Ja majhnih delcev. Ne pa saj kot dizel in te saje pacajo filtreTurbo bencinski naj bi imeli več trdih delcev. Če pa ima kateri filtre, nekaj se je govorilo o tem.
Ja majhnih delcev. Ne pa saj kot dizel in te saje pacajo filtreTurbo bencinski naj bi imeli več trdih delcev. Če pa ima kateri filtre, nekaj se je govorilo o tem.
ja sorry, da motim vase dolgocasno prezvekovanje o super duper 0,9 mlinckih napram 1.0 stroju, pa se kaksen elektricen sparovcek se najde vmes, z mojimi vlozki o vozilih, ki si res zasluzijo, da se mu rece Avto z veliko zacetnico.Kaj če ti ne bi najedal v vsaki temi s fotrovim denarjem?
Potem se pa pojdi pogovarjat o bajtah, ne o avtih...Večina tukaj nas ni več starih 20 +- let, imamo že bajte, v katere smo vsak vložili za 10 takih krip. Next.
Papucar, a ni tema "Nov avto"?... in to reče V8 sralec s standardnimi izleti iz teme.
hm...glede na to, da ti nisi vložil ne v avto ne v bajto bi bilo higienično, da se odstraniš iz teme.Potem se pa pojdi pogovarjat o bajtah, ne o avtih...
Niso filtri za tiste z direktnim vbrizgom?
V bistvu ... Jaz ga ne bi imel. Ne vidim nobene uporabne vrednosti v tem.Mislim, da se ga od pravih dedov tukaj gor ne bi noben branil, nima veze cigav dnar.
O poglej, nisem vedel, da so v temi taka pravila..torej, da lahko sodelujem v temi moram imeti lasten vlozek v avto in se v bajto? Pa celice na strehi, po moznosti pa nastepane najmanj se tri froce? Geniji, kje spite, da vas ne ukradejo?hm...glede na to, da ti nisi vložil ne v avto ne v bajto bi bilo higienično, da se odstraniš iz teme.
Ti se izogni štepanju dece oz. ven ga potegni preden ti pride.O poglej, nisem vedel, da so v temi taka pravila..torej, da lahko sodelujem v temi moram imeti lasten vlozek v avto in se v bajto? Pa celice na strehi, po moznosti pa nastepane najmanj se tri froce? Geniji, kje spite, da vas ne ukradejo?
Star si..no, v bistvu si pa nabavil motor, tako, da nekak lovis mladost za rep..V bistvu ... Jaz ga ne bi imel. Ne vidim nobene uporabne vrednosti v tem.
P.S. Pa ne skrbi, nabavim si lahko še kaj konkretnejšega, če bi imel željo po tem
V lastni bajti... A ne spremljaš?O poglej, nisem vedel, da so v temi taka pravila..torej, da lahko sodelujem v temi moram imeti lasten vlozek v avto in se v bajto? Pa celice na strehi, po moznosti pa nastepane najmanj se tri froce? Geniji, kje spite, da vas ne ukradejo?
O poglej, nisem vedel, da so v temi taka pravila..torej, da lahko sodelujem v temi moram imeti lasten vlozek v avto in se v bajto? Pa celice na strehi, po moznosti pa nastepane najmanj se tri froce? Geniji, kje spite, da vas ne ukradejo?
Nima to nobene veze s starostjo. Športna vozila imajo lahko mladi in stari. No, dejansko več starejšihStar si..no, v bistvu si pa nabavil motor, tako, da nekak lovis mladost za rep..
A se ta pogoj?V lastni bajti... A ne spremljaš?
Ti kar sodeluj, mene ne motiš, jaz imam rada otroke.