note 1 vs iphone 5s

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Jaz tudi. Brez pisala in na manjsem zaslonu. In?
Dobro! Torej veš poanto. Prst ali pisalo pa so nepomembne nianse.

PS- dokler te ne dobi v roke okulist
evil.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.982
6.159
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sem že v eni drugi temi razlagal. Namesto da nosim po žepu listke z zapiski imam na telefonu nekaj 100 zapiskov. Zakaj nebom rezlagal... narava dela pač.

Jaz tudi. Brez pisala in na manjsem zaslonu. In?

Gkej imej kaj hočeš in piši kako hočeš, ti ne oporekam. Na trgu je veliko telefonov, ti pač Note ne paše, BMK.

Meni pač pisalo pride hudičevo prav in ker se govori o Noteu, sem pač omenil eno veliko (mogoče celo edino) prednost pred drugimi telefoni.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Hehe kaksne imate. Sam se imam za poslovneza, pa mi je bolj pomembno, da je telefon normalne velikosti, da mi dela tekoce in da lahko gor pogledam maile in vsake toliko kaj pobrskam, drugace pa imam vedno pri rok racunalnik ali tablico. Torej zame je iphone 5s cista zmaga. Ce pa res vliko surfate na telefonu paa verjamem da vam vecji telefon pride prav.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
... da je telefon normalne velikosti, ...
In kaj je normalna velikost? 1"? 3"? 7"?...

PS- potem pa poleg enega super duper telefona poleg vlačiš še tablico in laptop?! Podobno, kot bi poleg Ferarija poleg tovoril še kamelo on osla.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Ne vlacim s sabo tablice ali laptopa. Telefon mi popolnoma zadosca, doma ali v pisarni pa se pac posluzujem tablice ali laptopa.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
danes sem malo gledal na mobitelu sem gledal iphona in nota 3 neki bom moral vzet. Zdaj samo premlevam + iin -

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če cena ni problem, pa majnši zaslon pol iphone. Ga boš še lepo dalje prodal , no pa seveda z veseljem uporabljal!
wink-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Če cena ni problem, pa majnši zaslon pol iphone. Ga boš še lepo dalje prodal , no pa seveda z veseljem uporabljal!
wink-1.gif
Trojka po naprednih funkcijah pomalica japko, brez skrbi
wink-1.gif
.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
wink-1.gif
Trojka po naprednih funkcijah pomalica japko, brez skrbi
wink-1.gif
.

Ja ima polno samsungovih dodatkov, bolj in majn posrečenih. Ampak glede na to, da se sprašuje kaj vzet, dvomim da ga je android tak razvado, da nebi šlo brez
wink-1.gif
Iphonu za 90% uporabnikov ne manjka NIČ! Tistih vas 10% multitaskerjev itd.. pa ostanite na odprtem sistemu z velikimi zasloni. Vse je odvisno od želj posameznika, načina uporabe in dejanskih potreb po nečem.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ko ravno za sodelovat na forumu velikega telefona ne potrebujem ma bom videl kaj naredit ker mudi se mi ravno me. Dobim pa danws iPhona na test
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ko ravno za sodelovat na forumu velikega telefona ne potrebujem ma bom videl kaj naredit ker mudi se mi ravno me.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
danes sem malo gledal na mobitelu sem gledal iphona in nota 3 neki bom moral vzet. Zdaj samo premlevam + iin -
Najprej si odgovori kako velik telefon te (še) ne bo oviral pri vsakodnevnih opravilih. Torej predvsem kje in kako telefon prenašaš, kaj na njem počneš, si športno aktiven... Potem pa bo odločitev povsem enostavna.

Sam sem uporabnik NOTE3 ker: mi že malce peša vid (oz. črke so vedno manjše), rad kakšno stvar narišem in/ali zapišem na roke (S-pen je boljši kot prst), imam mobilnik v zaščitnem etuiju...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
2 leti imam nota pa me ni nikoli oviral tut na andoida nisem navezan. Bom danes videl kako gre iPhone v roke in kako je bit z njim na netu