Novi Passat

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
"ravninski tišači"
uf-1.gif
aplauz.gif

Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Jas semga vzel samo zaradi tega kar si napisal... Polno nalozen najmocnejsi motor panorama itd... Mal cez 50 ampak od dalec se vedno samo passat
smile-1.gif
Nisi edini
wink-1.gif
.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Res je veliko avta, ampak 50 k EUR za passata? Čeprav ne dvomim, da so to mokre sanje prenekaterih slovencev...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Res je veliko avta, ampak 50 k EUR za passata? Čeprav ne dvomim, da so to mokre sanje prenekaterih slovencev...
Razlog zgoraj zapisan je jasen. In en je tudi tukaj na forumu, ki je to potrdil.
Pač Slovenceljnska mentaliteta in zavist in so se potem tisti, ki si lahko privoščijo nov dražji avto, pa nočejo biti v zobeh, prilagodili.
Zašankarjem in obrekovalcem namreč tudi na pamet ne pride, da je bil avto 50+k EUR, temveč si mislijo ok, šibedah jurčka in feltne, je bil tam 30 jurčkov. Loool, pa še metalik barve ni dal, je vzel kar belo (revček
evil.gif
). In za njih to ni preveč.
No, tisti ki se spozna na zadeve, ve kaj se pelje mimo.
grin1.gif

Dobra stran tega je, da bo čez nekaj let kar nekaj teh ''bomb'' naprodaj po relativno sprejemljivih cenah.
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Kolega ga je vzel iz istega razloga. 100+ k€ ni upal dati za oberklaso in je rajsi vzel tega pasata za dobrih 50k.
Zalostno je to kaksen narod smo

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
50jurjev bi dal zase, in me bk za soseda. V rangu 50kilo bi šel po C400 AMG, pa se lahko vsi sosedi sladko jebejo prav tako poslovni partnerji.
Pač moraš pri sebi vedet zakaj si si to kupil in kako. Če imaš v glavi pomisleki, moralne travme, potem verjamem da je problem...

Enako stric z novo sedemko je bil samo 1krat na gradbišču :D so ga vsi postran gledali. Jaz bi bil vsaki dan.
wink-1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
50jurjev bi dal zase, in me bk za soseda. V rangu 50kilo bi šel po C400 AMG, pa se lahko vsi sosedi sladko jebejo prav tako poslovni partnerji.
Pač moraš pri sebi vedet zakaj si si to kupil in kako. Če imaš v glavi pomisleki, moralne travme, potem verjamem da je problem...

Enako stric z novo sedemko je bil samo 1krat na gradbišču :D so ga vsi postran gledali. Jaz bi bil vsaki dan.
wink-1.gif

fajn je bit teoretik

19. jul 2007
2.838
1.563
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Kolega ga je vzel iz istega razloga. 100+ k€ ni upal dati za oberklaso in je rajsi vzel tega pasata za dobrih 50k.
Zalostno je to kaksen narod smo

Veš, koliko je pravzaprav tega v tujini. V eni firmi v Švici, ki jo poznam, vsi na nalodanih passatih, pa bi vsi pričakovali, da je najmanj S klasse/ A8 / serie 7

Tujec, zaposlen pri nas iz matične firme, mi je razlagal, da bi po njihovi interni klasifikacij lahko zahteval službenega A6, no vozi službenega Superba

So drugi načini, da pokažeš koliko imaš dolgega.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
pisali so, da jih skrib za sosede, torej gre v isto logiko, kot tisti sosedi ki so zavistni. Torej avto kupit zaradi soseda, tokrat pač slabšega, da ga neb po zobah vlačli. Ja, epsko.

