Nov avto

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
jeben dež, pozabu vklopit extra-power-traction control in "stare" gume na muscle car- manekenka se je skor uscala, ko sva šla na izhodu Trojane počez-ne vozi se več z mano , dokler ne zamenjam gum, do takrat se bo furala s Kijo od matke :obesise::valjamse:evo, pa smo spet na Kijah-izvolite dalje.:aplauz:
Nisem vedel, da imajo moderni muscle carji kvazi nanny mode.
Te je to ta tvoja krača tak muscle car kot je po tvoje tisti moped od BMW 310GS motor. Za mlado generacijo je očitno vse, kar ni na joystick ultra hardcore. :valjamse:

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Nisem vedel, da imajo moderni muscle carji kvazi nanny mode.
Te je to ta tvoja krača tak muscle car kot je po tvoje tisti moped od BMW 310GS motor. Za mlado generacijo je očitno vse, kar ni na joystick ultra hardcore. :valjamse:
Majo ja, jes pravim temu nacinu pussy mode, ker je namenjen pussy drajverjem, dedom ali babam, ni vazno..jaz ga imam na off.
GS ja..zanimivo, lahk vozim avte z 700+ hp, motorje pa do 35 kw..narobe svet...pac A2 kat.

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Haha kako ste smešni. Stari prdci ki morajo reagirat na vse kar motoroki napiše. Ne morete ne da nebi trzali na njegove prispevke, a? Aveste zakaj ne? Ker ste stari prdci. Pustite mladega fanta, da ga malo razganja, meni niso njegovi prispevki čisto nič moteči.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Verjetno misliš na fanta v Mercedesu? Kaj ima to sedaj veze z motorokijem? Da gre v obeh primerih za mlada fanta? OK neizkušeni vozniki in veliko konjev. Je odogovornost na njemu in na tistemu ki mu je omogočil tak avto, samo to nima veze z njegovim pisanjem tukaj. S pisanjem nikomur ne škodi. Samo nekateri se pa stalno vžigate na njega. Po moje vas nekatere res boli da ima mulc več konjev kot vi, pa čeprav z očkovim denarjem. Jaz rečem naj jih ima če so mu jih omogočili. Jaz bi si tudi želel takega očeta v mladosti, da bi mi kupil kar bi hotel. Samo mene sedaj ne boli če nekdo nekaj ima.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman