Novi Mercedes E Coupe

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
nikjer nisem napisal da je A5 grd, pravim damo da ni nic posebnega..ce das 50k€ za avto, naj še "nekaj" ima. pustmo rabljene, tisto si lahko potem vsak kupi pa drajsa.. A5 oblika je klasični kupe, napihnejni blatniki in visoki boki... nobene znanosti.

3jka kupe pa je dejansko čudna.,predvsem tisti prednji del in pokrov motorja.

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mislim da mesečno dam dovolj donacij z mobitel sms-i da si lahko špogam teh 9 minut na parkingu za invalide.

Seveda pa to ne počnem če je edini.
Kakorkoli. Isto kot si jaz mislim, ko Audija furam: spokajte se mi s ceste, več kot dovolj davka plačujem, da imate lahko svojo socialko. Kaj je ti pi.zda, a nisi ugotovil, da zavijam tudi, če nisem dal smernika? Po socialko lahko tudi zamudiš, jaz pa na sestanek ne morem. Spokaj.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Najbrž velika večina drži vendar je hotel sad povedat da tako razmišljat ni spodobno. V bistvu pa drži da kar je res je res in ne moreš tega zanikat. Sicer pa kar se tiče invalidov, sam ne njih ne parkiram ampak se mi včasih zdi zelo smešno ko so vsi parkingi polno tam pa stoji 10 praznih invalidov. Pa si takrat mislim pri sebi, kakšna za hudiča je možnsot da bo sedaj prišlo v teh mojih 15 minutah ravno 11 invalidov ki bodo iskali pakring. Kakšna? Nična. Je pa druga zadeva, pol pa ko pridem nazaj vidim da je pol teh invalidov polnih in ugotovitev? Pravzaprav noben invalid ni gori... Nauk zgodbe? Dobrota je sirota
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V EP večinoma so prazni, jih je pa vsaj ene 12 spodaj in pol v vsaki etaži, in nevem če sem v lajfu kdaj kateremu invalidu onemogočil parkiranje, še vedno ko sem se vrnil so ostali invalidni placi bli fraj al pa četrt zasedeni (brez plavih nalepk - valda), skratka vsaj 3je
parkingi so zmeraj fraj.

Večja svinjarija mi je ko majo nalepke oz. kartončke za invalide modeli ki jim nič ne manjka.

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Najbrž velika večina drži vendar je hotel sad povedat da tako razmišljat ni spodobno. V bistvu pa drži da kar je res je res in ne moreš tega zanikat. Sicer pa kar se tiče invalidov, sam ne njih ne parkiram ampak se mi včasih zdi zelo smešno ko so vsi parkingi polno tam pa stoji 10 praznih invalidov. Pa si takrat mislim pri sebi, kakšna za hudiča je možnsot da bo sedaj prišlo v teh mojih 15 minutah ravno 11 invalidov ki bodo iskali pakring. Kakšna? Nična. Je pa druga zadeva, pol pa ko pridem nazaj vidim da je pol teh invalidov polnih in ugotovitev? Pravzaprav noben invalid ni gori... Nauk zgodbe? Dobrota je sirota
evil.gif
Glej, point tega je zgolj v temo, koliko si balkanca ali pa civiliziranega človeka. V Skaninaviji nobenemu kur.cu ne pride na misel, da bi parkiral na invalide (no, ni res, po razpadu Jugoslavije je kar precej ''izbeglic'' gor), pa če je 100 prostih mest tam. Tukaj pa potem vsi iščejo brezvezna ''opravičila''. No, ali pa tudi ne, ker tisti, kateri parkira gor je itak invalid. V glavi. In teh je na Balkanu očitno precej, pa limajo se na precej določene znamke vozil. Žal. Še enkrat sožalje vsem normalnim voznikom zgoraj omenjenih znamk.

Meni je sicer E kupe huda zadevca. Pa kar je najbolj važno, nima ga vsak bebo na vasi. Čeprav se sam na to sploh ne oziram.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Pa kar je najbolj važno, nima ga vsak bebo na vasi.

