Novi Passat

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Kakšne more šele poslušat tist z lamborghini hurracan. Sicer ima svabske tablice gor sam verjetno cela vas ve čigav je.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ne vem, če ti pravo zadevo gledaš
smile-1.gif
.
Ker na drugi fotki ti kaže trenutno porabo čez 20 litrov, na prvi pa tam okrog 7. Ne gledat tiste povprečne porabe Ab Start.
Koliko si ga sicer največ

Nazadnje urejeno:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Najbolj smesni ste tisti ki se posmehujete glede leasinga ali kredita za avto....se vedno za odobritev pac kupec mora bit financno sposoben posojilo dobit....en z 12.000 letnih dohodkov tezko da dobi leasing za avto vreden 30.000....torej kaj sele za vozila 50.000 plus....itak na alterju vsi z kuverto v roki in v avtosalon
Fousija je grda stvar....

Glede kreditne sposobnosti: časi so volatilni, danes ti gre dobro, jutri morda ne več. Jaz imam raje vrabca v roki kot goloba na strehi. Komu drugemu je to smešno in kmetavzarsko. Novega avta pa verjetno že dolgo nisi kupoval, sicer ne bi govoril o kuvertah.

P.S.: Pa dajte že nehat s to foušijo. Kdor misli drugače je avtomatsko fouš.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.709
113
pri taščici
Znanec iz sosednje vasi spoznal sem ga z G2, potem vmes ne vem kaj, potem bmw5, potem Q7(oboje novo) , potem kia pride iz nekje preloma tisočletja.
cheer.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Največji ekstrem, ki ga jaz poznam...

- Scirocco (okoli letnika 95)
- S klasa nekje pred 1980
- Passat 99
- M3 nekje okoli 2004
- RS 4
evil.gif

- M6
evil.gif

- Korveta
tongue-1.gif

- DB9
evil.gif

- Golf 4
zmaga.gif

Jebiga...je treba uživat ko je
cool-1.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Najbolj smesni ste tisti ki se posmehujete glede leasinga ali kredita za avto....se vedno za odobritev pac kupec mora bit financno sposoben posojilo dobit....en z 12.000 letnih dohodkov tezko da dobi leasing za avto vreden 30.000....torej kaj sele za vozila 50.000 plus....itak na alterju vsi z kuverto v roki in v avtosalon
Fousija je grda stvar....

Glede kreditne sposobnosti: časi so volatilni, danes ti gre dobro, jutri morda ne več. Jaz imam raje vrabca v roki kot goloba na strehi. Komu drugemu je to smešno in kmetavzarsko. Novega avta pa verjetno že dolgo nisi kupoval, sicer ne bi govoril o kuvertah.

P.S.: Pa dajte že nehat s to foušijo. Kdor misli drugače je avtomatsko fouš.

Nov avto sem kupil 2012 in 2013....in cakam narocenega maj 2016

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Manjka bistvena stvar: na cash v kuverti. Moja napaka, sorry.
👍🏻
Imas prav in tega me ni niti malo sram....
Nekateri kupujejo stanovanja na kredit,kuhinjo na obroke,pocitnice z diners in vinjeto z petrol klub kartico....jaz pa menjavam avte na leasing....tako je in pika
Avto danes je....jutri ga ne bo...koga boli k....gotovino vlagam v druge stvari....rentabilne

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
fully loaded avtomobilu in prekleto dobro razumejo, da je to popolnoma drugi avto, kot pa izvedenka za 25 jurjev.
wink-1.gif

ahahah ja seveda...ta te pripelje od a do b po cisto drugi poti, pa vmes te okopa v jacuziju, pa zdaj se pojavi 5 mladenk,

mtl kak si pa ti poln bullshita s temi tvojimi avti...

dejansko gre za isti avto ki se celo pelje isto ko tisti za 25 in 50....btw...zato pa tipi v vsakem postu poudarijo da imajo avto za 50 jurjev in ne navadnega pasata.. verjetno enako povejo tudi vsem ki ga vidijo da pride iz avta...

bedni ste s temi avti in modifikacijami pa spreminjanjem lučk, pa poliranjem in pranjem, pa obremenjeni z barvo, pa colami...
Vidiš, ti imaš svoje mnenje in jaz ti svojega ne vsiljujem.
Fajn bi bilo, če ti tudi meni tvojega ne bi.
wink-1.gif

Važno, da si noter vtaknil zadevo, o kateri ni bilo nobenega govora.
PS: Hvala za reklamo.
tongue-1.gif