Citat:
Uporabnik gorazdo pravi:
- ne dela mi Find my phone (slider je na ON, v meniju piše da je Off)
Iste težave imam sam z Endomondom. Uporabljam ga na WP in na Androidu in pri Andoidu nikoli težav. Pri WP pa kar neha zapisovati GPS sled. Očitno je težava z delovanjem aplikacije v ozadju. Namreč, če imaš stalno vključeno (tudi ekran) do tega ne pride. Kakor hitro pa se ugasne ekran LAHKO pride do tega. Če vmes še kaj drugega delaš po telefonu si pa zaključil zgodbo in je GPS skoraj 100% vmes nehal zapisovati sled. GPS pozicioniranje sicer normalno deluje in do teh težav recimo v Nokia Drive ne pride. Tako da, predvidevam da je težava v sami aplikaciji in ne na strojni opremi oz. operacijskem sistemu. Isto se dogaja tudi kolegu. Kateri telefon pa imaš?Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
tudi sam sem sicer zadovoljen z endomondo ampak včeraj mi je pa čisto mimo pihnil. in ne govorim o par procentih, ampak se je signal izgubil pri 3eh kilometrih in se znova našel po 20tih minutah...tako mi je namesto pretečenih 8km, sam izmeril 5km, na času 40minut...par procentov odklona še prenesem, par 10 je pa zadeva že neuporabna.
Sej pravim, čudno mi je ker se mi je to še s popolnoma vsakim zgodilo in to zelo pogosto (na sportstrackerju od 10tih tekov ene 4x, in na endomondo pri dveh tekih 1x)....na andoridu teh težav nisem zaznal
Fora je pa v tem, da verjetno tudi če ga dam na servis bodo rekli, saj gps dela (kar je načeloma res) in potem naj kaj?
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Očitno "sleeping screen" ne bo samo na amoled zaslonih:
http://mynokiablog.com/2013/06...-tap-to-unlock/
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
kzs...
Tisti,ki pravi, da je 920ka težka je
in si jo zelo želi
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
kzs...
Tisti,ki pravi, da je 920ka težka je
in si jo zelo želi
Jest pravim, da je tezka in velika... pa si je ne zelim... ker sem ji dal priloznost, pa je sla po manj kot mesecu dni naprej ...