note 1 vs iphone 5s

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
To imajo Nexusi?

Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Jah no... Mene že na Nexus 5ki moti, da nemoreš 2 stvari hkrati delat... Recmo, gledat slika pa poslušat YT... DaFak?!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Odločitev je padla. Nabavil bom iPhona je potrebno poizkusit kaj novega

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Pri meni tudi....Note 3 it is
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Odločitev je padla. Nabavil bom iPhona je potrebno poizkusit kaj novega

Sporoči kako je. Sam sem trenutno na androidu vendar razmišljam o prehodu na iOS. Op. sistem na ipad-u me je navdušil, ne dvomim, da me na telefonu ne-bi. Malce pa dvomim na kakovost izdelave teh igračk, saj kolikor slišim in berem je okvar ogromno. Kar si pri "igrački" za tak denar ne bi smeli dopustiti.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Gor je nastemplana japka, je fancy in dela gladko. To je bistvo, tako da ne dlakocepi z irelevantnimi vprasanji
wink-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Malce pa dvomim na kakovost izdelave teh igračk, saj kolikor slišim in berem je okvar ogromno. Kar si pri "igrački" za tak denar ne bi smeli dopustiti.

[cenzura] ga, konec koncev jih še vedno štancajo kitajci. Zato je pomembno, kako kvaliteten je servis. Jaz sem zaradi fleka na zaslonu dobil takoj drugi dan drug "refurbished" telefon. Menjal sem en mesec pred iztekom garancije, ravno zato da sem še izkoristil garancijo. Drugače je deloval telefon brezhibno. Pa še garancijo so mi potem podaljšali za 3 mesece.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Malce pa dvomim na kakovost izdelave teh igračk, saj kolikor slišim in berem je okvar ogromno. Kar si pri "igrački" za tak denar ne bi smeli dopustiti.

[cenzura] Jaz sem zaradi fleka na zaslonu dobil takoj drugi dan drug "refurbished" telefon.

Če se ne motim v SLO naj ne bi bilo refubrished telefonov. Naj bi bila trditev o refubrished telefonih "rekla kazala" stila.. Naj me popravi kdo če ima 100% preverjeno informacijo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zakaj ne? Seveda so... Itak pa ne moreš ločit med refurbished in čisto svežim s tovarne...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jaz sem dobil drug telefon brez ovitka. Zato predvidevam da je bil refurbished.