Nokia windows phones

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Slika od Elopa in Kristine, ki so jo naredli na odru ni bila dovolj ostra... Sicer pa ni švoh foto telefon, sploh
smile-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Za tvojo regijo zastonj (ne vem koliko držav to vsebuje), ostale doplačat. Razen pri višjih modelih, kjer je vse zastonj. Nekje mora biti razlika med njihovimi telefoni,če ne bi vsi kupovali 520-ko. Torej samo dva telefona in 521, ki je operaterske zdiferenciaciija 520-ke morata to doplačati (720, 520).
Sicer pa je Nokia vedno govorila o offline mapah in ne o free mapah, torej da ne rabiš plačevati internetnega prenosa podatkov. Gledaj tako, da je v bistvu telefon 15 evrov dražji, za vse skupaj.
Kar se pa HTC-ja in Samsunga ter Huwei-a tiče, bi palahko bilo celo dražje.
To imaš v bistvu skoraj polnopravnega garmina (manjka samo še najhitreša, najbolj ekonomiča potitd., pa še to se je sedaj mislim da dodalo pri updatetu).

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
tolk o free navigaciji.. se vedno licence mismatch.

Pravo regijo moras nastaviti (slovensko) in seveda kupiti Drive+ ~ 34,99€ (Za ostale OEM proizvajalce)

Slike objavljena na prejsni strani:

HERE-Apps-Availability-680x1024.png

Nazadnje urejeno:

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
To imaš v bistvu skoraj polnopravnega garmina (manjka samo še najhitreša, najbolj ekonomiča potitd., pa še to se je sedaj mislim da dodalo pri updatetu).

Na voljo imaš opcije Faster / shorter / balanced.
Se pa ne spomnim, če je bilo to že pred posodobitvijo.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
pri nas je na voljo samo placljiva verzija za 35 eur.
free navigacije oz. doplacila 15 eur pri slo regiji ni.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Za Nokijo je brezplacna, razen za modela 520 in 720, kjer je doplacila 15e, ce zelis imeti globalno. Za regijo kateri pripadamo, upgrade ni potreben.
Modeli 620, 820, 920 in visje, imajo globalno vodenje ze sedaj, brez potrebnih nadgradenj ali doplacil.

Za telefone drugih proizvajalcev, je potrebno placati 35e. Mape so pa zastonj tudi za ostale.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ah potem so tvoje besede čisto neutemeljene.
Nikoli se ni govorilo o brezplačni navigaciji za ostale regije za vse WP. Govorilo se je samo o offline navigaciji, katera pa ni mogoča na nobeni platformi razen na NOKIINI Symbian in Meego/Harmattan. Torej offline ti je omogočen, razen vse mape tegasvetati zastonj niso.

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Za Nokijo je brezplacna, razen za modela 520 in 720, kjer je doplacila 15e, ce zelis imeti globalno. Za regijo kateri pripadamo, upgrade ni potreben.

Na moji 720 ni nobenega doplačila, sem brez problema naložil mapo za hrvaško itd. Zanimivo in čudno hkrati...

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ko ravno teče beseda o tem: kako delujejo mape in navigacija na Lumii 920 brez podatkovne povezave? Meni napiše, ko nastavim cilj, da ni mogoče najti nobene poti. Če je podatkovna povezava vključena, dela vse bp.
Pa še to: katere zemljevide je sploh treba ekstra nalagati? Če iščem npr. po Hrvaški, Avstriji.......je vse gor. Se potem to vse šteje pod našo regijo?
smile-1.gif

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Na lumii greš pod zemljevide in moraš najprej naložit zemljevide na telefon. Lumia ima offline in online navigacijo. Jaz sem si naložil zemljevide na telefon in je sedaj offline navigacija. Malo preveri

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Mogoče si lahko naložil mape, a kakor hitro bi zapustil slovenijo, navigacija več ne bi delovala? Ugibam...