notpadulajv

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Zoki je najel njiju???
hysterical-1.gif

Če že, bi najbrž raje najel Danijelo.
grin1.gif
Sicer pa ne vem zakaj bi občina organizirala nekaj kjer se plačuje vstopnina, ki gre v žep dveh kvazi komedijantov.

motofix

Pripravnik
18. feb 2008
92
1
6
Ljubljana
Ja res sami šalabajzerji. Predstavo mi je pokomentiral sodelavec ki je bil tam, prav da je bl katastrofa.

No jest pa lahko komentiram semaforizirano krožišče Tomačevo in njegovo pretočnost ki je bila včeraj zvečer TOTALNA KATASTROFA. Po moje je pol ljudi zamudil predstavo, ker take gužve pa na rondoju nisem še videl. Jest sem v samem rondoju stal vsaj 20-25 minut za smer proti Domžalam, dokler se ni enmu možaku pred mano totalno odpizdilo.Tip je stopil ven, in hodil od avta do avta in naredil koridor da smo lahko med avti vozil slalom do izvoza za Trzin-Domžale.

V glavnem si ne predstavljam da je v dvorani koncert Rammsteinov, na fuzbal placu pa tekma Slovenija- Španija, kakšno bi blo po cestah.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik motofix pravi:
No jest pa lahko komentiram semaforizirano krožišče Tomačevo in njegovo pretočnost ki je bila včeraj zvečer TOTALNA KATASTROFA. Po moje je pol ljudi zamudil predstavo, ker take gužve pa na rondoju nisem še videl. Jest sem v samem rondoju stal vsaj 20-25 minut za smer proti Domžalam, dokler se ni enmu možaku pred mano totalno odpizdilo.Tip je stopil ven, in hodil od avta do avta in naredil koridor da smo lahko med avti vozil slalom do izvoza za Trzin-Domžale.

Se strinjam, kaj takega nisem videla na rondoju niti takrat, ko so ga gradili. Obup.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Zoki je kriv, da show ni dobro izpadel.
Zoki je kriv, da imajo povsod poplave.
Zoki je kriv, da je v bajtah voda.
Zoki je kriv, ker gasilci nimajo dovolj pump, da bi v eni uri vse kleti spraznili.
Zoki je kriv, da je Vegrad propadel.
Zoki je kriv, da je Ljubljana glavno mesto
Zoki je kriv... ma za vse.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To da pa je za vse kriv Zoki, je pa kriv Janša.
grin1.gif

Dobro reklamo si delata tale dva šalabajzerja od politikov. Tudi negativna reklama je dobra reklama.
confused-1.gif

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Zoki je najel njiju???
hysterical-1.gif

Če že, bi najbrž raje najel Danijelo.
grin1.gif
Sicer pa ne vem zakaj bi občina organizirala nekaj kjer se plačuje vstopnina, ki gre v žep dveh kvazi komedijantov.

Preberi sledečo kolumno in si razširi pogled. Maja Sunčič: Slovenijo samo Zokiju dam! (Reporter 13.9.2010, zadnja stran)

Se pa zelo strinajm s tabo, da je to (je bil) nadvse primitiven dogodek a kaj bi se slepili, za večino Slovencev, na žalost, najboljša hrana. Z vsakim dnem znova ugotavljam, da smo nadvse primitiven narod.
Posledica natančnega delovanja medijev in politike, saj je neukim, primitivcem najbolj enostavno vladati. Lahko jih zavajaš in zavajaš pa ti bodo venomer ploskali in peli slavospeve. Glede na nivo diskurza na tem forumu, se sedaj čudim sebi, zakaj sem to, tu sploh napisal....zaradi tiste peščice tu gor, ki razume.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Joj zdej si se pa zahebu......ne smeš tkole direkt reklame delat ker boš takoj za tem mojim postom obtožen da nimaš lastnega mnenja
grin1.gif

Še boljše so od M. Turka......priznam dostx si jih moram prebrati po 2x da jih dokončno razumem in si ustvarim svoje lastno mnenje
wink-1.gif

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Joj zdej si se pa zahebu......ne smeš tkole direkt reklame delat ker boš takoj za tem mojim postom obtožen da nimaš lastnega mnenja
grin1.gif

Še boljše so od M. Turka......priznam dostx si jih moram prebrati po 2x da jih dokončno razumem in si ustvarim svoje lastno mnenje
wink-1.gif

Seveda, ničesar kar prebereš ne smeš vzeti za suho zlato, vendar spremljaš poročanje večih medijev in narediš nek kritičen presek vsega. Zraven je treba razmišljati, kot šahist, ki predvideva več potez v globino (vnaprej).

