Novi Passat

tomi

Guru
1. sep 2007
18.579
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
hm, mogoče pa si nategator, pa rajo nateguješ, da imaš potem lahko presežek. Še vedno trdim da ni avto kriv direktno za neuspeh posla.

točno to si začnejo eni mislit, če prideš s predobrim avtom
grims-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik boc pravi:
KSZ:
ma kaj ni tudi obratno, da nekateri kupijo ne vem kakšen avto brez opreme, ker ni kesa samo, da se vidi razkošje ....

To je pri revezih, ki hocejo da drugi mislijo, da niso revezi. Obratna scena. Skupno obema verzijama pa je, da obojni hocejo izpasti povprecni. Ker ce pri nas strlis iz povprecja ni najbolj sprejemljivo.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Za praznike sem sel v ZG,tam imam pac sorodnike.
Ce primerjam danasnje stanje z stanjem 10/15let nazaj je stvar taka.
Kolona gasterbajterjev (D,AT,CH) in kup slovencev.
Sicer vedno manjse guzve ampak...pred leti so bili avti "tujcev" proti nasim oh in sploh.
Danes pa tej tujci imajo se vedno iste avte in so slovenske tablice dalec najboljsi in najnovejsi vozni park 😁

Nazadnje urejeno:

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Res je veliko avta, ampak 50 k EUR za passata? Čeprav ne dvomim, da so to mokre sanje prenekaterih slovencev...

jaz sem dal 60k, brez orgazmov...

zakaj bi dajal 90k za isto opremljenega bmw-ja, če vse dobim v passatu... in prav fino je, k te nihče ne pogleda, se počutiš res diskretno.

pa še nekaj; ne vidim se v krogu voznikov bmw-jev, audijev, mercedesov ipd...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik elo pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Res je veliko avta, ampak 50 k EUR za passata? Čeprav ne dvomim, da so to mokre sanje prenekaterih slovencev...

zakaj bi dajal 90k za isto opremljenega bmw-ja, če vse dobim v passatu... in prav fino je, k te nihče ne pogleda, se počutiš res diskretno.

Če bi že moral posploševati, bi iz svojih izkušenj rekel, da so najbolj posiljeni na cesti ravno vozniki passatov. Vsaj včasih, ko je bil dosegljiv za nek normalen denar, zdaj je verjetno itak izven dosega vseh teh "uspešnežev".

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
VW se na "silo"poskusa urinit v premium znamke...temu primeren je razpon cene med osnovnim modelom in top modelom....jaz sem nazadnje pri narocilu na hitro spravil skupaj za vec kot 10.000€ dodatne opreme.
Problem je po moje takega Passata prodat cez tri leta...ker cena je se vedno previsoka...in kupec rajsi kupi npr a4 z pol manj opreme za 10.000€ manj

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Problem je po moje takega Passata prodat cez tri leta...ker cena je se vedno previsoka...in kupec rajsi kupi npr a4 z pol manj opreme za 10.000€ manj
Niti najmanjšega problema ni.
Namreč tisti, ki da 50+ jurjev za Passat-a še zdaleč ni napraskal svojega zadnjega denarja za avto (takšni bodo raje osnovno A4-ko vzeli) in se tudi dobro zaveda, da tistih 20 jurjev dodatne opreme ob prodaji ne bo vredno praktično nič. Če bo dobil 5 jurjev zanjo, bo lahko zadovoljen.
Ampak veš v čem je stvar: da njega to niti malo ne boli ali skrbi.
wink-1.gif

PS: Zato sem pa že zgoraj napisal, da bo v roku parih let nekaj tehle ''založencev'' na voljo za že sprejemljivo ceno. Odlično.
cool-1.gif

Aja, še tole: VW je daleč od premium-a in se niti ne poizkuša umestiti tja. Samo primerjaj malo cene Passat-a in nove A4-ke, pa ti bo cena takoj povedala, kaj je premium.
wink-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Nekoč dragi založenci z vsemi mogočimi stvarmi? Jaz že ne maram takega avta v drugi polovici njegove poti. Tak avto je zame nekaj vreden nov, ko stvari še delujejo.

