Nokia windows phones

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
Dve vprašanji (lumia 820):
- ne dela mi Find my phone (slider je na ON, v meniju piše da je Off)
- ali je možno nastaviti, da se glasnost zvonenja stopnjuje?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Si prepričan, da se glasnost ne stopnjuje? Meni, na 620, se...pa nisem rabil nič posebaj nastavit, ampak pride pa dokaj hitro na višjo glasnost, na začetku je še tiho, potem pa kar hitro zvišuje.

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
Zanima me kako je z garancijo za Nokie v Sloveniji, če jo kupim npr. na amazon.de? Ali velja mednarodna garancija in jo lahko v primeru okvare uveljavljam na Telerayu? Hvala!

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik gorazdo pravi:
- ne dela mi Find my phone (slider je na ON, v meniju piše da je Off)

kolikor vem je na vseh wp8 aparatih tako. safety feature i guess.

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
bom probal. trenutno imam kasičen telefon - Nostalgia (ring ring);

Glede Find my phone - trik je v tem, da mi ga ne najde (neglede na to, da je slider na On ali Off).

Nekaj sem bral, da je treba narest še en factory reset, pobrisat telefon iz Trgovine itd... in to, da bi moral imeti v tistem meniju še dve opciji za izbiro.

Baje bi moralo bit takole:

Je Find my phone funkcija zastonj (še nisem sparil paypal računa s telefonom)?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
tudi sam sem sicer zadovoljen z endomondo ampak včeraj mi je pa čisto mimo pihnil. in ne govorim o par procentih, ampak se je signal izgubil pri 3eh kilometrih in se znova našel po 20tih minutah...tako mi je namesto pretečenih 8km, sam izmeril 5km, na času 40minut...par procentov odklona še prenesem, par 10 je pa zadeva že neuporabna.
Sej pravim, čudno mi je ker se mi je to še s popolnoma vsakim zgodilo in to zelo pogosto (na sportstrackerju od 10tih tekov ene 4x, in na endomondo pri dveh tekih 1x)....na andoridu teh težav nisem zaznal
confused-1.gif

Fora je pa v tem, da verjetno tudi če ga dam na servis bodo rekli, saj gps dela (kar je načeloma res) in potem naj kaj?
Iste težave imam sam z Endomondom. Uporabljam ga na WP in na Androidu in pri Andoidu nikoli težav. Pri WP pa kar neha zapisovati GPS sled. Očitno je težava z delovanjem aplikacije v ozadju. Namreč, če imaš stalno vključeno (tudi ekran) do tega ne pride. Kakor hitro pa se ugasne ekran LAHKO pride do tega. Če vmes še kaj drugega delaš po telefonu si pa zaključil zgodbo in je GPS skoraj 100% vmes nehal zapisovati sled. GPS pozicioniranje sicer normalno deluje in do teh težav recimo v Nokia Drive ne pride. Tako da, predvidevam da je težava v sami aplikaciji in ne na strojni opremi oz. operacijskem sistemu. Isto se dogaja tudi kolegu. Kateri telefon pa imaš?
Moja rešitev (ja, ti ne bo dosti pomagala
grin1.gif
. Tam dela perfektno, pa je nek entry level telefon.
Morda bi bilo dobro napisal mail na Endomondo z opisom težav, da zadevo uredijo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jah moja praksa je taka, da mi je vsak na Lumii 820 nagajal. Ekran sem seveda izlapljal, ob trackerju sem imel prižgano še muziko.
Sedaj ko imam trenutno 920tko pa teh težav nimam. Dela v piko. Govorim za Endomondo, ker drugih kateri so mi na 820 nagajali nisem preizkušal. Skratka Endomondo in 920 se odlično razumeta.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Res je, ampak je priporočljivo izmenjevat desna leva roka, drugače bo ena preveč napumpana
smile-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
nimam pojma. Verjetno so softwaresko še zmanjšali tok v ostale pixle pri led zaslonih, da ni takšne porabe. Ugibam...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kaj te moti na L820? In na kateri mobitel boš šel? Jaz zdaj dobim L920 in ATIV S, pa bom videl katerega bom obdržal.
smile-1.gif