Nokia windows phones

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Imam problem. Do sedaj sem imel Nokio E5, torej z navadno SIM kartico. Sedaj pa sem kupil Lumio 620 z mikro SIM kartico. Pri E5 sem za sinhronizacijo uporabljal Nokia Suite, kjer sem lahko poleg ostalega sinhroniziral tudi kontakte in SMS-je.
Sedaj pa je problem ta, da ne znam spraviti kontakte iz E5 na Lumio 620?
Potrebujem nasvet. Hvala
smile-1.gif

Aleš
Preverjeno boš rešil z Nokiino aplikacijo "Prenos podatkov", ki je mislim da že privzeto nameščena na Lumie.
Bolj enostavno ne more biti.

lp,

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Vzami v obzir še nezmožnost editiranja posredovanega e-maila in nezmožnost spremembe svojega epoštnega predala pri posredovanju sporočila. Delo s pošto je res bolj osnovno...
Večina uporabnikov več ne potrebuje, kar pa ne pomeni, da ne bi bilo primerno vgraditi v sistem teh funkcij... Je pa res, da se omenja, da bo to rešeno z naslednjo nadgradnjo.

Lahko pa da to "težavo" že sedaj reši kakšna email aplikacija iz Marketa.

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Imam problem. Do sedaj sem imel Nokio E5, torej z navadno SIM kartico. Sedaj pa sem kupil Lumio 620 z mikro SIM kartico. Pri E5 sem za sinhronizacijo uporabljal Nokia Suite, kjer sem lahko poleg ostalega sinhroniziral tudi kontakte in SMS-je.
Sedaj pa je problem ta, da ne znam spraviti kontakte iz E5 na Lumio 620?
Potrebujem nasvet. Hvala
smile-1.gif

Aleš
Preverjeno boš rešil z Nokiino aplikacijo "Prenos podatkov", ki je mislim da že privzeto nameščena na Lumie.
Bolj enostavno ne more biti.

lp,
Hvala, res je bilo čisto enostavno! Lp, Aleš

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Prosim, če bi mi vedel kdo pomagat:
na Lumii 920 ne morem poslati slikice (MMS). Mi napiše:sporočila ni mogoče poslati, poskusi znova. Sigurno sem si nekaj zafrknila s kakšnimi nastavitvami (telefon še spoznavam in mal tipkam po njem...), ker prvih nekaj dni sem MMS lahko pošiljala.
Pa še tolk enih računov se prikazuje pri ljudeh: gmail, hotmail, FB, hotmail2...., včasih mi pa koga kar zbriše...
A se da nekako te račune zbrisat?

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Glede MMS-ov naredi tako:
- izbriši vse nastavitve, ki si jih ročno vpisala v Mobilno omrežje => "dodaj apn za internet" in "dodaj apn a mms"
- z marketa potegni aplikacijo "dostopovna točka", ki ti bo sama skonfigurirala nastavitve za internet in mms

Glede prikazovanja računov:
- kaj se prikazuje pri ljudeh je odvisno od tega, koliko računov imaš povezanih. Če računa ne želiš več prikazanega, ga odstrani - Nastavitve => e-pošta + računi
- če pa samo ne želiš imeti prikazanih ljudi, ki jih imaš v nekem računu, pojdi v "Ljudje" => nastavitve => filtriraj seznam stikov => in odkljukaj tiste račune, ki jih ne želiš prikazovat

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hvala, ampak pod nastavitve - mobilno omrežje ne najdem teh opcij; tam je le za nastavit podatkovna povezava, hitrost povezave, uporaba med gostovanjem, izbiranje omrežja in aplikacije na kartici sim. Si mogoče mislil kje drugje?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Joj ne!!!!
Šla sem ponastavit tovarniške nastavitve, pa sem pomotoma kliknila na slovaščino.........prosim te, povej mi, kje zdaj zamenjam jezik, oziroma še enkrat bi šla ponastavit, pa ne vem več, kje točno je ta meni, da ponovno dam v tovarniške nastavitve in grem jovo na novo
bonk.gif

Uničen dan imam
cry12bpy.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Eh kaksen unicen dan. Samo malo popestreno sicer zaspano nedeljo.

Spet gres na nastavitve. Nekje na sredini imas Language + Region (po slovasko). Pod tistem ti pise slovencina. Kliknes na to in nato v prvem polju izberes slovenski. Da bos hitreje nasla bodi pozorna na '+'. Ni veliko zadev, ki imajo plus.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Danes predstavijo EOS?
smile-1.gif

Medtem so pokazali kaj namarevajo s HERE platformo:

HERE-Apps-Availability-680x1024.png

Nefer, da imajo v izbranih državah pol ceneje Nokia Drive Here+...

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
me zanima kaj se zgodi ce regijo zamenjas? ok, po sloveniji bo torej free, ce gres pa v tujino pa pac zamenjas regijo na telefonu in bo spet free? 35e ze ne mislim dat, potem raje igo.