Citat:
Uporabnik titov pravi:
L720 je od danes naprej na voljo pri Mobitelu.
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=2143&pu=0
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Boljša kamera Pureview, čeprav manj mpx.
Citat:
Uporabnik krashek pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Za Nokijo je brezplacna, razen za modela 520 in 720, kjer je doplacila 15e, ce zelis imeti globalno. Za regijo kateri pripadamo, upgrade ni potreben.
Na moji 720 ni nobenega doplačila, sem brez problema naložil mapo za hrvaško itd. Zanimivo in čudno hkrati...
Sej pa ni na državo omejeno, ampak na regijo. Glede na to, da so bile posodobitve še s symbianom za SLO v BALKAN regiji, verjetno te države spadajo pod svojo regijo (SVN, HR, SRB,...).Citat:
Uporabnik krashek pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Za Nokijo je brezplacna, razen za modela 520 in 720, kjer je doplacila 15e, ce zelis imeti globalno. Za regijo kateri pripadamo, upgrade ni potreben.
Na moji 720 ni nobenega doplačila, sem brez problema naložil mapo za hrvaško itd. Zanimivo in čudno hkrati...
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Sej pa ni na državo omejeno, ampak na regijo. Glede na to, da so bile posodobitve še s symbianom za SLO v BALKAN regiji, verjetno te države spadajo pod svojo regijo (SVN, HR, SRB,...).Citat:
Uporabnik krashek pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
To sicer domnevam, lahko pa da je drugače.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Lumia 1020 je trenutno 700€ na geizhals trgovinah, če koga zanima.
Jao kakšen članek v financah, predvsem pa naslovCitat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
http://www.finance.si/8344194/Nokia-razo%C4%8Darala-z-rezultati-lumie-se-slabo-prodajajo
Citat:
Looking at Lumia sales, the company continues to witness growth with 7.4 million proving to be a sizeable jump from 5.6 million in the previous quarter (Q1 2013). 4.4 million were shipped in Q4 2012, showing a positive trend that should see Nokia hitting the 8 million marker in the next report. It's also interesting to look at the QoQ change in sales in North America, pinned at 22 percent (comparing Q1 2013 and Q2 2013). Note: the Lumia 925 is only just launching on T-Mobile and we're yet to see the highly anticipated Lumia 1020.