Novi Passat

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Kake barve bo:)????

Jas sem si pi crnoh belih modrih in rjavih avtih v preteklosti vzel cisto klasicno srebrno...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Meni osebno je huda temno 'vijolčna' (ne vem kako se ji reče).

Od klasike pa 'letalsko' srebrna (ne vem koliko opcij srebrne obstoja a ta je huda).

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Kake barve bo:)????

Jas sem si pi crnoh belih modrih in rjavih avtih v preteklosti vzel cisto klasicno srebrno...

Ksz

V tej temi manjka samo še cizy...
bonk.gif

Zdaj pa k porabi
190 konjski dsg karavan, 6,9 litra pri povprečni hitrosti 122 kmh in poti dolgi 1000km.
Po BC. Nisem šel merit litrov

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik elo pravi:
peščeno zlate kovinske barve.

Gut... Lep moj je letalsko srebrn... Zakon je barva

Za vse nejeverne tomaze hotel sem vzet alltracka pa je bla cakalna doba predolga...

Drgac pa avto ni nic posebnega passat pac... In to je bil namen cele zgodbe....

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik masevc pravi:

V tej temi manjka samo še cizy...
bonk.gif

Pa to da se ti naučiš brati, ker sem v tej temi kar aktiven.
smile-1.gif

Vem, da si bil od zacetka zelo aktiven...

Samo, da bom bral 60 strani drkanja na en kup pleha, pa ne bos docakal.
Brat so me naucili ze v Jugi

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam

glejte porabo "since start", v sredini obratomera.

zgornja slika prikazuje današnjo porabo iz ljubljane (izviz center, južna obvoznica) do hrastnika.
vožnja v tekoči koloni, brez prehitevanj... iz ljubljane do hrastnika sta nas prehitela dva avta.

spodnja slika prikazuje včerajšnjo nočno vožnjo iz hrastnika proti ljubljani, regionalka okoli 90km/h, obvoznica 100km/h.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik elo pravi:

zgornja slika prikazuje današnjo porabo iz ljubljane (izviz center, južna obvoznica) do hrastnika.
vožnja v tekoči koloni, brez prehitevanj... iz ljubljane do hrastnika sta nas prehitela dva avta.

spodnja slika prikazuje včerajšnjo nočno vožnjo iz hrastnika proti ljubljani, regionalka okoli 90km/h, obvoznica 100km/h.

In kolk "laže" računalnik proti realnemu stanju, si ga kaj meril?

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
nisem še kontroliral tega, sem pa včeraj govoril s kraljem tovrstne vožnje, mtl-jem
wink-1.gif
, pa sem mu za sveto obljubil, da naslednja tri tankanja zapisujem kilometre in dolivanje, ter izračun primerjam s tem, ki ga daje avto...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.669
6.708
113
pri taščici
Ja, ampak je licenco prodal mtl in sedaj tudi mtl na Škodi podira rekorde, o katerih še Škoda samo sanja in si jih ne upa napisat v podatke.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
če eni ne znate vozit pa ne spravite porabe na približno deklarirane, vam ni nihče drug kriv
wink-1.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Citat:
Uporabnik elo pravi:

In kolk "laže" računalnik proti realnemu stanju, si ga kaj meril?

hehehe grozno...

men izpod 10 ne pade:)

hehehe
evil.gif