Novi iPod Touch - mnenja?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Zanima me, kaj menite o omenjeni napravi?

Kdo jo po navadi kupuje? Človek, ki rabi kaj? Nekako se mi zdi, da je to iPhone brez sim kartice:)

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Točno to je, iPhone brez sim kartice. Glede nato da se lahko pre Skyp-a bp pogovarjaš (+prednja kamera), če imaš WIFI dostop, sim kartice niti ne rabiš
evil.gif

Odlična gadget zadeva če pač nucaš te stvari..

Noro mi ja pa tole.

Gitare funkcija

Ipod band

Nazadnje urejeno:

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
hhaaha, huuud je un posnetek z bandom:)
No uglavnem, res študiram, če ga rabim. Ker za športanje mi je prevelik (za to imam shuffle, morda nabavim novega nanota), telefon imam, zato študiram, če bi tole rabil.
Mal je bedno tole, da moraš imet pač dostop do wi-fija, ker ga povsod pač nimaš. :)

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Itak za lavfat je prevelik, čeprav se dobijo hudi armbandi.

Za športat je Shuffle najboljši, novi je spet klasičini z tipkami in je kul. Nano je pa predrag
smirk-1.gif
za kar ponuja..

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Jp, shuffle je zakon. Res. Imam ga že tri leta (še prejšnjo serijo na tipke kot je sedaj) in deluje brez problema. Pa napolnim vsake tri tedne in mi do sedaj še nikol ni zmanjkal baterije.

Torej še vedno ugotavljam smiselnost Toucha. Torej na njem delujejo vse aplikacije kot na iPhone-u (no, večina)? Za muziko ga ne rabim, iger ne igram, kaj še ima?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Ej, eno vprašanje. Se da Toucha povezat recimo s telefonom, ki bi mu v tem primeru omogočal dostop preko GPRS-a? Recimo, ko si zunaj in ni wi-fija, da se lahko povežeš na net preko iPoda?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Pa še to... Kakšne kvalitete slik dela fotič na iPodu? VGA samo?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala! Še kakšno mnenje?

A recimo za aplikacije rabiš povezavo na net ali ne?

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Za delovanje aplikacij ne rabiš interneta, razen če gre seveda za aplikacije tipa Vreme, Facebook, YouTube, Mail,... ki dobivajo podatke z neta.
Naložiš pa jih preko AppStorea na iPodu (potrebuješ WiFi) ali prek iTunesov na računalniku.

O 4. generaciji nimam osebnih izkušenj, ker sem si lastil 2. generacijo, vendar je delovanje isto razen HW je boljši
smile-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
No potem pa lahko pokomentiraš oz. izraziš svoje mnenje:) Si zadovoljen? Namreč ne morm se odločit, če ga rabim in je vreden denarja, glede na to, da imam računalnik in telefon :)

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Oj

Malo moje podlage zakaj sem ga kupil,sicer prejsnjega pa vseeno.
Imel sem takrat telefon ki ni imel wifija. Nikakvi ekran in me je touch fasciniral. uporaben je za kaksno srfanje, film pogledat v kaksni cakalnici, muziko in spile. Odkar so popularni razni Ipadi in co bo to po mojem postala obrobna zadeva. Bi se mi zdel pa bistveno uporabnejsi ce bi imel gps.
Pri meni je frekvenca uporabe padla odkar imam touch telefon.

my 2 cent
cheer.gif

lp

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Kupil sem iPoda zraven Nokie E71, tako da sem imel vedno sabo dve napravi. V uporabi pa je bil bolj kot ne iPod, E71 pa za klicanje, sms in WiFi dostopno točko. Zato sem tudi kasneje oboje prodal in kupil Iphona, kjer je vse v eni napravi
smile-1.gif
Ni ga čez surfanje, igranje igric, branje mailov,... na iPodu, sploh pa predvajalnik glasbe zmaga, Genius Mixes, Genius Playlist, Podcasts, iTunes U, tukaj za moje pojme enostavno ni konkurence...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Ej, eno vprašanje. Se da Toucha povezat recimo s telefonom, ki bi mu v tem primeru omogočal dostop preko GPRS-a? Recimo, ko si zunaj in ni wi-fija, da se lahko povežeš na net preko iPoda?

če lahko na telefonu določiš, da se obnaša kot dostopna točka, potem na ipodu ne rabiš nič, samo vključiš wifi.