notpadulajv

I

Izbrisan uporabnik #488

Me pa res zanima kdo hodi in še celo plača takšno neumnost.
Presenetilo me je število obiskovalcev.

Oddaja je že na tvju bila težko gledljiva in celo poletje so jo ponavljali, ker niso imeli programa.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
ksz.
V LJ imejte stadion za not padu lajv, fuzbal pa v MB pustite. Sploh nevem zakaj se temu objektu rece stadion. Ce je ze tolko dnara slo za stadion, naj se se pokrije, naredi ogrevanje in velik studio je tu.

Ze vidim se bodo na silo prirejali dogodki v stilu tega, tolko, da se upravici izgradnja in da se malo pokrijejo stroski.

Nazadnje urejeno:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ksz

Bom na kratko povedal: vsi ljubosumni, škodoželjni, nevoščljivi Neljubljančani, JEBITE SE.
nahrung002.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
dej povej, kaj je bilo pri tem dogodku tako prisiljenega?

Pogledal sem mogoče 3 oddaje. Meni so čisti mimosun. Celo oddajo bi lahko skrajšali na pol ure mogoče na 45.min.
Da bi pa 2+ uri trpel, da bi videl mogoče 5-10 minut dobrega programa pa ...
- Situacijski humor za peti razred osnovne šole. (pačenje za mene ni humor za oddajo ob 8.00 , mogoče za kak živžav)
- Malo kateri skeč je izviren in dober.
- Dosit skečov je kopja starih prežvečenih vicev.
- reklama se je delala taka, kot da pride k nam kastro, obama, putin, bush, papež...
- ostalo ko niso skeči pa je polom. Samoklicane zvezde ala murko, salome..... pa kdo rabi to.

Nazadnje urejeno:

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ksz

Bom na kratko povedal: vsi ljubosumni, škodoželjni, nevoščljivi Neljubljančani, JEBITE SE.
nahrung002.gif

Mene boli K. nisem ljubosumen, nisem tekmovalen, sploh ne hodim na fuzbalske tekme. Samo dajte enkrat že malo racinalno razmišljat. A je res potrebn FUZBALSKI stadion v LJ ? Dajmo še naredit rezidenčno palačo pa še kako letalonosilko kupit. itd. Nikoli neveš kdaj jo rabiš.
Če nečesa ne rabiš pač ne kupiš, ostalo je že zapravljanje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
še vedno ne vem, kaj bilo prisiljenega? pač to je šov na takem nivoju in to je to.

Ne vem, zakaj se sploh obremenjujete s tem, če sploh ne gledate tega?

Pač zakupili so prostor, plačali najemnino, folk je plačal karte, sponzorji so dobili reklame. Vsi so srečni, razen folka, k je bil pač razočaran zaradi slabo izpeljanega programa. to je pa to. Noben ni nikogar sili.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Ksz

nahrung002.gif

Mene boli K. nisem ljubosumen, nisem tekmovalen, sploh ne hodim na fuzbalske tekme. Samo dajte enkrat že malo racinalno razmišljat. A je res potrebn FUZBALSKI stadion v LJ ? Dajmo še naredit rezidenčno palačo pa še kako letalonosilko kupit. itd. Nikoli neveš kdaj jo rabiš.
Če nečesa ne rabiš pač ne kupiš, ostalo je že zapravljanje.

ha ha ha... pa dej nehaj. koliko stvari se dela, pa jih ne rabimo! k da je ta stadion edini bz projekt?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sej ima tud kaj za pokazat. kako ga bojo pa tržili, je pa čisto problem od vlagateljev.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
ah ja. sej tud vzpenjača je za pokazat.... pa vsi so pluval po njej kok nepotrebna je kok bv... (in tudi je...) stadion pa super duper nujno potreben...

amm

vlagatelji je MOL, torej mi. med drugim tudi država... se ti ne zdi da bi deanr mogli še kam drugam dat...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja stadion se meni zdi čisto ok zadeva. koncertov ne moreš skoz v tivoliju in križankah furat. Kosarka si je tud že zaslužila eno normlano dvorano... pač stvari minevajo in je treba nove narest.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Me zanima kolko super koncertov, tekem bo razprodanih na LJ stadionu, da bo upravičil izgradnjo. Prvoten namen stadiona pa je tako ali tako fuzbal, ki se ga v LJ ze dolgo vec ne igra. Ne recem za dvorano. ta bo polna ob dobri tekmi in fajn koncertu, stadion pac ne. No pa saj, glavno da je, mogoce ga bo komu uspelo napolnit.

Nazadnje urejeno:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja. zorganiziraj eno hudo prireditev, da bojo €€ prišli...

Predno začenemo v tej smeri debatirat, naj nekdo poišče podatke, v kolikšnem času in s kakšnimi sredstvi, se je določenemu mestu vrnila, oz. se vrača investicija v tovrstni objekt in kakšni so časovni izračuni za povrnitev investicije...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Govoriš o enih stvareh tako, kot da ima staion 105.000 sedežev. Ima jih 16.000! Se ti zdi to preveč?

+ še ena stvar. Če stadiona nimaš, potem ne moreš hodit na tekme. Oz. če imaš stadion, ki je kur@c od ovce (Bežigrad), potem ti tja tut ni feeling hodit.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Citat:
Govoriš o enih stvareh tako, kot da ima staion 105.000 sedežev. Ima jih 16.000! Se ti zdi to preveč?

+ še ena stvar. Če stadiona nimaš, potem ne moreš hodit na tekme. Oz. če imaš stadion, ki je kur@c od ovce (Bežigrad), potem ti tja tut ni feeling hodit.

Za nogometni stadion v LJ je na trenutno stanje še 2000 preveč. Večji filing je it na manjši poln stadion, kot pa na velikega praznega.
Kje je računica, če lokalni klub v blagajno ne prinese nič, vzdrževanje pa potem gre iz žepa občanov, NZS in ostalih prireditev.
Dam ti pa prav, da je stadion bil potreben, a bi pomoje za prvo silo bila obnova starega več kot dovolj. In spet, koga boš pa hodo gledat na tekme v LJ ? sicer pa zdaj je LJ dobila stadion, upam, da bodo zdaj vsaj fuzbal začeli špilat ne pa samo "notpadu lajv" ,ker zgleda, da bi dvorana bila bolj primerno mesto.

Nazadnje urejeno: