi se dalo še to poslušati, tako pa ...
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Ta je tud razred zase ja! Sicer pa, če bi govoril počasneje, nebi blo več tako SENZACIONALNO!
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A to je tisti ki govori kot da ima pest vročih lešnikov v ustih? Oz. ima neko nemogočo mešanico primorsko/južnjaškega naglasa?

22. jul 2007
13.603
1.776
113
124
ja poptv se lahko zamisli nad svojimi novinarji in njihovimi prispevki, čedalje težje gledam njihove prispevke, zgleda da bo treba spet it nazaj na nacionalko
bonk.gif
LPWWY

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Novinarji na POP TV so neredko res brez komentarja. Predvidevam, da jih uredniški veleumi silijo k temu, da govorijo naglas, agresivno in vsako najbolj kravjo novico prezentirajo tako, kot da bi Space Shuttle ravnokar padel na slovenski parlament in pobil vse, ki so bili notri. Moteče in vsaj meni se zdi da podcenjevalno do gledalcev. No, lahko pa da delajo program za gledalce z izrazito nizkim IQ, ki časopis prebirajo počasi, s prtom, ki drsi po vrsticah in ustnicami, ki momljajo zapisano....

O govornih sposobnostih nekaterih novinarjev pa tudi nima smisla razpravljati. Na RTV Slovenija bi jih vrgli že na prvi uri govornega izobraževanja. Redke so izjeme. O eksploziji egotripov in velepomembnosti nekaterih pa raje ne bom.

Osebno POP TV ignoriram. Dol mi visi za njihove oddaje, reklame, Kmetije in vso ostalo produkcijo. Preprosto sem ugotovil, da v Sloveniji ne premoremo niti enega res spodobnega televizijskega programa. Sicer pa si ga takšen folk, kot prevladuje v tej državi, niti ne zasluži. Velik odstotek je namreč nadpovprečno butastih.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.452
113
Samo tu gor se pa kot kricac ni pojavil ne? no saj je verjetno pod kakim drugim nickom... takrat je bil se PR na vegi.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Najhujša od vseh mi je Polona Križnar. Ko vidim njo, takoj šaltam. Ko govori opleta z rokami in glavo, kot da bi rada poletela.
crazy1.gif

Ta pa res rula. Trza, kot da bo glih kar dobila napad... Pa nastavlja desni profil, kot da s tiste strani kaj manj grozno izgleda
smile-1.gif
Čudno da se s tistim clipboardom ne kresne po glavi.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Vsi kritizirate, vsi gledate. Isto kot pri Kmetiji. Ista bedasta publika predvidevam.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sam res, od teh tukaj gor, edino Slaka poznam.
confused-1.gif

Sem jih pa verjetno že kdaj videl med šaltanjem med dnevnikom in 24 ur, pa se prav hitro premislim.
Raje dolgočasno in resno na rtv, kot pa razburljvo in katastrofalno na POP.