Nič teoretik..sem to dal skozi, sem se samo smejal. Zdaj (po x letih) so se navadli, da pač stojijo pred hofom dražji avti. Na začetku pa verjamem da je bilo za okolico boleče.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

wink-1.gif

pa to so vse omejenci...zaradi drugih hahaha kira bedarija...in bedni izgovor...slaba vest mogoce, ker bi jih videli delavci ki delajo za minimalca...

res zalostno kaksen narod, da si ljudje ne upajo avtov kupit zaradi drugih...

vecini folka dejansko dol visi kaki avto imate...edino kar si jaz mislim, ko vidim avto za 100 jurjev je kaki butl da da tolko denarja za prevozno sredstvo, ampak ce je on zadovoljen pol pa naj ga ma...in mi je vseeno

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Poznam jih eno par, ki vozijo 'slabši' avto a nalovdan z opremo preprosto iz razloga ker hodijo do strank in bi padle stranke na hrbet če bi se pripeljal na izmero/za ponudbo...če bi prišel v merđi...ker ima Škodo je resen in delaven ponudnik
grims-1.gif
. Bi si BP kupil avto za 100 jurjev a enostavno ne sme dat več kot 40 zanj. Ker pri nas je logika da tisti, ki ima veliko je predrag..ne pa da je delaven in ima zato.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
No jaz s tem nimam problemov.. če bi moral zbirat imam raje da pridee v novi meci, kot pa v sklumpanem kanguju, ki ga prežema rja.

Recimo ena češka firma ima za zahod trgovske potnike opremljene z novimi E karavani. Je rekel tip, da ni druge da se morajo varno in udobno peljat in da morajo zgledat resni. Evropsko.

Nazadnje urejeno:

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
KSZ:
ma kaj ni tudi obratno, da nekateri kupijo ne vem kakšen avto brez opreme, ker ni kesa samo, da se vidi razkošje ....

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pisali so, da jih skrib za sosede, torej gre v isto logiko, kot tisti sosedi ki so zavistni. Torej avto kupit zaradi soseda, tokrat pač slabšega, da ga neb po zobah vlačli. Ja, epsko.

Nič teoretik..sem to dal skozi, sem se samo smejal. Zdaj (po x letih) so se navadli, da pač stojijo pred hofom dražji avti. Na začetku pa verjamem da je bilo za okolico boleče.
Pa si že kaj uveljavljal parkirišče?
Pri nas je sosed drugi dan imel polomljene prednje brisalce na novem Seat Leon-u
uf-1.gif
. Samo polomljene, niso nič pobrali (tudi metlic ne).
To ne moreš verjeti, kakšne sosede človek ima. Dobro, da je moja Škodička ''nevidna'' za take bedake. Pa še bele barve in 16-ke ima gor
hysterical-1.gif
.
Ti bom pa takole rekel: sem že parkrat dobil pod nos od strank, češ kako dobro ''služim'', da se vozim v takem avtu. In to pri avtu, ki je vreden krepko manj kot 10 jurjev. Ja, takle mamo.
uf-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
Ja no, in recimo, če bi si lahko zakaj si neb privoščil..škodoželjnost očitno nebi bila nič drugačna. Žlahtnica je pred x leti pripeljala domov novega punta,1 mesec se sosedi niso pogovarjali znjo, jah ..jebejo se naj sladko. če imajo samo za P126 in so faušni. Tak sem ji rekel takrat in tako še vsem danes.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.579
9.810
113
40
MB
če bi ti zaradi tega začel upadat biznis, ti verjetno ne bi bilo tako vseeno, za sosede te itak bk

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
hm, mogoče pa si nategator, pa rajo nateguješ, da imaš potem lahko presežek. Še vedno trdim da ni avto kriv direktno za neuspeh posla.

5. apr 2015
1.409
723
113

[/QUOTE] Dobro, da je moja Škodička ''nevidna'' za take bedake.

[/QUOTE]

To mi je všeč..si nabavim RS-ko, dol vzamem spredaj znak vRS in mogoče res poznavalci vedo, kaj imam, ostali faušivci pa itak mislijo - uhh "samo" škodo vozi siromak, je moja ford kuga itak boljša -
cool-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik BornSkeptic pravi:
To mi je všeč..si nabavim RS-ko, dol vzamem spredaj znak vRS in mogoče res poznavalci vedo, kaj imam, ostali faušivci pa itak mislijo - uhh "samo" škodo vozi siromak, je moja ford kuga itak boljša -
cool-1.gif

Kdo ti bo zavidal RS-ko? V današnjih časih verjetno prej ohranjenega Golfa SDI.