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:

Preberi sledečo kolumno in si razširi pogled. Maja Sunčič: Slovenijo samo Zokiju dam! (Reporter 13.9.2010, zadnja stran)

Imaš mogoče skenirano kolumno ali link do te? Sama Reporterja ne berem, parkrat sem ga imela priložnost pogledat pa mi je vse skupaj delovalo kot nek kup nepreverjnih informacij ali kot neke vrste desničarska žuta štampa naše politike. Zlo nerada berem članke, ki se začnejo z besedami "kakor je slišati, po nepreverjenih informacijah, menda, govori se ..." Članki o tem kje se oblači Kresalka in kako dolgo jahto ima jankoviæ mlajši pa samo prispevajo k vzdrževanju naše primitivnosti.
Ne vem, če se jim je v vmesnem času nivo kaj dvignil, ampak po mojem spominu je bilo tisto na nivoju požarreporta ... najbrž so ga celo povzemali
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Notpadlajv je blo treba met da se narodu pokaže kako "kul" so stožice, podobno kot "posiljena" tekma olimpije, kjer so tri četrt katr potalali (kar pomoje velja tudi za "lajv"). Zadevo bi blo precej bolj smiselno narediti v dvorani, a tam je za reklamo poskrbel že Zavec, zaot je blo treba rinit na mraz na stadion.

Dogodkov kot sta bili obe reprezentačni tekmi in Zavčev nastop je pač premalo da bi bila stadion in dvorana vsak drugi teden polna.

Tako kot zdaj kaže je dvorana res dobra in potrebna zadeva, za stadion bi pa bilo bolje da bi uredili starega za Bežigradom, saj smo v lj premalo fuzbalerji da bi bil dovolj pogosto poln.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Notpadlajv je blo treba met da se narodu pokaže kako "kul" so stožice, podobno kot "posiljena" tekma olimpije, kjer so tri četrt katr potalali (kar pomoje velja tudi za "lajv"). Zadevo bi blo precej bolj smiselno narediti v dvorani, a tam je za reklamo poskrbel že Zavec, zaot je blo treba rinit na mraz na stadion.

Dogodkov kot sta bili obe reprezentačni tekmi in Zavčev nastop je pač premalo da bi bila stadion in dvorana vsak drugi teden polna.

Tako kot zdaj kaže je dvorana res dobra in potrebna zadeva, za stadion bi pa bilo bolje da bi uredili starega za Bežigradom, saj smo v lj premalo fuzbalerji da bi bil dovolj pogosto poln.

Tako, je.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Bitch_inside: Nimam skeniranega, bi ga drugače takoj prilepil, ker zadane bistvo Jankoviæejade. Lahko pa se dobiva in ti prinesem na papirju pa še kakšno rečeva.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.700
3.949
113
Ljubljana
hmpg.net
http://www.revija-reporter.si/index.php?option=com_content&task=view&id=4032&Itemid=106

Vsak hodi gledat tisto kar mu paše. Nekateri pač ne konzumirajo "visoke" umetnosti, nekateri ne marajo "domoljubne" glasbe. Tisti, ki bi radi gledali "visoko" umetnost, bodo imeli priliko 7.10. Pa se bo sigurno našel "kritik", ki bo razložil, da je Carreras pofl, passe ipd, ker da on že ve kaj je umetnost, prava in edina.

Ljudje so se pa prišli samo zabavat:)

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
Kasno razocaranje. Ne tolk nad tem da sem se zlo mal smejal kot nad kulturo.

Najprej pa bi to reku. Kako si upajo zakasirat 30eur in mi potem dobre cetrt ure na projektorju predvajat REKLAME!?!?! In to cist navadne zatezene reklame s TV. Ce nebi dal 30eur bi ze takrat vstal pa sel - in ce bi vedu kaj me caka bi vseeno kar vstal in sel.

Preostalo pa...ok, ce jim ni ratal se spomnit smesnih skecev, pac jeba. Sam tolk nepotrebnega prostastva... Preklinjanje per se me ne moti, ampak da pa mislijo, da ce pred 20k folka govoris o visecih jajcih in kurcih, da je to avtomaticno smesno je pa pateticno.

Kako bit kriticen do znanih osebnosti, da jih popluvas na smesen in upravicen nacin in obenem ne more noben nikomur nic zamert pa tud nikakor ne znamo v Sloveniji. Recmo kej ala Jon Stewart - to pr nas ne obstaja. Cimeroticu v fris recejo, da je umsko zaostal, lucienne pa, da ce kej neu razumela, naj cimerotica vprasa za kaj se gre. Wtf?

Publika obnemela in mrtva. In ko so salabajski htel zacet un val da bi sel okol stadijona, pa ni noben niti trznu so si dovolil komentirat "publika zanic, uiiiiiiii".

Kultura na dnu. Zalostno.

Ko so zacel zrebat nagrade sem sel. Okol polnoci je blo to in stadijon je bil tko na oko ze pol prazen.

lp,
Sasa

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
hysterical-1.gif
Močno odsvetujem branje tega skropucala. Tole je res pod vsako kritiko. Ne glede na njeno politično pripadnost, je tak stil pisanja skrajno ogaben in žaljiv do slovenskega jezika.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.217
113
sej to, naša komedija sloni na tem da žališ (neokusno) druge, na račun sebe pa pač ne... in to je tip zrnca pa njegovega kekca poleg... in men nikol nista bila posebej izvirna ali smešna, ne rečem je ratala kdaj kakšna doba fora, ampak se nasitiš.