Pri operaterju, ki zase pravi "Prvo omrezje Slovenije" je celo tako, da moras vsakic za QR kodo celo placati slabe tri evre menjavo SIM kartice ...
Kar pomeni, da izvajajo menjavo eSIM kartice z novo eSIM kartico. Kar je seveda lame.S sloganom "Prvo omrezje Slovenije" se oglasuje Telekom... In QR koda, ki jo dobis, je samo za enkratno uporabo ... Ko je enkrat aktivirana, je ni vec mozno deaktivirati in ponovno aktivirati na drugi naprava... ampak moras zaprositi z nov... in to seveda tudi placati ... Ostali, ki imajo v ponudbi eSIM pa imajo QR kode, ki so uporabne za veckratno aktivacijo ...
Z zadnjo posodobitvijo aplikacije je sedaj koncno omogoceno upravljanje z eSIM … tako, da za prestavit kartico na drugo napravo ni vec treba kontaktirati supporta, da posljejo QR kodo…
Nisi že par postov nazaj objavil isto?Zdravo
Koda za popust na mesec brezplačne naročnine moja koda: DYCVA lahko se še izkoristi dvakrat !
LP
Sem ja toliko, da bodo vedeli, da je koda še uporabna, če pa komu ne paše pa naj izbriše mojo objavo.Nisi že par postov nazaj objavil isto?
Hoj! Nikjer nisem zasledil, ali lahko uporabljaš drugo napravo pod eno naročnino. Telefon in podatkovni prenos na tablici? Kot drugi sim v klasičnih paketih.
Če prav razumem, lahko pozabim hotspot na iPadu Pro?
Ja tebi.Kuzla v rit skače?