Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:A kupiš? Pol pa grem po passata za 65
Ne kupim. Mislim pa, da vem, kje stoji.
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:A kupiš? Pol pa grem po passata za 65
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Se upam staviti, da oba lastnika Passatov za 50k+, ki sta se javila v tej temi, živita na svojem.
To je tudi še en klasičen alter stereotip, ki se v 10-ih letih ni spremenil.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
fully loaded avtomobilu in prekleto dobro razumejo, da je to popolnoma drugi avto, kot pa izvedenka za 25 jurjev.
ahahah ja seveda...ta te pripelje od a do b po cisto drugi poti, pa vmes te okopa v jacuziju, pa zdaj se pojavi 5 mladenk,
mtl kak si pa ti poln bullshita s temi tvojimi avti...
dejansko gre za isti avto ki se celo pelje isto ko tisti za 25 in 50....btw...zato pa tipi v vsakem postu poudarijo da imajo avto za 50 jurjev in ne navadnega pasata.. verjetno enako povejo tudi vsem ki ga vidijo da pride iz avta...
bedni ste s temi avti in modifikacijami pa spreminjanjem lučk, pa poliranjem in pranjem, pa obremenjeni z barvo, pa colami...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
hepan, tokrat se moram strinjat s teboj..to (cena namreč) je pri teh lastnikih zelo pomeben faktor, da ga ja nebi zamenjali z osnovno opremljenim passatom kije pač na 18kah.
Citat:
Uporabnik elo pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
fully loaded avtomobilu in prekleto dobro razumejo, da je to popolnoma drugi avto, kot pa izvedenka za 25 jurjev.
ahahah ja seveda...ta te pripelje od a do b po cisto drugi poti, pa vmes te okopa v jacuziju, pa zdaj se pojavi 5 mladenk,
mtl kak si pa ti poln bullshita s temi tvojimi avti...
dejansko gre za isti avto ki se celo pelje isto ko tisti za 25 in 50....btw...zato pa tipi v vsakem postu poudarijo da imajo avto za 50 jurjev in ne navadnega pasata.. verjetno enako povejo tudi vsem ki ga vidijo da pride iz avta...
bedni ste s temi avti in modifikacijami pa spreminjanjem lučk, pa poliranjem in pranjem, pa obremenjeni z barvo, pa colami...
v bistvu se enak tip avta za 25 ne pelje tako dobro kot tisti za 50.
ker;
-v avtu za 25 najbrž ni večconske avtomatske klime s prezračevanimi sedeži,
-v avtu za 25 najbrž ni zvočno izoliranih stekel
-v avtu za 25 najbrž ni ergonomskih komfortnih sedežev
-v avtu za 25 najbrž ni usnja,
-v avtu za 25 najbrž ni webasto gretja, da te v zimskih dneh avto pričaka prijetno ogret
-ipd...
in ne, ljudje me ne sprašujejo po ceni avta niti jim sam ne povem, razen če me izrecno kdo vpraša koliko sem dal zanj. ker ne lažem, zakaj bi? denar je prislužen, ni ukraden!
všeč mi je to, da se, kar se passata tiče, ljudem v glavi prislika 30k in je to to...
Citat:
In všeč ti je da je v glavah, pazi zdaj to " drugih ljudi"meja za passata 30 jurjev....kake bedarije, pa zakaj bi te zanimalo mnenje tujih ljudi...isto si omejen kot tisti, ki bi ti tvojega pasata bili faus...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Kaj bi se slucajno moderator zbudil in pobrisal zadnjih 5 strani sranja, ker tema je o passatu, ne o pametovanju pizdunov s klioti doma na hofu
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ko si že omenjal Insignio: ko sem kupoval avto, so mi za 32 jurjev ponujali tole:
Insignia 2.0 CDTI 200PS
AGR Ergonomski ventilirani usnjeni sedeži
Večconska klima
Navigacija z Inifinity ozvočenjem
itd...
Tako da znajo tudi drugi...