včeraj smo imeli nasploh eno zanimivo debato z muzičarji in tako ... slovenska publika je nasploh zelo trda. zelo neodzivna, sploh ljubljanska. noben ne ve zakaj, ampak v Ljubljani, tako muzičarji, kot igralci, standuperji, vsi, se full bolj namatrajo, da uspe nekaj.
dejstvo je, da jo je včeraj zagodel mraz. meni (od mene je teklo, ker sem skoz tekal naokoli s 15 kil fotoopreme in me ni zeblo
) je bilo zanimivo, zabavno, dobro. ko greš na Zrneca&Co moraš vedeti, kaj boš dobil, to sta onadva, to je njun trejdmark. in to sta včeraj dobro prodala.
ampak - stadion se mi zdi, da ni bil primerna točka za to. bolje bi bilo, da bi bilo vse skupaj v dvorani, na toplem, vam povem, da bi bile danes drugačne kritike. ker šov je bil, velika produkcija, si upam trdit, da ena največjih do sedaj pri nas. stadion, kolikor je "majhen", je za tako stvar vseeno prevelik. dvorana bi bila boljša, vendar bi potem imel dodatne logistične probleme verjetno.
in nehajte se že obregat ob stadion. Ljubljana tak objekt rabi. je prestolnica. in je dobro, da ima nekaj takega. Plečnikov stadion pa naj obnovijo in naredijo magar muzej slovenskega športa na njem, to je moj predlog ...
komaj čakam koncerte na stadionu, predvsem pa v dvorani.