Nov digitalni ponudnik re:do

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.175
1.184
113
Pri operaterju, ki zase pravi "Prvo omrezje Slovenije" je celo tako, da moras vsakic za QR kodo celo placati slabe tri evre menjavo SIM kartice ...

Če govorimo o Telemachu, sem jaz dobil QR kodo natisnjeno na "fejk" SIM kartici.
Če pa folk izgublja zadeve in jim je treba ponovno printat, pa naj plača, neumnost stane.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
S sloganom "Prvo omrezje Slovenije" se oglasuje Telekom... In QR koda, ki jo dobis, je samo za enkratno uporabo ... Ko je enkrat aktivirana, je ni vec mozno deaktivirati in ponovno aktivirati na drugi naprava... ampak moras zaprositi z nov... in to seveda tudi placati :D ... Ostali, ki imajo v ponudbi eSIM pa imajo QR kode, ki so uporabne za veckratno aktivacijo ...

• Všeč mi je
Reactions: ales85 in WPT78

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.175
1.184
113
S sloganom "Prvo omrezje Slovenije" se oglasuje Telekom... In QR koda, ki jo dobis, je samo za enkratno uporabo ... Ko je enkrat aktivirana, je ni vec mozno deaktivirati in ponovno aktivirati na drugi naprava... ampak moras zaprositi z nov... in to seveda tudi placati :D ... Ostali, ki imajo v ponudbi eSIM pa imajo QR kode, ki so uporabne za veckratno aktivacijo ...
Kar pomeni, da izvajajo menjavo eSIM kartice z novo eSIM kartico. Kar je seveda lame.

fat fuck

Pripravnik
1. dec 2019
80
18
8
shitopia
Tisti ki imate narocnino - koliko casa je trajalo, da so vam aktivirali stevilko? Klicem lahko, internet mi tudi dela, dosegljiv pa nisem - number not in service..

Lucijan

Pripravnik
2. jun 2015
178
2
18
Hoj! Nikjer nisem zasledil, ali lahko uporabljaš drugo napravo pod eno naročnino. Telefon in podatkovni prenos na tablici? Kot drugi sim v klasičnih paketih.
Če prav razumem, lahko pozabim hotspot na iPadu Pro?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Hoj! Nikjer nisem zasledil, ali lahko uporabljaš drugo napravo pod eno naročnino. Telefon in podatkovni prenos na tablici? Kot drugi sim v klasičnih paketih.
Če prav razumem, lahko pozabim hotspot na iPadu Pro?

Lahko imas vec SIM kartic v eni aplikaciji (na svojem racunu)... vendar za vsako placujes 15€ narocnine ... Ne mores pa imeti dveh SIM kartic na isti stevilki oz. istem narconiskem razmerju ...

• Všeč mi je
Reactions: Lucijan

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
Screenshot_20230614_204807_Instagram.png

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
Ali je možno npr.danes sklenit na redo številko, čez dva mesca pa tja prenesti telefonsko številko od drugega operaterja (trenutno je še v vezavi) ?