Pol pa isti avto za 34999€ - 6500€ subvencije = 28400€ samo 20 000€ razlike
Če ti češ še ne pomeni da tud ona hočebejba se bo še vozila z mano, obvezno tracking takrat na ON oz. pussy mode, če še čem kdaj seksat z njo pravi
Ajde, pusti avte...kakšni spammerji, nabijajo poste, pol sem pa jes trol
dalje-do zdaj sem bil za rdeče, od zdaj naprej pa črne avte, mislim, da je to en spraševal.
Pol pa isti avto za 34999€ - 6500€ subvencije = 28400€ samo 20 000€ razlike
Senna..Daj napiši kaj je bilo potem. A je končal kot šumi ali sena?
Kaj je tukaj čudnega? Ce je pa PRO Performance model. Ne vem kaj ti ni jasno...lol
To je 1/3 stanovanja v Gradcu.... se verjetno res ne predstavlja nobene vrednosti za domačine... samo še zmeraj razmišljam po slovensko.
Poglej priponko 74544
Uau, avto si k vulkanizerju pelu...uau, a sm lohk tvoj prjatu? Račun si dal pa na fotra pisat al kako?kakšni spammerji, nabijajo poste, pol sem pa jes trol
dejstva:- ko ste vi zabijali cajt, sem jaz menjal gume, vsa čast našemu lokalnemu vulkotu, da jih je zjutraj naroču, popoldan so bile zmontirane..reklame ne smem delat, je pa to CE.. bejba se bo še vozila z mano, obvezno tracking takrat na ON oz. pussy mode, če še čem kdaj seksat z njo pravi
dalje-bejba ima naročen en polavto, torej el. nissana leaf al kaj je že če tko hočeta njena starca, pol prav..za bodočo zdravnico mora bit pravijo, pa če kar kredit pade..en del
dalje-do zdaj sem bil za rdeče, od zdaj naprej pa črne avte, mislim, da je to en spraševal.
pejmo se mečkat hehe
jao calvo, glih zadnjič mi je bejba govorila o primerih, ki jih je imela na nevrološki in se bojim, da imaš ti podobne simptome kot tisti pacienti-ponavljanje že izrečenega, stalno iste fraze in stavki, skratka, zaciklan možgan...pa vidim, da nisi osamljen tukaj, ampak nekaterim se je stanje že izboljšalo, kot je videt.Uau, avto si k vulkanizerju pelu...uau, a sm lohk tvoj prjatu? Račun si dal pa na fotra pisat al kako?
Ni to pri takih avtih znaš- ne znaš, ampak je odvisno od situacije, ker avto, ki ima 500+hp ni isto kot vozit rečmo klijota z 70 hp..Lepo da priznaš da ne znaš,mogoče pa iz tebe še neki bo ko odrasteš
Ja, pa tist avto ima lahko 50 konjev, ni treba 500.Če znaš znaš,če pa ne znaš se pa na alterju hvališ.Pejt mal trenirat rajš na poligon avto na zadnjih vrtljivih koleščkih pol se pa lahko mal pogovarjamo.
Sprejmem stavo.... ajdeNi to pri takih avtih znaš- ne znaš, ampak je odvisno od situacije, ker avto, ki ima 500+hp ni isto kot vozit rečmo klijota z 70 hp..
mene je v tej situaciji rahlo presenetil ovinek, spolzka cesta, izklopljena asistenca, ki ti fejst pomaga umirit konje in gume, ki so imele 10kilo in nekaj driftanja in kurjenja za sabo...no, saj ni bilo nič posebnega, malo je bilo drifta, ko sem spustil gas, se je poglihal--.to je to.
drgač pa, ker ne veste verjetno, čeprav sem nekje omenil-če si kupec taga avta, ti pripada inštruktor, ki te uvaja v vožnjo in to sem jes imel na Vranskem lani. Drgač pa stavim levo jajce, da vas od tuki prisotnih 99% ne bi pripeljali cel avto rečmo od CE do MB, če bi prvič sedel za volan in zahtevali normalno vožnjo, ne sam s prvo..
Ni to pri takih avtih znaš- ne znaš, ampak je odvisno od situacije, ker avto, ki ima 500+hp ni isto kot vozit rečmo klijota z 70 hp..
mene je v tej situaciji rahlo presenetil ovinek, spolzka cesta, izklopljena asistenca, ki ti fejst pomaga umirit konje in gume, ki so imele 10kilo in nekaj driftanja in kurjenja za sabo...no, saj ni bilo nič posebnega, malo je bilo drifta, ko sem spustil gas, se je poglihal--.to je to.
drgač pa, ker ne veste verjetno, čeprav sem nekje omenil-če si kupec taga avta, ti pripada inštruktor, ki te uvaja v vožnjo in to sem jes imel na Vranskem lani. Drgač pa stavim levo jajce, da vas od tuki prisotnih 99% ne bi pripeljali cel avto rečmo od CE do MB, če bi prvič sedel za volan in zahtevali normalno vožnjo, ne sam s prvo..
gume, ki so imele 10kilo in nekaj driftanja in kurjenja za sabo