Nov avto

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.463
10.695
113
5 let je jamstva tako da....
pa dobro, kolk si naiven...kaj misliš kako pol to zgleda v praksi... ko je kak feler te prvo 3x odpravijo z banalnimi, češ da je normalno, ko pa si 12x tja peljal, pa grozil z odvetniki potem pa mogoče menjava motorja...
Pa misliš da je to fajn.... vedno ko slišim te fore "sej maš garancijo pa jamstvo pa kurca palca", se nasmejem in si mislim kak si ti naiven.

Poznam zdaj tolk zgodb (s prve roke) ko so se šli ravno to, nakup novega, potem pa nek feler pa kalvarija 2 leti in obolevanje . da se kaj doseže, živci , vsi osiveli pa plešasti ratali...ampak oni so kupli nov avto in "zmagali".
Sploh ni važna znamka.

• Všeč mi je
Reactions: RoMeX

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.455
346
83
34
Jaz se kar tresem, ker bo Kia kmalu stara 15 let in jo bo rja začela napadat..crkne itak nič.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Z vsemi temi zadevami so pooblasceni servisi itak seznanjeni. In ce ne gnjavis, ti oni itak ne povedo. Oz ce sam ne ugotovis, da pije olje, on pa na rednem servisu iz karterja sprazni 3litre namesto 4,5..ti ital ne bojo povedali. Tako je bilo pri ocetu. 1.2 puretech

Medtem imamo doma se 1.2 clio storia, star 17 let. Lep prikaz, kako so z napredkom in ekologijo enostavno unicili motorje. Nabavljen je bil star 3 leta. Brez izrednih servisov! Enkrat smo mislili, da je zdaj pa ocitno vrag vzel salo in se bo kaj zacelo dogajati, pa je le kuna vrgla en kabel dol.

Se da sploh se kje nabavit majhen atmosferski motor?

• Všeč mi je
Reactions: sad
2. jul 2020
5.050
6.589
113
Kar sem jo jaz vozil kot, renta car top, je pa res da sem jaz z avtom nardil 1900 lm

Zame je imela dva huda problema. A stebrički so toliko ukrivljeni, da na krožiščih ali križiščih spregledaš kolesarje. Druga stvar pa je prostor zadaj, nihče razen otrok ali amputirancev ne bo udobno sedel.

Če gleda Corso naj še Cliota pogleda, sploh staro zalogo pred faceliftom.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.561
113
41
Lj
Samo to so vsi kakšni 1.2 MPI anemični motorji, ki nimajo nobene moči. Tako da so v ponudbi samo zato da piše "cena od xxx".

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Da bi s telefonom "upravljal" avto. V tujini baje laufa, pri nas pa....
Pa se neke stvari ne vem zdele tocno.
AA vem da tidi nagaja vsaj WL

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.260
152
63
Poznam zdaj tolk zgodb (s prve roke) ko so se šli ravno to, nakup novega, potem pa nek feler pa kalvarija 2 leti in obolevanje . da se kaj doseže, živci , vsi osiveli pa plešasti ratali...ampak oni so kupli nov avto in "zmagali".
Osiveli sploh pri nakupu avta preko svojih zmožnosti. Kako sivijo lasje šele tistim, ki kupujejo avte pri šverkotih. Pa še noben ulaufan šverko na zaprl obrata. Kako to? :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.561
113
41
Lj
Še en dober deal. Koliko je nov?

vk6Fxyc.png

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
Dober ja..... :valjamse: :valjamse:

Tale avto (in ostali, ki se vidijo v oglasu) je bil najbrž parkiran v Zelenem gozdičku v garaži - torej je bil od tal do strehe lep čas potopljen v umazaniji.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Ce najdes povaljan enak avto za se manjso ceno in potem karoserijske dele menjas.
Pri elektriki (konektorji, luci....) pa znas imeti težave prej ali slej.

sad

Guru
24. avg 2007
21.037
9.673
113
Znanec je dve leti nazaj kupil potopljeno novejše vozilo za smešno ceno.
Po 1 letu “projekta” je imela zadeva še vedno gremline, cena vsega je bila pa že na nivoju nepotopljenega rabljenega vozila. S tem da je dele vlekel s celega sveta skupaj. Večinoma sicer s Poljske.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Hanzi