Nov avto

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Brez zamere, ampak tej krači se samo nasmejim in ne začutim niti najmanjše želje po njej. Če je to tvoj užitek, ti ga privoščim. Jaz imam drugačen avto za užitek. Recimo en ima manjši motor kot je prostornina SC na tem Ghostu… Pa sem ziher da nudi konkrrtno več užitkov v Sloveniji.
Sedaj pa lahko nehaš utrujati s to svojo kračo v vseh temah. Vemo, da si si ga prislužil in da ga dobiš konec leta. Odpri takrat temo in napopaj noter fotke, druge teme pa smeti s tem.
Pa čas bi bil, da se naučiš ročnega prestavljat, ne pa, da samo avtomatike voziš.
Dvomim, da bom limal fotke novega, ker se bom verjetno poslovil s tega gerentološkega foruma do takrat-lahk pa od shelby-a, ga mam še..:valjamse::evil:
kaj maš to za en avto, me zanima
ps-samo avtomatike je reku:fredi:

• Všeč mi je
Reactions: jtfc

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Z zadnjim stavkom se ne strinjam, drgače pa ja-
No poglejte video, pol boste pa videli, kako ste dolgočasni s svojimi debatami o svojih poweless mlinčkih :evil:
V temi o službenem avtu ti limaš ta ameriški bulšit. Dečko, puno toga moraš še naučiti. Sej na YT dobr zgleda, resnica pa je, da se tole proti kakemu športnemu Bavarcu, al pa kakemu AMGju žal skrije. Odpri pa svojo temo in tja limaj kaj ti bo očka kupil, boš mogoče dobil kak uau. :fredi:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.458
10.693
113
na tole se.nic pametnega ne zalima.
sem imel na kratko z28 ko je oča od motorokija še na roke žlajfal.

• Haha
Reactions: motoroki

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Dvomim, da bom limal fotke novega, ker se bom verjetno poslovil s tega gerentološkega foruma do takrat-lahk pa od shelby-a, ga mam še..:valjamse::evil:
Jah lej, tle res ne boš dobil dvajsetletne manekenke, ki se lima na 2t kračo. Tak da, če to iščeš, je tole res napačen forum. Ali boš odšel je pa tvoja stvar. Verjamem pa, da boli, ker se mi ostareli kakci, ne slinimo po tvoji težko prisluženi krači.

Kaj pa jaz imam, je pa popolnoma nepomembno v tej temi. Tako kot tvoja trenutna in bodoča krača.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Res me boli, da se nocete zgovarjat o mojih kracah.. :valjamse: nic, grem po bejbo, ki je je moja mehanizacia vsec, da jo ne ujame dez..
Ps..mal mi bo pa zal za Cobro, ni slaba kraca :jok: :cheer:

Priponke

• IMG_20231102_160940.jpg
    IMG_20231102_160940.jpg
    2,4 MB · Ogledi: 215
  • Všeč mi je
Reactions: novaa

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Eh, premalo si prislužiš.
Alteraš bi obdržal to kračo in kupil še drugo.
Pazi, da te ne bo manekenka odpikala. Ker če nimaš posebej avta za vsako garderobo, si revež. Manekenke pa ne padajo na reveže.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Eh, premalo si prislužiš.
Alteraš bi obdržal to kračo in kupil še drugo.
Pazi, da te ne bo manekenka odpikala. Ker če nimaš posebej avta za vsako garderobo, si revež. Manekenke pa ne padajo na reveže.
jeben dež, pozabu vklopit extra-power-traction control in "stare" gume na muscle car- manekenka se je skor uscala, ko sva šla na izhodu Trojane počez-ne vozi se več z mano , dokler ne zamenjam gum, do takrat se bo furala s Kijo od matke :obesise::valjamse:evo, pa smo spet na Kijah-izvolite dalje.:aplauz:

henkl

Majstr
18. nov 2019
473
292
63
jeben dež, pozabu vklopit extra-power-traction control in "stare" gume na muscle car- manekenka se je skor uscala, ko sva šla na izhodu Trojane počez-ne vozi se več z mano , dokler ne zamenjam gum, do takrat se bo furala s Kijo od matke :obesise::valjamse:evo, pa smo spet na Kijah-izvolite dalje.:aplauz:
Gobec ti laufa vožnja pa ne glih kokr vidm:bonk:če ne znaš počez vozit je zate yugo:valjamse:.Manekenke pa vidš sam na koledarju zato obrn list pa boš mel novo.:nazdravje:

• Haha
Reactions: sad in motoroki

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Gobec ti laufa vožnja pa ne glih kokr vidm:bonk:če ne znaš počez vozit je zate yugo:valjamse:.Manekenke pa vidš sam na koledarju zato obrn list pa boš mel novo.:nazdravje:
rahlo preveč gasa in cesta ko šajba, priznam napako ..moja ni manekenka za razkazovanje pičoze, ampak bolj cunj- mal glej babje revije pa jo boš vidu..:aplauz: