Kasno razocaranje. Ne tolk nad tem da sem se zlo mal smejal kot nad kulturo.
Najprej pa bi to reku. Kako si upajo zakasirat 30eur in mi potem dobre cetrt ure na projektorju predvajat REKLAME!?!?! In to cist navadne zatezene reklame s TV. Ce nebi dal 30eur bi ze takrat vstal pa sel - in ce bi vedu kaj me caka bi vseeno kar vstal in sel.
Preostalo pa...ok, ce jim ni ratal se spomnit smesnih skecev, pac jeba. Sam tolk nepotrebnega prostastva... Preklinjanje per se me ne moti, ampak da pa mislijo, da ce pred 20k folka govoris o visecih jajcih in kurcih, da je to avtomaticno smesno je pa pateticno.
Kako bit kriticen do znanih osebnosti, da jih popluvas na smesen in upravicen nacin in obenem ne more noben nikomur nic zamert pa tud nikakor ne znamo v Sloveniji. Recmo kej ala Jon Stewart - to pr nas ne obstaja. Cimeroticu v fris recejo, da je umsko zaostal, lucienne pa, da ce kej neu razumela, naj cimerotica vprasa za kaj se gre. Wtf?
Publika obnemela in mrtva. In ko so salabajski htel zacet un val da bi sel okol stadijona, pa ni noben niti trznu so si dovolil komentirat "publika zanic, uiiiiiiii".
Kultura na dnu. Zalostno.
Ko so zacel zrebat nagrade sem sel. Okol polnoci je blo to in stadijon je bil tko na oko ze pol prazen.
lp,
Sasa