Probaj ponoči ali pa zgodaj zjutraj ali pozno zvečer vozit po AC, pa boš videla, da se da brez težav. Tudi konkretno čez. Res pa je, da se sem in tja še vedno najde kakšen jajčar na prehitevalcu, ki ga moraš čakat, da se blagovolji spravit na vozni pas.
Se pardoniram - ni omenil, da bodo to nocne voznje. Razumela sem, da ga teh 250km skrbi cez dan. Priznam, kake so AC ponoci pri nas, niti ne vem. Ce sem zamudila spodobno uro za domov iti, je sigurno bolje, ce prespim.
In ne, dopusti 1x letno niso važni, tak kot v podobnih debatah ne hipoteticne vsakodnevne sluzbene poti 1000km brez postankov, govorimo o vsakdanu in njegov, kot pravi je, 250km cez dan po nasih AC. Kar v praksi sigurni pomeni kar nekaj km do avtoceste in potem ko pride dol, spet kar nekaj lokalnih km do cilja (ker nima ne doma, in verjetno tudi ne službe ob AC). In potem obratno. Potem pa zastoji na AC zaradi guzve/nesrec, ko te google usmeri dol iz nje zaradi hitrejsega potovanja. Lahko on naredi 250km na dan, sem ga pa zato vprasala, ce ima na voljo kaki app, ki trenutno spremlja vožnje in še kako osnovno statistiko. Voznja po omejitvah 130 po AC v praksi dostikrat pomeni povprecno pod 100 za celo pot.
zal v statistiki nimam niti ene poti s povprečno 130km/h. Nisem veliko na AC, ampak ocitno ko sem, enostavno pot ne razvije take povprecne hitrosti. Niti ne na odsekih, ko sem se na AC udtavila in je bil vsaj en konec poti dejansko odtezan na AC hitrosti. Mrbit danes, ce bom imela cas, pogledam, ce se da na odseke pot razdelit, da najdem enega s 130km/h povprecno, pa povem...