Nekje je bilo zaslediti, da se ga da naročiti z januarjem 25, mogoče samo v USA al kje drugje...Hell no!
1. ne ve se kdaj sploh pride
2. ne ve se kdaj golobčki ukinejo subvencije oz. bonitete
Ko bo Jabe kupil EV mu bo crknil adblueKo bo Jabe kupil EV, pričakujem da se bo ravno elektro omrežje začelo sesedat pa cene elektrike bodo šle na raven da bo bencinar konkurenčen.
Sta šla dve upokojenki na britof prižgat svečo svojemu preminulemu upokojenskemu prijatelju, pa je tako močno pihal veter, da nista mogli prižgat sveče. Pa prva upokojenka reče:Z namenom....
Pravica do odbitka DDV pri električnih vozilih (Wostner Katja, FinD-INFO članki)Pac, sem mislila, da je kdo tu že delal in preučil. Vedno se veliko opleta o avtih na firmo tlelele... Sem res pričakovala, da bo tole razjasnjeno tiktak na nedeljo. Ta teden seveda grem k računovodji, imam še druge stvari za zrihtat in sem ji že poslala moja vprašanja, da malo prečekira in ima kaki odgovor, ko pridem.
Da vprašam še kje drugje ne pomeni, da da vprašam samo drugje.
Link?Pravica do odbitka DDV pri električnih vozilih (Wostner Katja, FinD-INFO članki)
Pismu, si nepismen? Jabe je zenska.Ko bo jabe kupil EV bodo evji imeli mini ICE za klimo in brisalce