Novi Passat

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Jaz imam raje vrabca v roki kot goloba na strehi.

Boljš tič v roki, kot ženska na strehi.
grims-1.gif

Kaj ima to veze s konjskimi dirkami?
confused-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.734
113
ksz

Torej ima kdo Passata za 50k? Placanega! Ali je to le cena na ceniku, s popusti pa pod 40k.
smile-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
mama mi kuha in pere ata pa avto na fafing losci

to bo ja

bonk.gif

Torej živita oba v lastni hiši?

V okolici imamo 2 lastnika Porsche Cayenne, pa oba živita v precej socialnih blokih.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik elo pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
In ima kdo Alltracka??

pride k hiši v prvem tednu maja... vsaj tako kaže predvideni rok dobave, je pa že v proizvodnji...
cheer.gif

Ima se - može se.
grims-1.gif

Sicer bi pa jaz, če bi kupoval v tem rangu in če bi že hotel Passat, gotovo vzel Alltracka, Avto ima čisto drug karakter kot "navaden" Passat (a bodo tudi sosedje bolj "fouš", če že gledaš na to).

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
686
51
28
ja, res poseben karakter imajo teli novodobni alltracki z 19" gumami.
a sem jaz edini tukaj naokoli, ki tega ne steka?

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ne, zagotovo vas je dosti takih...

veš, eni so čisto nori na japonke in njihove čudno kosmate pizde, neko čudno stokanje med seksom ipd.
jaz pa tega niti pod razno ne štekam, tako kot ti alltrack passata očitno ne...

pa veš kaj, jih nimam za čudne, pač smo si ljudje različni...

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
686
51
28
ne, sej alltrack je v osnovi cist ok, ampak tak avto si se posebej zasluzi 16" in ne 19". ampak verjetno dosti ljudem izgleda boljse na 19", predvidevam. a sem se kaksno drugo "prednost" pozabil?

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Mogoče pa tudi slovenčki prihajajo k sebi, raje "nižji" rang avta s polno opremo kot pa dražji avto z ročnimi šipami, brez klime in kilo detelje za celotedensko malco.
wink-1.gif

Sicer pa vsak da toliko za avto kot se mu zdi ok. Imam pač vozilo, ker so druge prioritete.
smile-1.gif

Tisti, ki šinfate mali plac v 911: to je namerno, da ne bi kdo vozil 850 kg babe not.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
ne, sej alltrack je v osnovi cist ok, ampak tak avto si se posebej zasluzi 16" in ne 19". ampak verjetno dosti ljudem izgleda boljse na 19", predvidevam. a sem se kaksno drugo "prednost" pozabil?
Roko na srce: Alltrack v 95% primerih ne bo videl terena, morda kakšen makadamček in to je to.
Če nekomu paše 19 col, mu pač paše. In ja, avtomobil definitivno bolje izgleda z 19-kami kot 16-kami (so sploh možne na Alltracku?).
In dokler mu jih ti ne plačuješ in se ti ne voziš z njim, ne vem, zakaj bi o tem sploh debatirali.
wink-1.gif

PS: Sam sem tudi za manjše cole, ampak zaradi stroškovnega vidika in udobja pri vožnji, čeprav recimo tudi moja kanta na 18-kah izgleda precej drugače kot na 16-kah. Ampak to so moje preference in čisto razumem tistega, ki se vozi z 18-kami.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
ja, res poseben karakter imajo teli novodobni alltracki z 19" gumami.
a sem jaz edini tukaj naokoli, ki tega ne steka?

Saj se ne bi vozil po terenu. Meni samo avto zgleda fajn, tak "nabit".
grims-1.gif

122_1496706397.jpg

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.562
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Mogoče pa tudi slovenčki prihajajo k sebi, raje "nižji" rang avta s polno opremo kot pa dražji avto z ročnimi šipami, brez klime in kilo detelje za celotedensko malco.
wink-1.gif

Sicer pa vsak da toliko za avto kot se mu zdi ok. Imam pač vozilo, ker so druge prioritete.
smile-1.gif

Tisti, ki šinfate mali plac v 911: to je namerno, da ne bi kdo vozil 850 kg babe not.
grin1.gif

Čim vzameš dizla si že zgubil ves respekt. Kot bi imel polno opremljen traktor ampak na koncu je še zmer traktor.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Zakaj se ljudje sploh obremenjujete z mnenjem drugih ?
smirk-1.gif

Škoda, da ne poznam nobenga s P1 GTR, bi si ga sposodo za kak mesec, da ga še kak sosed iz faušije nabavi, ko bi prodal pol familije. Pol pa, haha stari sploh ni moj, 1. april.
grin1.gif