Nov avto

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Javi kak bo šlo.
Čeprav ne vem, kaj boš delal z dvema levima jajcema. :sprasujemse:

Drgač se je pa naš motoroki končno razkril. Me prav zanima, če bo isto mislil tudi čez 2 desetletji. Kaki najboljši voznik je. V svoji glavi.
Realno pa pubec nima pojma, ker vse, kar je napisal kot opravičilo za po njegovem drift (realno pa izguba kontrole nad vozilom), bi izkušen voznik vedel/videl vnaprej in do tistega ''drifta'' sploh prišlo ne bi, ker bi ustrezno prilagodil vožnjo.
Kak bo šlo? Z lahkoto. Če bi mi reku, naj prpelem starga zmahanga Dojca iz Ce v MB, bi se še bal, da bo manekenka prenašala od takrat naprej še zmer dve jajci, s tole ameriško kračo pa ne bom mel težav, mulo bo pa s pol testosterona glih taprav :fredi: .

Teb se je šele zdaj razkril? Gre za tipičnega mulca, sicer bi mogl bit to pr njegovih letih že pod streho, je pač ostal tam nekje pr 18 letih. Očitno ga je očka šele zdaj spustil z vajeti, ko je šel na faks.

• Haha
  • Wow
Reactions: motoroki in sad

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Izziv z vožnjo po AC je smešen. Morali bi ti dati vozit princa izpred 45ih let, da bi videli kaj je izziv...

Dobro bi bilo opomniti vas mularijo, da se elektronike ne izklaplja, ker je to izjemno, izjemno nespametno in ne služi nobenemu pametnemu namenu. Nobenemu.

Od kar jo imam v avtu, ene 15 let bo tega (in zelo sem bil zadovoljen, ko sem kupil tak avto), sem jo izklopil ene dvakrat... Od tega enkrat ASC zaradi počene gume, ker sem imel rezervo drugih dimenzij kot ostale gume.

Če bi se mularija rada naučila varno driftati, naj si poišče enega bemfla s 100 konji z ASCjem (brez ASC+Tja) in se gre vozit po mokrem.

• Wow
Reactions: motoroki

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Brezveze se vsajate, pač mladcu hormoni ven tolčejo. Sux in Alter na začetku sta bila prepolna takih, ki sta jim TDi ter Vtec lomil vratove, zajčniki, plugi, šanki ter ponaredki luksuznih ur so jim odpirali nove svetove, zdaj so pač le-ti odrasli in se ukvarjajo s politiko, kdo je vaš in naš :cheer:vsaj pestro je

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
@all- dejstva-ko se obešate na gume, so toliko stare kot avto, torej lanske (motoroki ima oktobra RD :cool:)prevoženih 10kilo, deležne so bile nekaj driftov in burnanja v okviru sprobavanja lastnosti avta, pa še to na Vranskem in Hungaroringu, ne na zakotnih cestah, kot delajo nekateri-drgač se na eni sliki lepo vidijo gume, oglejte si in pol pametujte..marsiker od vas nima na kiji toliko profila, ampak te moje gume očitno niso več za na avto, ki mu ob rahlem pritiskanju gasa že na suhi cesti brez elektronike začne plesat rit levo desno, kaj šele mokri.
naprej- očitno se zgovarjam tukaj s samimi Šumaherji- s to razliko, da ste se vi učili vozit počez po blatnih poteh z fičoti in princi, jaz pa na poligonu s Cobro, pa tudi Dodga Demona z 1000hp sem imel čast sprobat spomladi na Madžarskem.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Včasih je bilo čudno če se je mlečnozobec obnašal kot 50 letni prdec. Tako da ne vem, meni se zdi kar normalen. Če odštejem da je falil forum, ker izpade tako kot da greš v dom upokojencev nabijat kak car si ker narediš preval nazaj.
temu se reče soljenje pameti povsod, tudi če nimaš pojma..sam, da se "mulcu" dopove, da nima prav itd..:D

