Nov avto

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Motonaroki se bo lohk s pravimi dedi pogovarjal šele, ko bo potreba po britju vsakodnevna. Dokler zadostuje tedensko za puhca pokosit je v ligi dečkov, pa lohk oči kup 10V motor

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.852
6.514
113
A moski imate vsakodnevno britje za merilo? Jaz si zamislim poba, da je na jošk prisesan, pol pa a se mi zdi da gledam dojenje ali seks. Se mi zdi tudi bolj ekzaktna metoda. Pri bradi se v obeh primerih lahko kregas, a je ze treba ali ne.

2. jul 2020
5.041
6.571
113
Za boomerje je to gotovo merilo. Mlajši si tako ali tako samo krajšamo.

Čeprav kaj je bolj otročje, da en uleti z 8 cilindi ali drugi, kateri začne od britja. Nobeno nima veliko veze z realnim svetom in novimi avti.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Motonaroki se bo lohk s pravimi dedi pogovarjal šele, ko bo potreba po britju vsakodnevna. Dokler zadostuje tedensko za puhca pokosit je v ligi dečkov, pa lohk oči kup 10V motor
Ne vem, od kdaj je stevilo dlak na bradi merilo za moskost, ampak ce je to zate smensi odgovor, pa naj bo..
PS..zoprne dlake si moram brit kar dnevno vsaj ze 5 let, da je za silo ok.
Ce ste si pa taki zgoljoti, kot si ti pri 21 mazali znable s kurjim drekom, pa ne morem pomagat. :poreden: :evil:

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
A moski imate vsakodnevno britje za merilo? Jaz si zamislim poba, da je na jošk prisesan, pol pa a se mi zdi da gledam dojenje ali seks. Se mi zdi tudi bolj ekzaktna metoda. Pri bradi se v obeh primerih lahko kregas, a je ze treba ali ne.
Kaj se ti zdi v mojem primeru povezava na josk? :sprasujemse:

jezek

Guru
24. jul 2008
3.390
1.404
113
Mene zanima kako je z novimi bencinskimi turbo motorji. Baje imajo sedaj vsi filter trdih delcev oz. PFF, podobno kot DPF. In pri kratkih vožnjah se zamaši, tako da potem vsake 50 kilometrov imaš lučko da se je zamašil. Tako da predvidevam da moderni bencinarji niso več primerni za kratke vožnje.
Jaz delam vsak dan 9km v sluzbo in 9km nazaj. Enkrat na 10dni naredim cca 30km in 1x mesecno 200. Pa se filter zaenkrat ne masi. 4 leta star šestak z direktnim vbrizgom in malo manj kot 400 konji.

• Všeč mi je
Reactions: motoroki

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
A se ta pogoj?
Jaz pa se zaenkrat nimam rad "mamic", do tega baje pride z leti.. :cool: :aplauz:
Hvala bogu zate in logično da pride do tega z leti, če boš pa čez 20 ali 30 let raj sanju o 18 letnicah kot o mamicah srednjih let se bo treba pa zamislit. Do takrat pa le usmeri energijo v delo, fešte in kako dobro deklico, ne pa da se s fotrovim delom kitiš in se z nami starci pregovarjaš o stvareh ki jih niti še ne morš razumet.
Čakam pa dan, ko bo moja smrklja kakega takega naduvanega smrkavca privlekla k hiši, to bo še zabavno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Hvala bogu zate in logično da pride do tega z leti, če boš pa čez 20 ali 30 let raj sanju o 18 letnicah kot o mamicah srednjih let se bo treba pa zamislit. Do takrat pa le usmeri energijo v delo, fešte in kako dobro deklico, ne pa da se s fotrovim delom kitiš in se z nami starci pregovarjaš o stvareh ki jih niti še ne morš razumet.
Čakam pa dan, ko bo moja smrklja kakega takega naduvanega smrkavca privlekla k hiši, to bo še zabavno.
Tolk bod previden, da mu ne bos ti leasinga placval za njegovega osmaka. Pa ceprav posredno (ker bo pri tebi gratis zivel)

• Haha
Reactions: nacek in jtfc

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Tolk bod previden, da mu ne bos ti leasinga placval za njegovega osmaka. Pa ceprav posredno (ker bo pri tebi gratis zivel)
ce si nekak mislil name -ne bom živel drugje, kot pri sebi, torej v hiši doma ali v stanovanju, kjer sem zdaj v času študija, novi "osmak" je pa že zaaran brez lizinga, tak, da ta strah odpade.
kalbo, mal opiši tvojo bejbo in če izpolnjuje moje kriterije ima hipotetično šanso, da dobi kul fanta.:evil:

• Haha
Reactions: aljoman in Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
ce si nekak mislil name -ne bom živel drugje, kot pri sebi, torej v hiši doma ali v stanovanju, kjer sem zdaj v času študija, novi "osmak" je pa že zaaran brez lizinga, tak, da ta strah odpade.
kalbo, mal opiši tvojo bejbo in če izpolnjuje moje kriterije ima hipotetično šanso, da dobi kul fanta.:evil:
Opa, po dolgem casu spet alter poroka

• Haha
Reactions: motoroki in Robert

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
Od kje kar naenkrat informacija, da karavanskega Passata ne bo?
Si je VW (kljub temu, da je bil 2 meseca nazaj predstavljen) zadnji hip premislil ali gre spet za budaleštine naših kvazi novinarjev?