Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Tole je res podn. Nova mazda 6 upam da bo lepsa
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=8575
Eko jo...samo so novoletni okraski gor
Sonata vsaj nekak zgleda proti temu skropucalu.Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ojoj..., 1. asociacija.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/2006-2007_Hyundai_Sonata.jpg
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
To je ameriški model, evropski model bo kot vedno narejen na ameriški Accuri
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Točno tako. Pri teh slikah sta povsod navedena samo 2,4 in 3,5 motorja in tudi če pogledaš prejšnji model je ta kar pravi naslednik. Accord je pač ameriški "golf" in konzervativnejši dizajn mu pride samo prav, medtem ko hoče pri nas igrati premium model, za kar rabi precej bolj drzen dizjan.
Upam da se bodo pri evropskem modelu bolj potrudili, saj bo sicer polomija. Accord je že tako eden najdražjih avtov v razredu (na nivoju audija, bmw in mercedesa), če bo pa še grd (kar se glede an civica vseeno bojim da bo) in glede na hudo konkurenco (i40, optima), se bom čudil če bodo sploh kakšnega prodali.
Nov accord bo predstavljen šele naslednje leto, in če je nov ameriški precej bolj drzen od zdajšnjega, za evropskega potem ni skrbeti.Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Vidiš, vidiš, človek se vsak dan kaj novega nauči. Če jo primerjamo s sedanjim modelom ameriškega Accorda, je pa vseeno korak naprej.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Nov accord bo predstavljen šele naslednje leto, in če je nov ameriški precej bolj drzen od zdajšnjega, za evropskega potem ni skrbeti.Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Vidiš, vidiš, človek se vsak dan kaj novega nauči. Če jo primerjamo s sedanjim modelom ameriškega Accorda, je pa vseeno korak naprej.
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Točno tako. Pri teh slikah sta povsod navedena samo 2,4 in 3,5 motorja in tudi če pogledaš prejšnji model je ta kar pravi naslednik. Accord je pač ameriški "golf" in konzervativnejši dizajn mu pride samo prav, medtem ko hoče pri nas igrati premium model, za kar rabi precej bolj drzen dizjan.
Upam da se bodo pri evropskem modelu bolj potrudili, saj bo sicer polomija. Accord je že tako eden najdražjih avtov v razredu (na nivoju audija, bmw in mercedesa), če bo pa še grd (kar se glede an civica vseeno bojim da bo) in glede na hudo konkurenco (i40, optima), se bom čudil če bodo sploh kakšnega prodali.
Jaz sem dal za mojega precej manj kot za Audija ali BMW ali Mercedesa., da ne govorim o tem, da je po 3 letih bila izguba vrednosti zelo majhna v primerjavi z vso ostalo konkurenco. Če potegnem črto je bil nakup precej bolj ugoden. Zdi se nemogoče, vendar tako je bilo v mojem primeru pred več kot 4 leti. Popolno nasprotje kot pišeš tukaj.
Citat:
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Jaz sem dal za mojega precej manj kot za Audija ali BMW ali Mercedesa., da ne govorim o tem, da je po 3 letih bila izguba vrednosti zelo majhna v primerjavi z vso ostalo konkurenco. Če potegnem črto je bil nakup precej bolj ugoden. Zdi se nemogoče, vendar tako je bilo v mojem primeru pred več kot 4 leti. Popolno nasprotje kot pišeš tukaj.
Tudi jaz vozim Accorda in tudi jaz sem dal takrat manj in avto res dobro drži ceno, a dejstvo je da se je jen podražil in da so se ostali prilagodili, honda pa ne.
Če pogledam cene osnovnih modelov (pustimo zdaj opremo, kjer nekaj razlike je, a nečeloma ima zdaj že kar vsi solidno opremo, razen morda Audija):
Accord - 30k
A4 - 27k
C klasa - 30k
BMW 3 - 31k
Mazda 6 - 21k
Avensis - 20k
Insignia - 22k
Mondeo - 21k (v akciji zdaj celo 15k)
Ok, se strinjam, naj bo premium klasa, a za tak denar mora biti avto res hud, recimo v stilu lexusa.