Kot tista reklama za Yugote: "puno daje malo traži, kada stoji u garaži".Za 77 minut čakanja je to še poceni.
V cem? Noben mi ni vsec, pa me vseeno zanima.ID je svetlobna za teslo
No, sem vozil oba in tudi teslo kar dlje časa, oz. večkrat.Iz enga druzga foruma .... z mnenjem se zelo strinjam. Tesla je kao IN in vsak ki hoče bit frajer sploh ne razmišlja o drugem
"
Tesla - 30 min in omejena hitrost. Avto ima wow faktor nenormalen ampak ni to to. Trda vožnja, polžaj sedenja je čuden in sedalni del je prekratek. Sam imam 188 cm. Odzivnost ekrana odlična ampak to je pa tudi to.
ID5 - sedeži fenomenalni, udobje vožnje je boljše, samo 200 električnih konjev zagotavlja bolj kultivirano vožnjo, kakovost materialov in izdelave je po moji oceni boljša čeprav z Teslo ni bilo nič narobe (mogoče samo v notranjosti tapeta na b stebričku ni najbolj sestavljena). Aja, nobenih težav s softwarom.
To so moji vtisi. Oba avta sta zelo dobra. Oba sta draga.
Izbral sem ID4."
Saj bi moral dobiti že nove fedre za izdelavo po februarju.No, sem vozil oba in tudi teslo kar dlje časa, oz. večkrat.
ID4, udobje vožnje, res malenkost boljša, ampak nič da bi pisal o tem. Imam 186cm in so mi sedeži v tesli super. ID4 softver, kapacitivni gumbi na volanu, dosti slabše. Povezljivost in softver, superchargerji, dosti boljši pri Tesli. No, jaz sem se odločil za Teslo, ker sem očitno teslo.
Udobja ne morem komentirat, ampak motor in baterija je pri tesli top. Pa tudi SWV cem? Noben mi ni vsec, pa me vseeno zanima.
Ja, samo mora biti brezplačna polnilnica zraven, sicer darjan-a ne bo.Jaz mislim, da bi res lahko organiziral kmalu en alter EV meet.
Seveda boste vabljeni tudi vsi brez EVjev, saj nam mora nekdo razlagat, da z EVji ne moremo dlje kot 14 kilometrov brez polnjenja in da bomo čez 4 leta avto lahko vrgli stran, ko bo baterija samo še za v smeti, aja pa na to, da onesnažujemo okolje bolj kot stari TAMčki.Pa hvala za diskriminacijo. Nas reveže, ki si ne moremo privoščiti EV-jev, pa kar ven date, nje.
Leta 2035 bomo morali na avtobus, že leta 2023 pa že na pijačo ne smemo več. Ph...
Hvala.sad-a lahko jaz pripeljem, se javim