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
@all- dejstva-ko se obešate na gume, so toliko stare kot avto, torej lanske (motoroki ima oktobra RD :cool:)prevoženih 10kilo, deležne so bile nekaj driftov in burnanja v okviru sprobavanja lastnosti avta, pa še to na Vranskem in Hungaroringu, ne na zakotnih cestah, kot delajo nekateri-drgač se na eni sliki lepo vidijo gume, oglejte si in pol pametujte..marsiker od vas nima na kiji toliko profila, ampak te moje gume očitno niso več za na avto, ki mu ob rahlem pritiskanju gasa že na suhi cesti brez elektronike začne plesat rit levo desno, kaj šele mokri.
naprej- očitno se zgovarjam tukaj s samimi Šumaherji- s to razliko, da ste se vi učili vozit počez po blatnih poteh z fičoti in princi, jaz pa na poligonu s Cobro, pa tudi Dodga Demona z 1000hp sem imel čast sprobat spomladi na Madžarskem.
Ja glej, še zmer bi manekenko kmal stresu u graben, torej ti vse te prigode ne pomenjo nič. Hint....če si gume kuril na Hungaroringu so za na odpad, ne pa da se še voziš z njimi, še posebno s Cobro . Oči dal za avto, za gume je pa zmanjkal. Le rec očitu, da nej ti gume kup.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
temu se reče soljenje pameti povsod, tudi če nimaš pojma..sam, da se "mulcu" dopove, da nima prav itd..:D
Glede na tvoje prigode in prestrašeno manekenko le nimaš prav. Zate je pač pussy mode. Da ne govorim o tem, da za normalno vožnjo v normalnem prometu sam norc ali mulc ugasne pomagala, že pri Kiji, kaj šele pri avtu, ki ima vsaj 400 konjev viška. Ampak ti si kar dopoveduj, da te je "presenetil" ovinek.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in sad

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Ja glej, še zmer bi manekenko kmal stresu u graben, torej ti vse te prigode ne pomenjo nič. Hint....če si gume kuril na Hungaroringu so za na odpad, ne pa da se še voziš z njimi, še posebno s Cobro . Oči dal za avto, za gume je pa zmanjkal. Le rec očitu, da nej ti gume kup.
Hvala za nasvete, shumi No"2
ne bi bil rad žleht, ampak a ni tvoj sin kmalu po tvojem "izobraževanju "(zelena(L) tablica) zapeljal svoj avtič v koprive? popravi me, če se motim..
gume sem pa menjal naslednji dan, brez skrbi.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Je zapeljal v koprive, izgovori so bli pa točno taki kot tvoji. Z razliko, da ti nisi več voznik začetnik in bi moral met mal več pameti. Gume si menjal prepozno.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Je zapeljal v koprive, izgovori so bli pa točno taki kot tvoji. Z razliko, da ti nisi več voznik začetnik in bi moral met mal več pameti. Gume si menjal prepozno.
Ok, nekateri se zaboga ne date..:Dgrem na en krog z motorjem, ker je vreme in vmes bom mislil na vaše moto nasvete.:evil:

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Ok, nekateri se zaboga ne date..:Dgrem na en krog z motorjem, ker je vreme in vmes bom mislil na vaše moto nasvete.:evil:
Ne pozabit mamici pomahat, ko se boš po dvorišču vozil.
Motor-na-akumulator-Cross-23.jpg

Pa na kolesarsko čelado ne pozabi. Ščitnike za koleno pa kar spusti, saj si le hardcore.

• Haha
Reactions: novaa

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.043
3.557
113
41
Lj
Tesla nadaljuje z agresivno cenovno politiko v ZDA: Po upadu dobav v tretjem četrtletju proizvajalec električnih avtomobilov znova znižuje cene.
Tesla je po upadu dobav v zadnjem četrtletju ponovno znižala cene za svoje ključne modele v ZDA. Začetna cena za model 3 je bila v petek 38.990 dolarjev (36.770 evrov) - to je 1.250 dolarjev (1180 evrov) manj kot pred tem. Nekaj dni prej je proizvajalec električnih avtomobilov ponudil tudi cenejšo različico kompaktnega športnega terenca Model Y.

• Všeč mi je
Reactions: sad