Nov avto

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
kakšni spammerji, nabijajo poste, pol sem pa jes trol:evil:

dejstva:- ko ste vi zabijali cajt, sem jaz menjal gume, vsa čast našemu lokalnemu vulkotu, da jih je zjutraj naroču, popoldan so bile zmontirane..reklame ne smem delat, je pa to CE..:cheer: bejba se bo še vozila z mano, obvezno tracking takrat na ON oz. pussy mode, če še čem kdaj seksat z njo pravi :valjamse:
dalje-bejba ima naročen en polavto, torej el. nissana leaf al kaj je že:zavijazocmi: če tko hočeta njena starca, pol prav..za bodočo zdravnico mora bit pravijo, pa če kar kredit pade..en del:zardelalter:
dalje-do zdaj sem bil za rdeče, od zdaj naprej pa črne avte, mislim, da je to en spraševal.:nazdravje:

pejmo se mečkat hehe:cheer:
Uau, avto si k vulkanizerju pelu...uau, a sm lohk tvoj prjatu? Račun si dal pa na fotra pisat al kako?

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Uau, avto si k vulkanizerju pelu...uau, a sm lohk tvoj prjatu? Račun si dal pa na fotra pisat al kako?
jao calvo, glih zadnjič mi je bejba govorila o primerih, ki jih je imela na nevrološki in se bojim, da imaš ti podobne simptome kot tisti pacienti-ponavljanje že izrečenega, stalno iste fraze in stavki, skratka, zaciklan možgan...pa vidim, da nisi osamljen tukaj, ampak nekaterim se je stanje že izboljšalo, kot je videt.:fredi:

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Lepo da priznaš da ne znaš,mogoče pa iz tebe še neki bo ko odrasteš:fredi:
Ni to pri takih avtih znaš- ne znaš, ampak je odvisno od situacije, ker avto, ki ima 500+hp ni isto kot vozit rečmo klijota z 70 hp..
mene je v tej situaciji rahlo presenetil ovinek, spolzka cesta, izklopljena asistenca, ki ti fejst pomaga umirit konje in gume, ki so imele 10kilo in nekaj driftanja in kurjenja za sabo...no, saj ni bilo nič posebnega, malo je bilo drifta, ko sem spustil gas, se je poglihal--.to je to.
drgač pa, ker ne veste verjetno, čeprav sem nekje omenil-če si kupec taga avta, ti pripada inštruktor, ki te uvaja v vožnjo in to sem jes imel na Vranskem lani. Drgač pa stavim levo jajce, da vas od tuki prisotnih 99% ne bi pripeljali cel avto rečmo od CE do MB, če bi prvič sedel za volan in zahtevali normalno vožnjo, ne sam s prvo..:fredi::poreden::cheer:

henkl

Majstr
18. nov 2019
473
292
63
Če znaš znaš,če pa ne znaš se pa na alterju hvališ:fredi:.Pejt mal trenirat rajš na poligon avto na zadnjih vrtljivih koleščkih pol se pa lahko mal pogovarjamo.:valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Matey in sad

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Predlagam drag race, Fordič proti Tesli.

Za ovinke pa američani itak niso (kot tudi tu beremo) :)

• Všeč mi je
Reactions: sad

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Najbrz ze odprt LR je dovolj za Forda. Da o kaksnem performance in plaidu ne pisemo.
Za ovinke tudi tesla ni, je pretezak in prevelik.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Ni to pri takih avtih znaš- ne znaš, ampak je odvisno od situacije, ker avto, ki ima 500+hp ni isto kot vozit rečmo klijota z 70 hp..
mene je v tej situaciji rahlo presenetil ovinek, spolzka cesta, izklopljena asistenca, ki ti fejst pomaga umirit konje in gume, ki so imele 10kilo in nekaj driftanja in kurjenja za sabo...no, saj ni bilo nič posebnega, malo je bilo drifta, ko sem spustil gas, se je poglihal--.to je to.
drgač pa, ker ne veste verjetno, čeprav sem nekje omenil-če si kupec taga avta, ti pripada inštruktor, ki te uvaja v vožnjo in to sem jes imel na Vranskem lani. Drgač pa stavim levo jajce, da vas od tuki prisotnih 99% ne bi pripeljali cel avto rečmo od CE do MB, če bi prvič sedel za volan in zahtevali normalno vožnjo, ne sam s prvo..:fredi::poreden::cheer:
Sprejmem stavo.... ajde

• Ljubezen
Reactions: sad

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Javi kak bo šlo.
Čeprav ne vem, kaj boš delal z dvema levima jajcema. :sprasujemse:

Drgač se je pa naš motoroki končno razkril. Me prav zanima, če bo isto mislil tudi čez 2 desetletji. Kaki najboljši voznik je. V svoji glavi.
Realno pa pubec nima pojma, ker vse, kar je napisal kot opravičilo za po njegovem drift (realno pa izguba kontrole nad vozilom), bi izkušen voznik vedel/videl vnaprej in do tistega ''drifta'' sploh prišlo ne bi, ker bi ustrezno prilagodil vožnjo.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Ker ne morem več urediti prejšnjega sporočila.
Pa še to me zanima: res bi rad videl gume, ki imajo NEKAJ 10+kilo DRIFTANJA in KURJENJA za sabo. Verjetno na PS5 v Gran Turismo. Pubec pojma nima, kaj je kurjenje in driftanje, da take piše. Očitno nas res vlaga, kot je en že par postov nazaj napisal.
gume, ki so imele 10kilo in nekaj driftanja in kurjenja za sabo

• Všeč mi je
Reactions: novaa