Malo še počakaj mislim da jih bo kar hitro dost na cesti. Zadeva je še "relativno" nova in so še predragi da bi jih kar tako vozili dol. Se bomo čez čas pogovarjali
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Pa kar je najbolj važno, nima ga vsak bebo na vasi.

Malo še počakaj mislim da jih bo kar hitro dost na cesti. Zadeva je še "relativno" nova in so še predragi da bi jih kar tako vozili dol. Se bomo čez čas pogovarjali
wink-1.gif
Sej to pravim. Predragi. Sedaj je čas za imet to kanto. Čez 2 leti, ko ga bodo že cigoti in lokalni mesarji furali, bo že mimo. Je pa tako, bolj ko rabljena zadeva drži ceno, manj je takih kupcev. Oz. grejo raje na Audija ali BMW-ja, ker za manj denarja dobijo ''imidž''.

Čeprav se mi zdi, da je Mečka malo izgubila na tem pri nas in kot sem omenil so sedaj Audiji in pa potem takoj za njimi BMWji in.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Evo še enkrat si priznal da bogo razmišljaš, pa kaj če jih bodo že imeli cigoti in mesarji in čefurji? Jaz imam avtomobil zase in ne za to kar bodo ostali vidli in si mislili
smile-1.gif
?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
sad govori tak kot da bi razmišljal, eh nebom si kupil ferarija ker bodo takoj vsi vedeli da sem bogataš.

Al pa nebom si kupil kliota ker bodo mislili da sem revež, si bom raje minija.

Dok ne voziš starega renault trafica z zatemnjenimi šajbami si cigo-proof.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Aja pa še en misel... Glede izjave da lastniki vseh teh "strojev" divjajo in delajo največ pizdarij na cesti. Se razume, zelo težko je normalno vozit če imaš pod pokrovom 200-400 konjev. Če pa imaš Cliota 55 konjev pa ni nekega veselja da bi ga stiskal, je tako?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
3jka kupe pa je dejansko čudna.,predvsem tisti prednji del in pokrov motorja.

confused-1.gif

front BMW OEM Aero spojler (moj najljubsi
srce-1.gif
)

front BMW OEM M-sport spojler

front serijski spojler

ocitno imajo res vsake oci svojega malarja...
rolleyes-1.gif

ps: sori vsem, da sem zasmetil temo o MB E coupe z bmw 3ko, ampak primerjavo je bilo potrebno naredit (pa koncno je nekdo moral neke lepe slikice not nalepit
grin1.gif
)

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aja pa še en misel... Glede izjave da lastniki vseh teh "strojev" divjajo in delajo največ pizdarij na cesti. Se razume, zelo težko je normalno vozit če imaš pod pokrovom 200-400 konjev. Če pa imaš Cliota 55 konjev pa ni nekega veselja da bi ga stiskal, je tako?
No, to sem rabil. Tipično balkansko razmišljanje. Imam ja kola sa dvesta konjiča (i jednom magarcom za volanom) i odjebite mi svi vi sa vašim Klijačima sa 55 konja. Ja ne mogu, da vozim samo 90, to ti ja mogu pješake....

Sorry, ampak s tem si se uvrstil v tipične seratorje. Vsi ti avti imajo namreč več elektronike kot verjetno 100 Cliov in ena od teh stvari se imenuje tudi tempomat. Druga pa, zdrava pamet, ampak očitno je ta redka dobrina pri lastnikih takih avtov. Sam osebno še nisem imel težav s tem, da bi konjenico počasi fural, sem pa imel težav s prehitevanji pri parih konjih in oslih skupaj. Ampak pač nisem prehiteval, a ne?

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Bogi si ti veš bogi
smile-1.gif

PS:. Sicer pa jaz vozim po omejitvah
zmaga.gif
No, samo da se razumeva. Sej veš, iz mene govori zgolj zavist. Jaz guram tistega Megiča, ki še 130 ne spravi skupaj, ti pa Audija z ohoho konji. Logiš, da ne moreš po omejitvah vozit.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ne ne... najbrž si hotel rečt da lahko tudi ti voziš nad omejitvami vendar si tega ne moreš privoščit? Je tako? Mater si blesav, na vsak način hočeš nekaj videt česar ni.