Novi stanovalec

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ne ne, sam spomnla sm se kakšno obsesijo je povzročil ynos s svojo fotko roke
grin1.gif

Te še kej mika?
grims-1.gif

A te čivave na sprehodih same hodijo? Vsakič dosedaj ko sem videl čivavo jo je imel kdo v torbici ali v rokah.
confused-1.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Odvisno od terena...
Lahko nasedejo na kakšnem večjem kamnu
hysterical-1.gif

Hec, da me ne bodo lastniki takoj napadli
wink-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Hehe
Te čivave so ponavade za donače ala Paris hilton, Iris Mulej, da se šetajo po mestu s psom v torbici. To mi je pa tako bedno. Če pa je pes slučajno na tleh, ga vsi mimoidoči gledajo češ kaj to neki lazi. Od vseh pasem psov ne prenašam teh malih podganic, pa naj si bo westie, hestie, ali čivava. Smili se mi tudi pes, kakega je ustvarla narava. Res.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Tud jaz sem malo čudno gledala na te živali dokler sodelavka ni nabavila čivave in jo videla od blizu. Moram rečt, da me je kar navdušila. Večkrat ga ima tudi v službi. Pod mizo ima košarca in lepo noter čepi, razen kadar ima medvedji napad se mu pa čist utrga.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
OMG, v službi???? Dobr, bom js čivavo nesla na faks, bo lahko kr na tisti mizi pred mano
grin1.gif

@ ynos: Kaj ponujaš?
grims-1.gif

Zadeva je zdej taka. Sm se js mal pogovorila s starši in reakcija je bla naslednja (predvsem fotrova): Če bomo mel psa, bo to PES v pravem pomenu besede in ne nešto između!! (v mislih je imel predvsem male picajzlje
grin1.gif
)
Če bi blo po fotrovo, bi torej mel; nemškega ovčarja, rotvajlerja (js sama se ga bojim met, ker menda to ni pes za začetnike), huskyja, bernskega xxnekixx ...Skratka, eno VELKO ŽIVINO.
rolleyes-1.gif

Predvsem mislm, da gre tuki za fotrov ponos, ko se bo sprehajal s psom in bi ga najbrž zvilo od sramote, če bi ga kdo videl, Njega 60-letnika ki sprehaja neko čivavo v roza plaščku... Sej po eni strani ga razumem.
hysterical-1.gif

Sporočim nadaljne dogajanje.
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja, tega ja. Men se zdi sicer blazno lep, ampak neki mi pravi, da je tud blazno zahteven.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Verjetno misliš bernskega planšarja.

athos.jpg

Tale Bernc je tak cuker!
aplauz.gif

Drugače pa raje vzami kaj kratkodlakega, da ne boste imeli polno dela s kožuščkom in vsem kar leti od njega po hiši. Ko je dolgodlak, ga moraš po sprehodih (sploh, če je bilo mokro) vedno temeljito očistiti, če bo kuža v hiši (predvidevam, da bo).

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Aja, tako se me je razumelo.
grin1.gif
Ne, sem mislila na splošno na kratkodlakega psa oz. pasmo, ker so kosmati težji za negovat, sploh če so take "živine".

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
OMG, v službi???? Dobr, bom js čivavo nesla na faks, bo lahko kr na tisti mizi pred mano
grin1.gif

Šef pravi, da smo družini prijazno podjetje. Sam ne vem če bi bil še takega mnenja če bi druga sodelavka, ki pa ima tega bernskega planšarja, prišla s psom na šiht. Drgač pa tud sam šefe pride s psom v službo, ima pa zlatega prinašalca.

Jaz pa pridem brez psa, sem sama dost pasja.
evil.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Verjetno misliš bernskega planšarja.

athos.jpg

To ti je pes, da se reče...
aplauz.gif

Sicer po eni strani razumem, da nekateri ne morejo imeti pravega (aka velikega) psa, samo zase vem, da če bom kdaj kupoval pra, bo to nekaj konkretnega
smirk-1.gif

So mi pa ful hecni prizori, ko družina hodi lepo naravnost, fifi pa drifta naprej-desno sto na uro, lastniki ga pa ne porajtajo
hysterical-1.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
vzemi mačka na šiht, boš videla, če boste še vedno lahko meli s sabo svoje ljubljenčke
evil.gif

kje pa delaš (če ni skrivnost)

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik westie pravi:
vzemi mačka na šiht, boš videla, če boste še vedno lahko meli s sabo svoje ljubljenčke
evil.gif

kje pa delaš (če ni skrivnost)

A veš, da sosedov muci tud pride na obisk, pozimi smo ga vsak dan futrali. Lastniki ga ne pustijo v hišo pol smo ga pa me malo razvajale. Je pa res, da takrat ni blo nobega psa v bajti.

Delam pa ... kako naj rečem ... za računalnikom, pisarniško delo (po novem pa delam doma
cheer.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Meni je pa danes sef rekel da se ne strinja s tem da bi s pakulom pse na siht vodila. Je pa omenil da si je nekoc zelel imet kanarcka v pisarni. Mogoce mu morem pa kanarcka prinest pa bom potem imel lahko psa =)