Novi Passat

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:A kupiš? Pol pa grem po passata za 65
grin1.gif

Ne kupim. Mislim pa, da vem, kje stoji.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Se upam staviti, da oba lastnika Passatov za 50k+, ki sta se javila v tej temi, živita na svojem.
smile-1.gif

To je tudi še en klasičen alter stereotip, ki se v 10-ih letih ni spremenil.
rolleyes-1.gif

res je, in prvo in drugo...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
fully loaded avtomobilu in prekleto dobro razumejo, da je to popolnoma drugi avto, kot pa izvedenka za 25 jurjev.
wink-1.gif

ahahah ja seveda...ta te pripelje od a do b po cisto drugi poti, pa vmes te okopa v jacuziju, pa zdaj se pojavi 5 mladenk,

mtl kak si pa ti poln bullshita s temi tvojimi avti...

dejansko gre za isti avto ki se celo pelje isto ko tisti za 25 in 50....btw...zato pa tipi v vsakem postu poudarijo da imajo avto za 50 jurjev in ne navadnega pasata.. verjetno enako povejo tudi vsem ki ga vidijo da pride iz avta...

bedni ste s temi avti in modifikacijami pa spreminjanjem lučk, pa poliranjem in pranjem, pa obremenjeni z barvo, pa colami...

v bistvu se enak tip avta za 25 ne pelje tako dobro kot tisti za 50.
ker;
-v avtu za 25 najbrž ni večconske avtomatske klime s prezračevanimi sedeži,
-v avtu za 25 najbrž ni zvočno izoliranih stekel
-v avtu za 25 najbrž ni ergonomskih komfortnih sedežev
-v avtu za 25 najbrž ni usnja,
-v avtu za 25 najbrž ni webasto gretja, da te v zimskih dneh avto pričaka prijetno ogret
-ipd...

in ne, ljudje me ne sprašujejo po ceni avta niti jim sam ne povem, razen če me izrecno kdo vpraša koliko sem dal zanj. ker ne lažem, zakaj bi? denar je prislužen, ni ukraden!
všeč mi je to, da se, kar se passata tiče, ljudem v glavi prislika 30k in je to to...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
hepan, tokrat se moram strinjat s teboj..to (cena namreč) je pri teh lastnikih zelo pomeben faktor, da ga ja nebi zamenjali z osnovno opremljenim passatom kije pač na 18kah.

moj je s ponosom in namenom na 18colkah.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik elo pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
fully loaded avtomobilu in prekleto dobro razumejo, da je to popolnoma drugi avto, kot pa izvedenka za 25 jurjev.
wink-1.gif

ahahah ja seveda...ta te pripelje od a do b po cisto drugi poti, pa vmes te okopa v jacuziju, pa zdaj se pojavi 5 mladenk,

mtl kak si pa ti poln bullshita s temi tvojimi avti...

dejansko gre za isti avto ki se celo pelje isto ko tisti za 25 in 50....btw...zato pa tipi v vsakem postu poudarijo da imajo avto za 50 jurjev in ne navadnega pasata.. verjetno enako povejo tudi vsem ki ga vidijo da pride iz avta...

bedni ste s temi avti in modifikacijami pa spreminjanjem lučk, pa poliranjem in pranjem, pa obremenjeni z barvo, pa colami...

v bistvu se enak tip avta za 25 ne pelje tako dobro kot tisti za 50.
ker;
-v avtu za 25 najbrž ni večconske avtomatske klime s prezračevanimi sedeži,
-v avtu za 25 najbrž ni zvočno izoliranih stekel
-v avtu za 25 najbrž ni ergonomskih komfortnih sedežev
-v avtu za 25 najbrž ni usnja,
-v avtu za 25 najbrž ni webasto gretja, da te v zimskih dneh avto pričaka prijetno ogret
-ipd...

in ne, ljudje me ne sprašujejo po ceni avta niti jim sam ne povem, razen če me izrecno kdo vpraša koliko sem dal zanj. ker ne lažem, zakaj bi? denar je prislužen, ni ukraden!
všeč mi je to, da se, kar se passata tiče, ljudem v glavi prislika 30k in je to to...

lepo si me nasmejal danes...res

v marsikaterem avtu za 25 jurjev je vse kar si naštel...oziroma vsaj večina.

In všeč ti je da je v glavah, pazi zdaj to " drugih ljudi"meja za passata 30 jurjev....kake bedarije, pa zakaj bi te zanimalo mnenje tujih ljudi...isto si omejen kot tisti, ki bi ti tvojega pasata bili faus...

btw...vsaka osnovna insignija je ze na 18...tak da tudi to je bullshit...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ko si že omenjal Insignio: ko sem kupoval avto, so mi za 32 jurjev ponujali tole:

Insignia 2.0 CDTI 200PS
AGR Ergonomski ventilirani usnjeni sedeži
Večconska klima
Navigacija z Inifinity ozvočenjem
itd...

Tako da znajo tudi drugi...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Kaj bi se slucajno moderator zbudil in pobrisal zadnjih 5 strani sranja, ker tema je o passatu, ne o pametovanju pizdunov s klioti doma na hofu

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:

In všeč ti je da je v glavah, pazi zdaj to " drugih ljudi"meja za passata 30 jurjev....kake bedarije, pa zakaj bi te zanimalo mnenje tujih ljudi...isto si omejen kot tisti, ki bi ti tvojega pasata bili faus...

