Nov avto

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Ima pa vezo, da smeti po temah.
Mene nič ne moti, če odpre temu namenjeno temo in se tam razpiše.
Me pa moti, ko začne v temi "kaj kupiti" srati, kako smo vsi brez veze, ker on bo pa dobil xyz.
Popravek. On si je zaslužil xyz. Ne slediš ti ravno najbolj, jel?

B81

22. jul 2007
36.898
10.467
113
Sem poznal enega takega takrat malo mlajšega od mene, naduvanega...z močnim avtom, žal je samo mislil, da je šumaher. just sayin'...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Verjetno misliš na fanta v Mercedesu? Kaj ima to sedaj veze z motorokijem? Da gre v obeh primerih za mlada fanta? OK neizkušeni vozniki in veliko konjev. Je odogovornost na njemu in na tistemu ki mu je omogočil tak avto, samo to nima veze z njegovim pisanjem tukaj. S pisanjem nikomur ne škodi. Samo nekateri se pa stalno vžigate na njega. Po moje vas nekatere res boli da ima mulc več konjev kot vi, pa čeprav z očkovim denarjem. Jaz rečem naj jih ima če so mu jih omogočili. Jaz bi si tudi želel takega očeta v mladosti, da bi mi kupil kar bi hotel. Samo mene sedaj ne boli če nekdo nekaj ima.
Pa kdo se vžiga? Vžgal si se ti, kot vedno. Lohk se pa dečkotu kej reče, al kako je s tem?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
A, si spet pokakal drekec in spet pokazal s prstkom...on je bil.... no ignor tipka zate je back on....

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Zafrustrirani kalbo se spet repenči. Itak rad konflikte z uporabniki po forumu išče.

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Te pa ja ne drži. Sedaj so se popusti šele začeli. 14 jurčkov off na ID3, Toyota oglašuje popuste, fante si je prislužil kračo za 100 jurčkov,. Ka te bi še rad? :fredi:
Če ti nimaš denarja, potem jokaj drugje. Tukaj s(m)o Alteraši. Kar je pod 300KM in 50 jurjev, je za reveže.:evil:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Te pa ja ne drži. Sedaj so se popusti šele začeli. 14 jurčkov off na ID3, Toyota oglašuje popuste, fante si je prislužil kračo za 100 jurčkov,. Ka te bi še rad? :fredi:
Če ti nimaš denarja, potem jokaj drugje. Tukaj s(m)o Alteraši. Kar je pod 300KM in 50 jurjev, je za reveže.:evil:
Ja glej, je bil dečko priden letos, ga je asistent očitu pohvalu, pa je oči letu kračo zaarat. Sam mali ma težavo, je dečvo prestrašu, zdej bo pa Kia pela, krača bo pa v garaži.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
lol

To je 1/3 stanovanja v Gradcu.... se verjetno res ne predstavlja nobene vrednosti za domačine... samo še zmeraj razmišljam po slovensko.

1699033859211.png

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Ja glej, je bil dečko priden letos, ga je asistent očitu pohvalu, pa je oči letu kračo zaarat. Sam mali ma težavo, je dečvo prestrašu, zdej bo pa Kia pela, krača bo pa v garaži.
Kakšno težavo?
Te ga bo pa ja dečva okrog v EVju vozila. Bo lahko še pil. :cool:
Sam da ona ne bo pošrek letela tam, ker EVji nimajo pussy mode-a :). Upam, da bo res pravi EV, kot je recimo Tesla 3 Performance, če že ne Taycan. Da se ne bo na koncu izkazalo, da se bosta z Amijem okrog trajbala.:evil: Od tistega fiaska s 310GSom mu nič več ne verjamem. :valjamse:

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: kalbo in jendomen

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
kakšni spammerji, nabijajo poste, pol sem pa jes trol:evil:

dejstva:- ko ste vi zabijali cajt, sem jaz menjal gume, vsa čast našemu lokalnemu vulkotu, da jih je zjutraj naroču, popoldan so bile zmontirane..reklame ne smem delat, je pa to CE..:cheer: bejba se bo še vozila z mano, obvezno tracking takrat na ON oz. pussy mode, če še čem kdaj seksat z njo pravi :valjamse:
dalje-bejba ima naročen en polavto, torej el. nissana leaf al kaj je že:zavijazocmi: če tko hočeta njena starca, pol prav..za bodočo zdravnico mora bit pravijo, pa če kar kredit pade..en del:zardelalter:
dalje-do zdaj sem bil za rdeče, od zdaj naprej pa črne avte, mislim, da je to en spraševal.:nazdravje:

pejmo se mečkat hehe:cheer:

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
dejstva:- ko ste vi zabijali cajt, sem jaz menjal gume, vsa čast našemu lokalnemu vulkotu, da jih je zjutraj naroču, popoldan so bile zmontirane..
Itak, a si fotkal zraven in to za vašo generacijo pomeni, da si TI FIZIČNO MENJAL gume?

bejba se bo še vozila z mano, obvezno tracking takrat na ON oz. pussy mode, če še čem kdaj seksat z njo pravi :valjamse:
Čaki zej, a se nisi par ur nazaj hvalil, da pussy mode ni zate, da ti hardcore voznik tega ne uporabljaš? :fredi:

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Jah, jaz ko peljem/grem nove gume montirat na platišča, grem k vulkanizerju, da jih ON montira gor.
Imam pa dovolj keša, da imam dva kompleta platišč in potem jih pa dejansko sam premontiram doma. Brez fotkanja, pa JAZ. :valjamse:
A tak si si tudi TI prislužo to novo kračo? :fredi: