notpadulajv

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
hysterical-1.gif
Močno odsvetujem branje tega skropucala. Tole je res pod vsako kritiko. Ne glede na njeno politično pripadnost, je tak stil pisanja skrajno ogaben in žaljiv do slovenskega jezika.

Veš, Bitch_inside, če bi ti besedilo razumela, če bi razumela vsebino tega sporočila, bi morda razumela, zakaj se je avtorica, v tem primeru, odločila za tak način pisanja. Razmisli.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Lej sparky, nismo neumni in razumemo pa je še vedno jasno da je avtorica iz nič skušala ustvariti dramo. Če ne trobijo vsi v isti rog še ne pomeni da ne razumejo. In ta kolumna ni vredna objave tako pač je.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Ksz

Smesno kako se vsaka debata/članek o dogodkih na stadionu prevesi v polemiziranje o Zokiju in njegovih gradnjah. Me zanima kako bodo Carrerasa z njim povezal
grin1.gif

In preden desnicarji udarite po meni: enkrat sem ga volil, drugic ga ne bom.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej sparky, nismo neumni in razumemo pa je še vedno jasno da je avtorica iz nič skušala ustvariti dramo. Če ne trobijo vsi v isti rog še ne pomeni da ne razumejo. In ta kolumna ni vredna objave tako pač je.

Nikogar tu, ne želim, a priori podcenjevati. Kaj šele, da bi mislil, če ima nekdo drugačno mnenje od mojega, da nečesa ne razume ali bognedaj, da je celo neumen. Pluralnost mnenj je temelj demokracije.
Se pa ne strinjam, da kar tako, na počez, zakjučiš s trditvijo, da kolumna ni vredna objave.
Kolumna je vsekakor vredna objave, je pa res, da ne moremo pričakovati, da bo hkrati tudi vsem všečna ali da bodo vsi dojeli globino.

Lepo debatirajte še naprej, kar sem želel povedati, sem povedal.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zamuda je bila predvsem zato, ker se je čakalo folk, ki je stal v rondoju. dejansko so samo želeli vsem omogočit, da vidijo celo predstavo ...

dejansko so krivi talenti, ki so se vsi zgrnili v Stožice s svojim avtom - kot da ne vozijo 3 avtobusne linije tja, ki so ob tovrstnih zadevah še dodatno pojačane ... pa to, da folk ne zna vozit, jaz sem že ob 6h obstal pred Tomačevim, ampak sem hvala bogu bil ob 7h že na stadionu ... bil sem pa z avtom samo zato, ker sem bil tam - 1. kot fotograf in ko sem šel na otvoritev sem trogal vso opremo od Popa do Stožic in potem še dva dni hodil kot kripelj in si tokrat priboril press parkirišče in 2. ker sem imel cel dan gužvo in letanje na relaciji Stožice - pisarna (Vič) - dom (Moste) - Stožice ..

če ne bi bilo 2. točke bi pa spet verjetno pešakal, ravno zaradi tega ...
redface-1.gif

Ne, krivi so izključno in samo BEBEVI, DEBILNI organizatorji, ker niso začeli ob uri. Folk naj se pač nauči dovolj zgodaj priti. Če ne, so sami krivi, da zamudijo začetek. Kako pa, da ob eneki gužvi ni bilo zamude s štartom fuzbala, basketa?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.675
233
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
em, js se mi zdi, da dokaj realno znam premislit in bi dal glas Zokiju takoj ... samo nisem stalno prijavljen v Ljubljanski občini in ne glasujem v Ljubljani ... pa sploh ne vem, zakaj govorimo o Zokiju, še tam ga ni bilo, ko bi vsaj tam bil ...

skratka ... kaj pa vem, kdo je kriv za zamudo, definitivno je zamuda povzročila precej negodovanja, gotovo, ampak so organizatorji želeli omogočit videti show vsem od začetka ... po drugi stani pa, sem dans slišal zgodbe, da na vhodih na parking, nihče od redarjev ni vedel, kam lahko kdo gre in kje lahko kdo parkira ... tudi to zna biti problem ...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.017
1.927
113
quraca so bli sami žabari, še od vsepovsod drugod so plazli
bonk.gif

kar pa se tiče trde publike kot dizy modro ugotavlja, mislim da se to sklada z splošno veljavno podobo žabarja, da je zategnjen in fin in sedi na pručki kot da ima štil v rit zabit
aplauz.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
ksz...

Vsaka tema nekako pride na zokija in ljubljancane. Prav smilite se mi, bogi reveži.

Se strinjam. Vse, kar se zgodi v Ljubljani je zarota Jankoviæa in njegovih sinov, ki si z vsakim poslom napolnijo žepe. Če bo dobil še ne županski mandat (sem prepričan, da ga bo) bo Ljubljana postala srbska enklava, kamor bo dovoljen vstop samo z vizo, za katero boš zaprosil pri mafiji.
Lepo vas prosim, da se nehate obremenjevat z Zokijem, ker nekaterim to postaja že manija. Če ste iz Ljubljane volite nekoga drugega, če pa niste, se preselite v Ljubljano (tako kot Zofija Mazej Kukovič) in kandidirajte z boljšim programom. Zoki je človek, ki se zna promovirati in pokazati svoje rezultate. V očeh ljudi so pa itak vsi politiki lopovi, razlika je samo v tem, da nekateri naredijo nekaj za ljudi, pa naj bo to steklen most, stadion ali pa vzpenjača (koliko od tega se res rabi pa je drugo vprašanje).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
V očeh ljudi so pa itak vsi politiki lopovi, razlika je samo v tem, da nekateri naredijo nekaj za ljudi, pa naj bo to steklen most, stadion ali pa vzpenjača (koliko od tega se res rabi pa je drugo vprašanje).

vzpenjačo ne vem, če si je kdo zares želel... in je bil to res bolj samostojni projekt županje. kako kaj kažejo cifre? se kej služi na vzpenjači?