Tudi meni ni jasno zakaj bi nekdo kupil avto za 50k znamenom da bi ljudje mislili da je stal samo 30?!

Po drugi strani pa so privatniki primorani skrivati svoje "bogastvo", saj pri nas velja da z boljšim avtom si dražji in manj kvaliteten od drugih,...plus še tega ne smemo pozabit,. če si uspešen privatnik je isto ali kupiš avto za 50 v stroške ali pa kupiš avto za 30 in daš še 5k za davke,..kar je lih toliko kot zgubiš na unem prvem več v letu dni.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
U madona, kaka čustva se porodijo ko se gre za ljudski voz
bonk.gif

A praviš, da maš kliota? In kako se kaj vozi? Joke no...

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Jaz sem za osnovo vzel 240konjev, DSG, 4 motion limuzina Highline. To pride 39k. Potem sem izbral še za 9k dodatne opreme. In sem na 48k. To so vse maloprodajne cene.

Poznam popuste, ki jih dobijo večji kupci in se gibljejo tudi do 33% (golf) in okoli 20% (novi A4 in passat). Recimo, da bom tudi jaz deležen 20% popusta, torej sem na 39k, kar mi je OK. Točno ceno bom izvedel v maju.

Predvidevam, da so kakšni v tej temi dobili še večjega tako, da bi jaz te MPC vzel z rezervo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Kaj bi se slucajno moderator zbudil in pobrisal zadnjih 5 strani sranja, ker tema je o passatu, ne o pametovanju pizdunov s klioti doma na hofu

malo se umiri Stevek...ce bi ti zdaj odgovoril kake avte imam bi bil isti papek kot ti...ampak ker mi je vseeno...tudi ce bi imel cliota bi na forumu LAHKO pametoval, ker imajo nasi posti prav tolko veze s passatom kot tvoj...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ko si že omenjal Insignio: ko sem kupoval avto, so mi za 32 jurjev ponujali tole:

Insignia 2.0 CDTI 200PS
AGR Ergonomski ventilirani usnjeni sedeži
Večconska klima
Navigacija z Inifinity ozvočenjem
itd...

Tako da znajo tudi drugi...

Avtomatski menjalnik in 4x4? Ker drugače tole ni ravno neka dobra ponudba...

Za 32k odpelješ Passata 190hp z ročnim menjalnikom in vsem tem kar si naštel, ter verjetno še kakšnim bombončkom ki ga v Insigniji ni moč sploh dobiti. Pa mislim da je Passat brez dvoma boljši avto od Insignije.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
imam dva prijatelja z insignio. oba sta kupila nove, z 0km, različna motorja in različni opremi.
toliko problemov kot sta imela onadva s tema avtomobiloma ne pomnim, da bi jih kdo imel...

zaradi tega ob menjavi avta sploh nisem pomislil, da bi šel do opla...

po drugi strani pa imam oziroma sem imel kar nekaj dobrih feedbackov glede passata, predvsem v stilu, da je to avto z dobrim razmerjem cena/kakovost/ostalo, zato sem se na koncu odločil zanj in ni mi žal...

pa še to, od svojega 22 leta naprej sem vedno kupoval nove avte, katere so potem hitro kupili prijatelji, ki so vedeli, da so moji avti preverjeno dobra roba, vredna nakupa...

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Insignijo se baje da dobiti za 17k novo iz Češke ali kako že. Verjetno za 32k tam dobiš OPC verzijo.

Kakorkoli, insignije lahko napol zastonj mečejo za interesenti, pa se jih bo večina odločila za passata... je nedvomno boljši avto, pa še zdaleč ni potrebno biti VAG fan, da to priznaš.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ne vem, se ne spomnim. Vem samo da je bil avto "naložen" do konca. Sploh tisti AGR sedeži so bili da bi kar not sedel.

In ja, Passat je boljši od Insignie, glede tega ni dvoma, vprašanje pa je kako je opremo avta pri enaki ceni.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.579
9.810
113
40
MB
tudi jaz imam znanca, ki mu je šla insignia ribato pri 30k prevoženih, na srečo je bla službena, zdaj vozi CLA

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Jaz uzivam v voznji z mojo Ford Fiesto....pa vi si mislite
Letnik 2012 206416 km
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Jaz poznam marsikoga, med drugim tudi našega bivšega direktorja proizvodnje, ki je hotel Passata zapeljat kar nazaj v salon (skozi zaprta vrata), ker je bil avto itak več na servisu kot pri njemu.

Glede Passata se strinjam da je v vrhu tega kar avto nudi (v svojem razredu, torej brez MB, Audija, BMW in Volvota), težko bi pa rekli da je baš neka kvaliteta. VW ga veliko preveč serje za kaj takega in avto tudi na nobenih lestvicah kakovosti ni prav vrhu (tam že dolgo kraljujejo japonci in korejci ter - zanimivo - škoda, ki jo je večinoma reševalo to da ji VW ni dovolil najnovejše tehnologije).

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Najbolj smesni ste tisti ki se posmehujete glede leasinga ali kredita za avto....se vedno za odobritev pac kupec mora bit financno sposoben posojilo dobit....en z 12.000 letnih dohodkov tezko da dobi leasing za avto vreden 30.000....torej kaj sele za vozila 50.000 plus....itak na alterju vsi z kuverto v roki in v avtosalon
Fousija je grda stvar....

Nazadnje urejeno: