Novi Passat

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
da si nebos kaj nardil na keš vsaj pr meni

pa hitr jezike brusit kr pije 13 pa prav vseeno mi je
17758-icon_confused.gif

Priponke

• 2408289-image.jpeg
    36,6 KB · Ogledi: 101
Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
če gre lastnina iz roda v rod , potem ni. Če pa ti jo vsakih 10 let vzamejo, potem pa ja. Ampak račun mora na koncu nekdo plačat.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Ne vem, če ti pravo zadevo gledaš
smile-1.gif
.
Ker na drugi fotki ti kaže trenutno porabo čez 20 litrov, na prvi pa tam okrog 7. Ne gledat tiste povprečne porabe Ab Start.
Koliko si ga sicer največ spravil? Je prišel do 250 km/h? Aja, pa po ravnem, ne po klancu dol.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Prej bi se reklo da so bile ravno menjane gume (letne za zimske) in ni resetiral računalnika.

Glede tekočine sumim da gre za serijsko napako (
evil.gif
).

..................

So pa te slikice trenutne porabe tako tako..malo za šalo nikakor zares (kot novice v dnevniku..odvisno kaj želiš prikazat)..

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Prej bi se reklo da so bile ravno menjane gume (letne za zimske) in ni resetiral računalnika.

Glede tekočine sumim da gre za serijsko napako (
evil.gif
).

..................

So pa te slikice trenutne porabe tako tako..malo za šalo nikakor zares (kot novice v dnevniku..odvisno kaj želiš prikazat)..

tocno tako bveraj menjal

nic resetiral tekocine pa je ravno zmanjkalo

mtl 245 je konc po ravnem po stevcu

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
fully loaded avtomobilu in prekleto dobro razumejo, da je to popolnoma drugi avto, kot pa izvedenka za 25 jurjev.
wink-1.gif

ahahah ja seveda...ta te pripelje od a do b po cisto drugi poti, pa vmes te okopa v jacuziju, pa zdaj se pojavi 5 mladenk,

mtl kak si pa ti poln bullshita s temi tvojimi avti...

dejansko gre za isti avto ki se celo pelje isto ko tisti za 25 in 50....btw...zato pa tipi v vsakem postu poudarijo da imajo avto za 50 jurjev in ne navadnega pasata.. verjetno enako povejo tudi vsem ki ga vidijo da pride iz avta...

bedni ste s temi avti in modifikacijami pa spreminjanjem lučk, pa poliranjem in pranjem, pa obremenjeni z barvo, pa colami...

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
hepan, tokrat se moram strinjat s teboj..to (cena namreč) je pri teh lastnikih zelo pomeben faktor, da ga ja nebi zamenjali z osnovno opremljenim passatom kije pač na 18kah.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:Prvo je treba bit posten do samega sebe in si reci, da smo mu fous.
smile-1.gif
Ne zaradi Passata, ampak zaradi 50k.
Kako se vozi v primerjavi s poceni Passatom, Superbom ali A4, pa itek ne ve 99.9%.
smile-1.gif

Jaz se strinjam z mtl, vec jih bo cez 3 leta fajn opremljenih za dobro ceno. Janez bo seveda za isti denar raje imel novega basic. Vsakemu svoje, slovenci smo dobili fovsijo.
smile-1.gif

Govori v svojem imenu. Jaz mu nisem fouš niti passata niti 50K. Sklepam tudi, da ima na razpolago vsaj 500K, če kupuje avtomobile za 60K. In ne, nisem mu fouš. Sem pa ratal "avtomobilski Janez" in raje kupim novega basic kot starega loaded.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Uf, kam smo prišli.

Če se lastnika navedenih držita pravila, da daš za avto letni prihodek, kapo dol in čestitam.

Če sta podedovala, sožalje za umrlim in uživejta v avtu.

Če se furata na 7 letnem lizingu pač njun problem...

Bi jaz dal 50.000 za passata? Nebi...ampak koga to zanima, moj problem.

Imam 50.000 viška? Nimam (še..hehe)...moj problem
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
true, pa tudi pohvalil se še nisi, kolk si dal za avto :D čakamo na junaka, ki je dal 65k za passata :D

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Pri nas te Passate vozijo predvsem po državnih firmah (sem pašejo tudi NLB, Triglav in podobni) in pa tisti "privatniki", ki se bojijoobiska inšpektorjev.

Sicer me pa ne moti, naj uživajo, Passat je tudi meni odličen avto, a hkrati deluje tako nedomiselno, tako "slovensko" in brez kakršnekoli kreativnosti. Z drugimi besedami: ko pri nas kdo ne ve kaj bi kupil, kupi "Passata". Ok, za 30-35 je morda res best buy, za 50 ali več je pa že marsikatera druga izbira, tudi z kupom opreme in močnim motorjem (za podoben denar sem zadnjič gledal enega XC60, z 300ps in ogromno opreme).

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Bravo, Ibiza...

Bedno je, da maš kao "težek" avto brez opreme, po drugi strani pa cene teh dodatnih oprem tako navijajo da glava peče. Z nekaj premisleka lahko izbereš vso res potrebno dodatno opremo in ima vozilo še vedno zmerno ceno.

p.s Nardim 60k letno tak da mi nebi kdo preveč pametoval kaj je vse nuja v avtu da preživiš če delaš 30 jurjev!
tongue-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Tudi to ni mus
wink-1.gif

Če imaš redne dokaj velike prihodke (ki predvidoma ne bojo usahnili v zelo kratkem času) lahko imaš zgolj (ajde) 50 jurjev in si za ta denar kupiš avto - torej vse kar imaš.
Imaš pa seveda rešen stanovanjski problem, žena svojih 50 parov čevljev v omarah, otroci preskrbljeni (z zadnjimi modeli iPhonov
evil.gif
), do poletja ne bo problem imet par jurjev za pošten dopust...
Ta trenutek imaš kot imaš in rukneš za avto. Naprej se bo pač stekalo sproti in boš takrat razmišljal.