Nov avto

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Tesla bo povasi zacela izgubljat vernike ce ne.misli bolj resno jemat in resevat pritozb kupcev. Ker pocasi se pojavljajo lastniki ki niso verniki v Teslo in tudi upajo kak lapsus tesle objavit

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1699295544312.png

Brezveze se vsajate, pač mladcu hormoni ven tolčejo. Sux in Alter na začetku sta bila prepolna takih, ki sta jim TDi ter Vtec lomil vratove, zajčniki, plugi, šanki ter ponaredki luksuznih ur so jim odpirali nove svetove, zdaj so pač le-ti odrasli in se ukvarjajo s politiko, kdo je vaš in naš :cheer:vsaj pestro je
ne pozabt na VVTL-i

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.395
1.399
113
Nekako sem se zaradi precej zanimivih cen v zadnjem času vpičil v Mercedes C karavan. Kako so kaj zanesljivi ti modeli okrog leta 2021 z 2 litrskim motorjem? Gledam po netu, da so v tistem času zgleda imeli še facelift, saj vidim, da imajo nekateri modeli monitor podaljšan v sredinsko konzolo.
Trenutno gledam nekaj takega https://www.onlinecars.at/car/82556/Mercedes/C-Klasse nakup bo sicer drugo leto, če bo vse po sreči.

corsol

Guru
11. mar 2010
2.996
968
113
Nekako sem se zaradi precej zanimivih cen v zadnjem času vpičil v Mercedes C karavan. Kako so kaj zanesljivi ti modeli okrog leta 2021 z 2 litrskim motorjem? Gledam po netu, da so v tistem času zgleda imeli še facelift, saj vidim, da imajo nekateri modeli monitor podaljšan v sredinsko konzolo.
Trenutno gledam nekaj takega https://www.onlinecars.at/car/82556/Mercedes/C-Klasse nakup bo sicer drugo leto, če bo vse po sreči.
Ta w205 še ni "faceliftan" ,..facelift bil v l.2021(w206).

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.395
1.399
113
Vem ja, da ni :) To ni bilo osnovno vprašanje. Bolj me zanimajo kako so ti modeli pred ali po faceliftu in motorji. Če so kakšni posebni problemi. Cene so namreč privlačne na drugi strani meje, pa tudi dovolj blizu mi je, da grem recimo do Papasa v Graz in tam kupim kak pameten model.

corsol

Guru
11. mar 2010
2.996
968
113

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.460
10.693
113
Vem ja, da ni :) To ni bilo osnovno vprašanje. Bolj me zanimajo kako so ti modeli pred ali po faceliftu in motorji. Če so kakšni posebni problemi. Cene so namreč privlačne na drugi strani meje, pa tudi dovolj blizu mi je, da grem recimo do Papasa v Graz in tam kupim kak pameten model.
pol odpri temo ko boš kupoval .

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.159
2.472
113
Avstrija nasploh ne slovi po poceni avtih, ker imajo enako kot mi DMV, še svoj dodatni davek.

Pred cca 4 leti smo kupovali primerljivo MB-C 220tko v Nemčiji za cca 30% ceneje kot so te cene.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.043
3.557
113
41
Lj
Nov članek. Pregled avtotrga: Po letih draginje so se vrnili dvomestni popusti

"Večje zaloge avtomobilov pomenijo tudi vrnitev popustov. Uradno so na ceniku pri večini distributerjev še vedno redki, pri avtomobilih, ki so na zalogi, pa so znižanja pogostejša.
Pregledali smo cenike 10 najbolj prodajanih znamk, ki si je letos odrezalo skoraj 69 odstotkov trga, in poiskali popuste. Kjer uradno popustov v ceniku ni, smo pregledali zaloge vozil, ki so oglaševane na portalih. Na spletu je v Sloveniji oglaševanih okoli 7.600 novih avtomobilov, od tega jih ima skoraj tri tisoč - to je okoli 39 odstotkov - znižano ceno.
Najpogosteje so do popusta upravičeni kupci, ki se odločijo za financiranje. Tu pa je potrebna previdnost. V okolju visokih obrestnih mer se pogodbene in efektivne obrestne mere nad osem, devet in celo deset odstotki postale pogoste. "

• Všeč mi je
Reactions: sad, novaa in jtfc