Novi Mercedes E Coupe

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kaj pravite na te nove Merkle E coupeje? Meni je avtomobil "tapravi" al nevem kako se naj izrazim. Mislim da bo čez nekaj let to kar moja nova makina
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Zakaj a je enak koncept? Sicer mi ti novi Mercedesi vsaj serija C,E in E coupe niso preveč všeč od znotraj, nič posebnega.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
meni je E grozno grd, je pa res, da je coupe dost lepši, če temu lahko sploh tako rečem, od limuzine

kolk je pa cenej od CLa?

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
E coupe je precej manjši od E limuzine, ker je narejen na platformi C limuzine. Poglej recimo medosno razdaljo in prostornost. Bodo C coupe naredili na B platformi?
grin1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
h daj no kaki C, normalno daE ne more bit enake velikosti kot E pol je brezveze, ker bi bila razlika samo v številu vrat,..
meni je zelo lep avto, samo ko sem pa sedel v avtu pa so me neki detajli malo tazočarali, pa podvozje,...samo vseeno bi ga mel

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
itak, da je narejen na C osnovi, samo tega ne obesajo na veliki zvon. To je pac naslednik CLK, ki je ravno tako postavljen na osnovo C klase, sicer prejsnje. Avto je direktni konkurent A5 in BMW 3 coupe. In tole, da so naredili C kupeja z oblikovalskimi linijami E klase meni sploh ni vsec. Kot, da bi zeleli na ta nacin sfurat nek "higher image" no saj pri nepoznavalch jim verjetno uspeva. Meni pa avto zato deluje "sestavljanka"

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Pa saj ni pomembno pa če je na osnovi A klase. Treba je avto peljat ter videt kako in kaj. Kakšna 250CDIjka bi se lepo prilegla z okoli 200 konji.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Z E coupe niso preveč všeč od znotraj, nič posebnega.

Notranjost je res bol revna, sredinska konzola mi je kot pri opl insigniji, suhljat volan pa kot stari trokaki bmwji.

No vsekakor bi ga imel, ampak kupil si ga pa res nebi. (pa ne zaradi notranjosti)

Mam za ta dnar raje novo korveto, novega z4, novega kajena... No čist drugi avti, a ipak.

Če pa že more bit e, pa bi bil to kabiro.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hm, E kupe je naslednik CLKja, notranjost in zunanjost in motorji so Ejevi, podovzje C-jevo, precej utesnjen (vsaj tisti, ki sem ga vozil - mogoče tudi zaradi vesoljskih iber nastavljvih sedežev), ampak normalno je za dva, kot se tudi spodobi...dovolj moči imajo vsi motorji,najbolj pa prede itak V8 500ka.

Kam bodo plasirali C kupeja,ki pride s faceliftom Cja, pa nimam pojma..verjetno bo cenovno v rangu zdajšnega CLCja,

c-class-coupe-side-2.jpg

drugace pa avto zgleda najbolj svež in zanimiv..poleg zlajnanega A5 in "karamboliranega looklike" 3 kupe

Velikega CL so pravkar prenovili,jeseni pride pa še en nov CLS druge generacije
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/252358/mercedes_cls_spied_almost_undisguised.html
http://www.autoexpress.co.uk/n...s_pictures.html

mercedes ima res dobro paleto kupejev, ki so zanimivi tudi potem, kot bodo stari 10 in več let.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kaj pa vem, bomo vidli kaj bo čez 3-4 leta ko pride čas za menjavo. Pač ta E kupe je na mene naredil zelllllllo velik vtis ko sem ga videl prvič na cesti enkrat pred 2 mesecema. V detajle pa se še res nisem spuščal...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
prvic si ga zdaj videl? no sej je res da jih je pri nas relativno malo... jaz sem ga vozil lani junija
smile-1.gif

premlad za mercedesa, lol, še vedno ostane AMG look, ki ga dejansko pribliza mladim - japijem ce ze hoces
smile-1.gif
haha

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mah sej ima prav, sicer ne nasplosno, ampak neopremljeni modeli so katastrofa sploh tista nazvgravzna konjak senf wannabe barva... enako pri BMWju, ko sem videl osnovno 3jko sem mislil da se šalijo, vse v enibarvi, plastik fantastik... kot da bi sedel v 15 let starem korejcu...to se mi je res vtisnilo v spomin... da si lahko to privoscijo mi ni jasno..včasih celo razmisljam da zanalsc postavijo v salone osnovo, da folk vidi da za mali denar nic ne dobis, da se pricne veselo seštevanje opreme in €.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Armaturi v C in E klasi sta itak katastrofalni nista pa podobni Insignijini, razan če si na pol slep.
smile-1.gif