Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Močno odsvetujem branje tega skropucala. Tole je res pod vsako kritiko. Ne glede na njeno politično pripadnost, je tak stil pisanja skrajno ogaben in žaljiv do slovenskega jezika.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej sparky, nismo neumni in razumemo pa je še vedno jasno da je avtorica iz nič skušala ustvariti dramo. Če ne trobijo vsi v isti rog še ne pomeni da ne razumejo. In ta kolumna ni vredna objave tako pač je.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zamuda je bila predvsem zato, ker se je čakalo folk, ki je stal v rondoju. dejansko so samo želeli vsem omogočit, da vidijo celo predstavo ...
dejansko so krivi talenti, ki so se vsi zgrnili v Stožice s svojim avtom - kot da ne vozijo 3 avtobusne linije tja, ki so ob tovrstnih zadevah še dodatno pojačane ... pa to, da folk ne zna vozit, jaz sem že ob 6h obstal pred Tomačevim, ampak sem hvala bogu bil ob 7h že na stadionu ... bil sem pa z avtom samo zato, ker sem bil tam - 1. kot fotograf in ko sem šel na otvoritev sem trogal vso opremo od Popa do Stožic in potem še dva dni hodil kot kripelj in si tokrat priboril press parkirišče in 2. ker sem imel cel dan gužvo in letanje na relaciji Stožice - pisarna (Vič) - dom (Moste) - Stožice ..
če ne bi bilo 2. točke bi pa spet verjetno pešakal, ravno zaradi tega ...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
ksz...
Vsaka tema nekako pride na zokija in ljubljancane. Prav smilite se mi, bogi reveži.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Očitno si že okužen, kar ga na 4 straneh prvi omenjaš. Pojdi k Zihrlu, da ti poišče vsadek.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
V očeh ljudi so pa itak vsi politiki lopovi, razlika je samo v tem, da nekateri naredijo nekaj za ljudi, pa naj bo to steklen most, stadion ali pa vzpenjača (koliko od tega se res rabi pa je drugo vprašanje).