LOL..če je samo malo po fotru takoj odpade..mal okusa pa imam, izbiram pa lahko skoraj neomejeno heheOpa, po dolgem casu spet alter poroka
ok, pa tudi sedanja mi paše v vseh pogledih, tak, da nism na trgu...
LOL..če je samo malo po fotru takoj odpade..mal okusa pa imam, izbiram pa lahko skoraj neomejeno heheOpa, po dolgem casu spet alter poroka
Torej ubijes vse ICEje in se hvalis, kako dobro se EV prodajajo. Dobra taktika.Tudi karavana ne bo vec očitno:
Karavanskega Passata ne bo. Namesto njega pa pri Volkswagnu pripravljajo ...
Nemci so že namignili, kako bo videti, razkrili pa so tudi najbolj pomemben "karavanski" podatek.avto-magazin.metropolitan.si
Ne vem, ce je to glih šift nazaj k ICE...
Imaš prav, kar verjemi pravljicam.Tudi karavana ne bo vec očitno:
Karavanskega Passata ne bo. Namesto njega pa pri Volkswagnu pripravljajo ...
Nemci so že namignili, kako bo videti, razkrili pa so tudi najbolj pomemben "karavanski" podatek.avto-magazin.metropolitan.si
Ne vem, ce je to glih šift nazaj k ICE...
V Nemčiji je Passat vstopni model 39xxx eur. Evo, izbiraš kar ti srce poželi.S tem da VW bo EV-je prodajal od 40k naprej v Evropi. Toliko je vstopni model.
To bo pa ona presodila, če ti dosegaš njene kriterije, v kar dvomim glede na tvoje obnašanje. Za moje kriterije si pa zaenkrat malenkost prestar za njo.ce si nekak mislil name -ne bom živel drugje, kot pri sebi, torej v hiši doma ali v stanovanju, kjer sem zdaj v času študija, novi "osmak" je pa že zaaran brez lizinga, tak, da ta strah odpade.
kalbo, mal opiši tvojo bejbo in če izpolnjuje moje kriterije ima hipotetično šanso, da dobi kul fanta.
Samozavest serijsko.LOL..če je samo malo po fotru takoj odpade..mal okusa pa imam, izbiram pa lahko skoraj neomejeno hehe
ok, pa tudi sedanja mi paše v vseh pogledih, tak, da nism na trgu...
Verjamem da je ta id4 precej bolj plasričen kot evropski. Ampak to vseeno dokazuje, da se da ceneje, in da nas evropejce nategijejo kot norce. Tudi ne tazumem VWja zakaj sploh prodaja na tem trgu, za nič dobička.
Glede na to, da pa se pričakuje padec cen vozil, se pa tega po eni strani veselim, po drugi pa me je strah, saj to lahko pomeni veliko recesijo. Torej verjamem, da koliko bi prišparal na ceni avtomobila me pa lahko drugje vdari po denarnici. Tudi izguba službe ni tako neverjetna...
Z zadnjim stavkom se ne strinjam, drgače pa ja-To je nekako tko, kot je Agnelli enkrat rekel. Naloga otrok je, da do 28 leta dostudirajo in se zdivjajo. Potem je le še familja in firma.
Brez zamere, ampak tej krači se samo nasmejim in ne začutim niti najmanjše želje po njej. Če je to tvoj užitek, ti ga privoščim. Jaz imam drugačen avto za užitek. Recimo en ima manjši motor kot je prostornina SC na tem Ghostu… Pa sem ziher da nudi konkrrtno več užitkov v Sloveniji.Z zadnjim stavkom se ne strinjam, drgače pa ja-
No poglejte video, pol boste pa videli, kako ste dolgočasni s svojimi debatami o svojih poweless mlinčkih