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Citat:
Uporabnik elo pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:

aplauz.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.559
1.085
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Zakaj komplicirati? Kupiš, kar ti paše, in si bildaš ego z navidezno zavistjo sosedov.

Se delno strinjam.... kupiš kar ti paše zaradi SEBE, za sosede se ti posledično sladko hebe kaj si mislijo
smirk-1.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Niti najmanjšega problema ni.
Namreč tisti, ki da 50+ jurjev za Passat-a še zdaleč ni napraskal svojega zadnjega denarja za avto (takšni bodo raje osnovno A4-ko vzeli) in se tudi dobro zaveda, da tistih 20 jurjev dodatne opreme ob prodaji ne bo vredno praktično nič. Če bo dobil 5 jurjev zanjo, bo lahko zadovoljen.
Ampak veš v čem je stvar: da njega to niti malo ne boli ali skrbi.
wink-1.gif

PS: Zato sem pa že zgoraj napisal, da bo v roku parih let nekaj tehle ''založencev'' na voljo za že sprejemljivo ceno. Odlično.
cool-1.gif

Aja, še tole: VW je daleč od premium-a in se niti ne poizkuša umestiti tja. Samo primerjaj malo cene Passat-a in nove A4-ke, pa ti bo cena takoj povedala, kaj je premium.
wink-1.gif

Ne gre za sosede za sosede me boli k....
Gre za poslovni svet... Z x5 ki ga tudi dobis za 50 jurjev pac iztopas... In ti je na dalec za videt da imas nekja vec pod palcem... Kar pa ni dobro sploh ko poskusas narediti posel... Ce se pripeljes k stranki z predobrim avtom je to lahko razlog da posla ne speljes oziroma gledajo nate kot na bogatuna katerega lahko ozamemo do konca... Sej zasluzi dovolj...

Z pasatom se vozim enako kvalitetno kot bi se v bmw 5 e klasi a6 ali a4 uzivam v opremi in v avtu sploh v pospeskih ter dodatni opremi ki je ni malo... Kamorkoli pridem izginem v povprecju.. Samo poznavalci vedo kaj se pravzaprav skriva pod plocevino pa se to je varljivo ker 19 palcna platisca in r line dobis tud na osnovnem pasatu ob primernem doplacilu...

Minli so tisti casi ko se je bilo potrebno ven metat z avtomobilom ker drugega kot tistega avta nismo imeli...

Obsatjajao druge prioritete...
cheer.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik elo pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:

Se podpisem pod to...
evil.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Z pasatom se vozim enako kvalitetno kot bi se v bmw 5 e klasi a6 ali a4 uzivam v opremi in v avtu sploh v pospeskih ter dodatni opremi ki je ni malo...
Mnjah, Passat ni slab avto, ampak pretiravat ni potrebno.
wink-1.gif
. Pa ne osnovnega. Samo cene ne gledat.
Je pa res, da bi te tisti avtomobili s tako opremo stali najmanj še 50% dodatno.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Z pasatom se vozim enako kvalitetno kot bi se v bmw 5 e klasi a6 ali a4 uzivam v opremi in v avtu sploh v pospeskih ter dodatni opremi ki je ni malo...
Mnjah, Passat ni slab avto, ampak pretiravat ni potrebno.
wink-1.gif
. Pa ne osnovnega. Samo cene ne gledat.
Je pa res, da bi te tisti avtomobili s tako opremo stali najmanj še 50% dodatno.

Stari.. Presedlal sem iz bmw 5 na pasata... V bistvu sem naredil downgrading... Ki to sploh ni

Kot sem povedal... Imamo druge prioritete... Plavajoce
smile-1.gif

Sorry a4 je kanta sploh kar se prostora tice

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
687
51
28
a ves tist, k slovenc nabavi passata, "da ne bi izstopal". pol pa gor vrze r paket in 19"

btw, 911 je se vecja kanta kar se prostora tice - da ostanemo pri istem koncernu

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Ocitno na alterju samo passati r line za 50k€ plus....kakav standart...ni nam Svica do kolen...🙈

Nazadnje urejeno: