Novi iPod Touch - mnenja?

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Meni pride iPod touch prov na sluzbenih potovanjih, kjer ga uporabljam namesto prenosnika za surfanje po netu, branje e-mailov, pogovore preko Skypa (moti me edino, da se ne podpira funkcije video-pogovora...v ta namen se uporablja FaceTime). Naceloma bi slo skozi tudi s telefonom, ampak je touchov zaslon veliko preglednejsi, poleg tega pa me ne skrbijo data roaming stroski :p . Je pa v vseh pogledih super igraca, sploh 4. generacija, ki ima res dobro resolucijo in so aplikacije res wow. Pa se kaksen film se da pogledati, prebrati kaksno e-knjigo... Meni je super, pa niti ni tako drag (na Stansted letaliscu stane cca 160 Funtov).

EDIT: aja, pa sploh super za glasbo poslusat
grin1.gif
Da ne bom samo hvalil: zelo me moti zaobljena oblika iPoda in smesna postavitev tipke za zaklepanje na vrhu (ki je sicer ista kot pri drugih napravah). Vedno ko jo pritisnem imam obcutek, da mi bo zadeva padla iz roke, zato moram z eno roko drzati iPoda, z drugo pa ga zaklenem. No ja...mogoce sem samo storast :D

ipod-touch-camera-mic.jpg

Nazadnje urejeno:

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Naj ti povem, da ima nova verzija tudi Face Time in gumb za zaklepanje so postavil na isto stran, kot ga ima iPhone :)

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Jap, saj pravim, da lahko izkoriscas video pogovor z uporabo aplikacije Face Time. Skype na zalost (se) ne podpira te funkcije (kolikor je meni znano).

Gumb za zaklepanje je res na istem mestu kot na drugih napravah, ampak so tale iPod touch nekako cudno zaobljili in nimas pravega oprijema pri pritiskanju gumbov na stranicah ohisja (to sem zelel poudariti, mogoce je bilo nerodno napisano).

Kakorkoli, v celoti gledano je super gadget
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Citat:
Uporabnik DoR pravi:
Jap, saj pravim, da lahko izkoriscas video pogovor z uporabo aplikacije Face Time. Skype na zalost (se) ne podpira te funkcije (kolikor je meni znano).

Gumb za zaklepanje je res na istem mestu kot na drugih napravah, ampak so tale iPod touch nekako cudno zaobljili in nimas pravega oprijema pri pritiskanju gumbov na stranicah ohisja (to sem zelel poudariti, mogoce je bilo nerodno napisano).

Kakorkoli, v celoti gledano je super gadget
smile-1.gif

Ne razumem kaj misliš s tem da Skype ne podpira Facetime!? Viideo call dela BP na Skype-u!

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Lol, this is embarrassing
grin1.gif
Mislil sem, da sta to dve razlicni omrezji. Na kaksen nacin aktiviras video klic v skypu?

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Na zalost ne... Torej FaceTime sem ze probal in deluje super (iPod klic na iPhone oz. obratno). Ne znam pa izvesti video klica v skypu iz iPoda na recimo racunalnik. To dela? Kako (mogoce imam staro verzijo Skypa in zato ne vidim opcije)?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Potem pa tukaj zmrznem! Mislim, da bi moralo delati, saj je potem obvezno da ima tudi druga stran Ipod Touch 4th. Nisem vedel da ne dela Video call iz Ipod Touch 4th na računalnik! Potem ga pa ne bom kupil garant! Sorry...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Lahko, samo je FaceTime aplikacija trenutno na voljo samo za OSX. Pa še ta je beta.