Citat:
Uporabnik MViper pravi:
No ja, tale Accordica je se vedno bolj kreativna od kaksnih ultra dolgocasnih Evropskih kant. Like Skoda, Audi, Peugeot..
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Pa glih bencinarja si našel ?
V tem segmentu se glavnina vozil proda z dizlom, pa če že se splača tam pogledat kaj je ugodnega oz. o čem je govora.
Ker dandanes jih ni veliko junakov, da si kupijo vagen, ki bo trošil v povprečju 10 litrov in to bencina (alter seveda izvzet!).
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Pa glih bencinarja si našel ?
V tem segmentu se glavnina vozil proda z dizlom, pa če že se splača tam pogledat kaj je ugodnega oz. o čem je govora.
Ker dandanes jih ni veliko junakov, da si kupijo vagen, ki bo trošil v povprečju 10 litrov in to bencina (alter seveda izvzet!).
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
saj to je zdaj to...napišeš nek ekstrem, ki si ga dosegel enkrat odkar imaš avto...včasih je bila idelana za take zadeve jadranska magistrala...500 km z 70 km/h.
Jaz vem da so hondini motroji (bencinarji) med najvarčnejšemi (če ne najbolj varčni) a vseeno...pri 2.0 bencinarju (in 1.5 tone osnove) si v povprečju na 10 litrih....če si to vzameš v zakup nisi potem razočaran, ko ga enkrat imaš oz..se ti zdi fino če je vresnici povprečje 8,9 litra ker bi umirjen voznik pretežno na relacijah (od 150 konjev jih uporabljaš 33).
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Brezpredmetno je UGIBANJE drugih o porabi. Ker je močno zgrešena, 10 l s tem motorjem nisem imel tudi takrat, ko sem po Nemčiji tiščal do konca.
Moja poraba je izmerjena in ne prebrana iz računalnika. Nekateri računalniki lahko kažejo precej drugačno porabo.
In z avtom imam narejenih več kot 100 km, tako da vem. In ne ugibam kot drugi, ki vse" vedo in znajo"