Nov digitalni ponudnik re:do

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ali je možno npr.danes sklenit na redo številko, čez dva mesca pa tja prenesti telefonsko številko od drugega operaterja (trenutno je še v vezavi) ?

Seveda je mozno... Sicer pa lahko tudi takoj preneses... tudi, ce si vezan... Ko stevilko preneses in ne prekines pri prejsnjem operaterju, dobis pri prejsnjem operaterju drugo stevilko ...

• Všeč mi je
Reactions: brezhibno in sad

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
če bi taksna cena ostala, bi celo bil zanimiv :p
Res je.
Ne razumem kdo naj bi bila ciljna publika.. Neki power uporabniki in starejša populacija je verjetno na Telekom/A1/... naročnini. Vsi tisti ki znajo naložiti app na telefon oz. zrihtat stvari preko weba so na hot/bob/... za 10€.
No ja, verjetno že vejo.

Yellow

Pripravnik
14. mar 2017
72
12
8
Še eno kodo sm vidla, sam nisem ziher al je FREETRI al TRIFREE :D Za 3m brez naročnine. OSEMZATE je pa za 8 € za en let, če komu kj prou pride

• Všeč mi je
Reactions: drevored in Jest

Yellow

Pripravnik
14. mar 2017
72
12
8
Kako pa se lahko preveri če ta koda deluje ?
Drugač pa na novejši verziji appa je pod plačili napisan na vrhu kok boš plaču naslednjič in če daš "poglej" vidš pol še podrobno kok maš popusta za tist mesc
1000015286.jpg

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Tudi mene zanima. Logično bi blo bolj (če že delata obe kodi naenkrat) da dobiš tri zastonj mesece in potem še 9 plačljivih po osem evrov.
Počakam na potrditev, kakršnakoli že bo. :)