Nov digitalni ponudnik re:do

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
2.041
56
48
To je za nove, sem igral njihovo Kolo srece prejle, pa sem tudi zadel prvo kodo, ampak je pisalo zraven, da je za nove.

• Všeč mi je
Reactions: andraz201

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
874
59
28
Konec zgodbe:

Pravijo, da ce hitro odtrgas obliz, najmanj boli, zato: re:do se z 12. 4. 2026 poslavlja. S tem datumom prenehajo delovati vse re:do storitve. Da ohranis mobilne storitve, pravocasno izberi novega operaterja in po zelji opravi prenos stevilke. V naslednjih dneh te bomo kontaktirali in ti, če se boš s tem strinjal_a, podrobneje predstavili tvoje možnosti za enostaven prehod. Vec informacij in celotno obvestilo, tudi za prenos v pdf obliki, najdes na: https://swiy.co/Ukinitev-redo-storitev. Hvala, ker si bil_a del nase zgodbe!Ekipa re:do

blazko

Guru
21. sep 2007
7.713
591
113
Podjetje se od casov simobila vodi shizofreno produktno / marketinsko politiko. Ne glede na vse lastniske spremembe je to ostalo stalnica do danes in re:do je bil zgolj eden v vrsti njihovih mimosunov. Zagotovo ne zadnji.

blazko

Guru
21. sep 2007
7.713
591
113
Vega misliš? Kakih 5 let po spominu, potem jih je nasledil tušmobil. So bili pa prvi, ki so na slovenski trg uvedli pakete z vključenimi količinami. Do takrat smo plačevali mesečno naročnino + dodatno vsako sekundo klica, poslan sms, prenesen byte.

sad

Guru
24. avg 2007
23.212
12.034
113
Kaj je smiselno vzeti namesto redoja za otroka?
Bo kakšna ugodna ponudba konkurentov?

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
2.041
56
48
Podjetje se od casov simobila vodi shizofreno produktno / marketinsko politiko. Ne glede na vse lastniske spremembe je to ostalo stalnica do danes in re:do je bil zgolj eden v vrsti njihovih mimosunov. Zagotovo ne zadnji.
Se zgledujejo po Microsoftu in Googlu. :fredi:
Pa saj so bili kar v redu. Res je bila cena ob zagonu relativno visoka glede na ostale, ampak z rekreativnim dvigovanjem cen s strani vseh operaterjev zadnja leta je zdaj postajala že dokaj ugodna. So pa že takrat to zastavili kot poskus in kasnejše lansiranje na drugih trgih, pa se zgleda ni obneslo.

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
874
59
28
Cena s promo kodami ugodna, količine v paketu velike, Volte, VoWifi, kompletno upravljanje razmerja preko aplikacije, brezplačni prenosi številk esim - fizična sim in obratno, več številk pod enim uporabniškim imenom, support odziven.. Meni so bili super.

• Všeč mi je
Reactions: andraz201

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.765
1.102
113
Meni so bili tudi super - glede na to, koliko sem pred tem plačeval, je bilo pri re:do napol zastonj.

Sem pa na njihovem forumu (Relavnica) videl, da se od novembra sploh ne da prenesti številko k njim - razlog pa "daljša vzdrževalna dela". Pa tudi neke aktivnosti na družbenih omrežjih sploh ni bilo več. Vprašanje, koliko so tud sploh z naročninami pobral v teh 3 letih.

Je pa zanimivo, kako ti mali operaterji v zadnjem obdobju ugašajo - Izimobil, Spar mobil, zdaj re:do. Kdo bo naslednji? :norec:

andraz201

Fizikalc
12. okt 2022
121
34
28
Je pa zanimivo, kako ti mali operaterji v zadnjem obdobju ugašajo - Izimobil, Spar mobil, zdaj re:do. Kdo bo naslednji? :norec:
Vsi našteti so bili v lasti večjih, ki imajo tudi drugo predplačniško ponudbo(izimobil in sparmobil od telekoma, ki ima mobi pakete, re:do od a1 ki ima bob(sicer ponudba slabša, mogoče bo kaj novega tam)).
Vsaj za izi is spar bi rekel da gre za poenostavljanje ponudbe, za re:do pa k večini pomankanje splošnega zanimanja.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.082
2.794
113
Niso bili v lasti. So kar lepo plačevali za gostovanje. Boš rekel da je HoT tudi v lasti A1?

Zebdi

Fizikalc
11. dec 2017
449
145
43
Kaj je smiselno vzeti namesto redoja za otroka?
Bo kakšna ugodna ponudba konkurentov?
Bob? Drzni bob za 9,99 eur z neomejenimi klici in 140GB prenosa podatkov? Če dobiš kodo, je 5 eur mesečno za dve leti. Razen če ima kakšne specifične zahteve, ki jih bob ne more pokriti...

blazko

Guru
21. sep 2007
7.713
591
113
Bobi je no brianer za nezahtevne uporabnike, z dvoletnim polovičnim popustom za sklenitve do konca naslednjega meseca, kode za popust se ponujajo na vsakem vogalu. Verjetno je najbolje prositi koga poznanega, ker tako priporočitelj kot priporočenec dobita popust za dve leti. Če ne poznaš nikogar pa magari zavpiješ tukaj, se bo takoj našel kak uporabnik in delil kodo.

andraz201

Fizikalc
12. okt 2022
121
34
28
mobi paketi tudi niso slabi še posebej z 10+10 vrednostnice vsake tolko mescev, je pa res da ni set and forget

blazko

Guru
21. sep 2007
7.713
591
113
sicer ni re:do, ampak vezano na mojo zgornjo trditev - današnji mimosun na FB

1770887937023.png