Nov digitalni ponudnik re:do

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Huh, ne da se mi s tem igrat. Pa tudi ravno ekološko ni.

Zanimivo, to pa je dealbreaker potem. Do sedaj sem sicer spravil dol nekje 150GB, pa mislim da 1 klic opravil. Zaenkrat še ni bilo blokade.
Za net imas to.
IMG_1550.png

stevekeating

Pripravnik
10. avg 2021
50
4
8
Huh, ne da se mi s tem igrat. Pa tudi ravno ekološko ni.

Zanimivo, to pa je dealbreaker potem. Do sedaj sem sicer spravil dol nekje 150GB, pa mislim da 1 klic opravil. Zaenkrat še ni bilo blokade.
Jaz imam paket A1 Vajb z vklopljeno funkcijo Vajb+…Imam neomejeno interneta s polno hitrostjo neglede na porabo…Se splaca…Seveda lahko normalno uporabljam tudi hotspot

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Jaz imam paket A1 Vajb z vklopljeno funkcijo Vajb+…Imam neomejeno interneta s polno hitrostjo neglede na porabo…Se splaca…Seveda lahko normalno uporabljam tudi hotspot
Hja, nekako se mi zdi, da sem “malo” prestar za ta paket :).
Še vprašanje glede redoja: a se še komu zdi, da zadnje čase bremzajo torente?

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.175
1.184
113
Morali bi jih onemogočiti.
Ker hitrosti omrežjij so katastrofalne postale zadnje čase, sploh tam kjer ni 5g omrežja.
To je to, ko so idioti iz prodaje pri operaterjih v pakete dali vse zastojn in edino kar še lahko marketinško navijajo je količina date.
Potem pa folk začne to uporabljat namesto fiksnega interneta in gre vse v maloro tudi za tiste, ki rabijo dato samo občasno.

To je kot če bi Mercedez svojo S klaso prodajal za ceno A …

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Meni izgleda kot da A1 z vso to ponudbo (od A1 Ultra eno leto za male pare do re:do in še kaj bi se našlo) dela stres-test kapacitet omrežja, da bo lažje planiral naprej.

• Wow
Reactions: andraz201