nov električni avto,nasveti za nakup

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.522
4.875
113

Za Darjana, ko tak rad kadi.
Dizel Euro 4 je boljši!!!

• Haha
Reactions: sandichamp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.893
7.310
113
Bravo pecjak, samo teslo se pogresam…upam da bo kmalu ker to je veliko ugodneje kot vsak inverter

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.893
7.310
113
Pa mislis da imajo ti modeli custom podvozje, ali vzamejo od druge znamke? Diske, ploscice, roke, polosivine, ležaje, ipd…torej potrosno robo ki se najveckrat servisira…saj motor/baterija ne bo problem

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.571
1.530
113
Seveda, sploh za modele, ki se menjajo na par mesecev, boš dobil komplet podporo z rezervnimi deli vred tako pri proizvajalcih in tudi turkih.
Včasih je smiselno kaj prej premisliti.

V primeru konkretno nizje cene vozila, bi mogoce delno zalaufalo. Ampak ponavljam, konkretno nizje cene. Ce bos prisparal par tisocakov.. s tem se ne bo noben normalen ukvarjal in narocal avte s kitajske.

mtl

Guru
19. jul 2007
10.964
636
113
Kras
www.mtl.si
Pa mislis da imajo ti modeli custom podvozje, ali vzamejo od druge znamke? Diske, ploscice, roke, polosivine, ležaje, ipd…torej potrosno robo ki se najveckrat servisira…saj motor/baterija ne bo problem
Ne bom nič mislil, ker to pomeni nič vedeti, bi ti pa komentiral tole:
- da baterija ne bo problem, povej lastniku Dongfenga, ki mu pade baterija iz 40% na 1%, avto star par mesecev

Če ti misliš, da turški proizvajalci delajo za pest pšenice, potem premisli dvakrat. Ker še za avte, ki so splošno dosegljivi v velikih količinah in na katerih bi dosegli dober rvc nimajo v ponudbi navadnega stekla:
Upam da se bodo dobile kmalu turske sipe in luči za teslo da ne bo treba en.mesec cakat na njih..
Tako da, ta tvoj sestavek je v celoti popolna neumnost.

V primeru konkretno nizje cene vozila, bi mogoce delno zalaufalo. Ampak ponavljam, konkretno nizje cene. Ce bos prisparal par tisocakov.. s tem se ne bo noben normalen ukvarjal in narocal avte s kitajske.
Ni bilo potrebno mene citirati, ker moj sestavek se je nanašal na rezervne dele, ne na nakup avta preko ''alija''. ;) O tem imam sicer svoje mnenje :). Vključno s tem, da so kvazi vodilna platforma, ki je prodala v prvi polovici leta na celem svetu nekaj čez 7.000 vozil :).

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.784
809
113
pubeci!

kitaci sem, kitajci tja

kaj boste izvažali, če mislite vse uvažat?

#samovprašam ;)

EDIT: me je že mtl vmes prehitel, nanaša se na predhodna sporočila

• Všeč mi je
Reactions: mtl in Marxon