Nekaj mi pravi, da je model v žlahti z AndYjem. Tudi on je vozil silno dinamično 50kkm, gume pa še 4 mm profila.
Kak bo šlo? Z lahkoto. Če bi mi reku, naj prpelem starga zmahanga Dojca iz Ce v MB, bi se še bal, da bo manekenka prenašala od takrat naprej še zmer dve jajci, s tole ameriško kračo pa ne bom mel težav, mulo bo pa s pol testosterona glih taprav .Javi kak bo šlo.
Čeprav ne vem, kaj boš delal z dvema levima jajcema.
Drgač se je pa naš motoroki končno razkril. Me prav zanima, če bo isto mislil tudi čez 2 desetletji. Kaki najboljši voznik je. V svoji glavi.
Realno pa pubec nima pojma, ker vse, kar je napisal kot opravičilo za po njegovem drift (realno pa izguba kontrole nad vozilom), bi izkušen voznik vedel/videl vnaprej in do tistega ''drifta'' sploh prišlo ne bi, ker bi ustrezno prilagodil vožnjo.
temu se reče soljenje pameti povsod, tudi če nimaš pojma..sam, da se "mulcu" dopove, da nima prav itd..Včasih je bilo čudno če se je mlečnozobec obnašal kot 50 letni prdec. Tako da ne vem, meni se zdi kar normalen. Če odštejem da je falil forum, ker izpade tako kot da greš v dom upokojencev nabijat kak car si ker narediš preval nazaj.
Ja glej, še zmer bi manekenko kmal stresu u graben, torej ti vse te prigode ne pomenjo nič. Hint....če si gume kuril na Hungaroringu so za na odpad, ne pa da se še voziš z njimi, še posebno s Cobro . Oči dal za avto, za gume je pa zmanjkal. Le rec očitu, da nej ti gume kup.@all- dejstva-ko se obešate na gume, so toliko stare kot avto, torej lanske (motoroki ima oktobra RD )prevoženih 10kilo, deležne so bile nekaj driftov in burnanja v okviru sprobavanja lastnosti avta, pa še to na Vranskem in Hungaroringu, ne na zakotnih cestah, kot delajo nekateri-drgač se na eni sliki lepo vidijo gume, oglejte si in pol pametujte..marsiker od vas nima na kiji toliko profila, ampak te moje gume očitno niso več za na avto, ki mu ob rahlem pritiskanju gasa že na suhi cesti brez elektronike začne plesat rit levo desno, kaj šele mokri.
naprej- očitno se zgovarjam tukaj s samimi Šumaherji- s to razliko, da ste se vi učili vozit počez po blatnih poteh z fičoti in princi, jaz pa na poligonu s Cobro, pa tudi Dodga Demona z 1000hp sem imel čast sprobat spomladi na Madžarskem.
NeSvaka čast, sem lahko zdaj tvoj prijatelj?
Glede na tvoje prigode in prestrašeno manekenko le nimaš prav. Zate je pač pussy mode. Da ne govorim o tem, da za normalno vožnjo v normalnem prometu sam norc ali mulc ugasne pomagala, že pri Kiji, kaj šele pri avtu, ki ima vsaj 400 konjev viška. Ampak ti si kar dopoveduj, da te je "presenetil" ovinek.temu se reče soljenje pameti povsod, tudi če nimaš pojma..sam, da se "mulcu" dopove, da nima prav itd..
Hvala za nasvete, shumi No"2Ja glej, še zmer bi manekenko kmal stresu u graben, torej ti vse te prigode ne pomenjo nič. Hint....če si gume kuril na Hungaroringu so za na odpad, ne pa da se še voziš z njimi, še posebno s Cobro . Oči dal za avto, za gume je pa zmanjkal. Le rec očitu, da nej ti gume kup.
temu se reče soljenje pameti povsod, tudi če nimaš pojma..sam, da se "mulcu" dopove, da nima prav itd..
Ok, nekateri se zaboga ne date..grem na en krog z motorjem, ker je vreme in vmes bom mislil na vaše moto nasvete.Je zapeljal v koprive, izgovori so bli pa točno taki kot tvoji. Z razliko, da ti nisi več voznik začetnik in bi moral met mal več pameti. Gume si menjal prepozno.
Ne pozabit mamici pomahat, ko se boš po dvorišču vozil.Ok, nekateri se zaboga ne date..grem na en krog z motorjem, ker je vreme in vmes bom mislil na vaše moto nasvete.
Ja samo Andy je mel desno bolj obrabljeno kot levo, ker je čez krožišča vozo tolko.Nekaj mi pravi, da je model v žlahti z AndYjem. Tudi on je vozil silno dinamično 50kkm, gume pa še 4 mm profila.