Nov avto

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Kaj če ti ne bi najedal v vsaki temi s fotrovim denarjem?
:valjamse:ja sorry, da motim vase dolgocasno prezvekovanje o super duper 0,9 mlinckih napram 1.0 stroju, pa se kaksen elektricen sparovcek se najde vmes, z mojimi vlozki o vozilih, ki si res zasluzijo, da se mu rece Avto z veliko zacetnico.:aplauz:
Mislim, da se ga od pravih dedov tukaj gor ne bi noben branil, nima veze cigav dnar..sam pravih dedov tukaj ni pomoje, ena bejba je pa par papucarjev.:jok:

sass

Guru
1. sep 2007
5.207
847
113
ej, a mi posodiš tvojega očija za en teden, da bo tudi meni kupil Avto z veliko začetnico in V8 motorjem ter mi dal za registracijo? za bencin bom že dajal sam, samo čez eno leto bi ga spet rabil, ko bo registracija naokoli.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: B81, jest5 in novaa

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
hm...glede na to, da ti nisi vložil ne v avto ne v bajto bi bilo higienično, da se odstraniš iz teme.
O poglej, nisem vedel, da so v temi taka pravila..torej, da lahko sodelujem v temi moram imeti lasten vlozek v avto in se v bajto? Pa celice na strehi, po moznosti pa nastepane najmanj se tri froce? Geniji, kje spite, da vas ne ukradejo? :valjamse: :valjamse:

krko

Guru
5. sep 2010
2.692
1.397
113
O poglej, nisem vedel, da so v temi taka pravila..torej, da lahko sodelujem v temi moram imeti lasten vlozek v avto in se v bajto? Pa celice na strehi, po moznosti pa nastepane najmanj se tri froce? Geniji, kje spite, da vas ne ukradejo? :valjamse: :valjamse:
1f926-2642.png

Generacija Z.....ne bom niti odgovarjal, ker nima smisla.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Star si..no, v bistvu si pa nabavil motor, tako, da nekak lovis mladost za rep..
Nima to nobene veze s starostjo. Športna vozila imajo lahko mladi in stari. No, dejansko več starejših :fredi:

Enim je avto samo neka uporabna zadeva za premik od točke A do B. Nabavijo najceješo zadevo, ki zadosti njihovim potrebam.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri