Nokia windows phones

blazhh

Pripravnik
15. jan 2012
80
0
6
Nokia pripravlja nov, zanimiv telefon. Nek hibrid med Nokio Lumio 920 in 808 PureView. Po zadnjih podatkih, ga že testirajo pri AT&T.

Zaenkrat so znane naslednje specifikacije:

41 MP camera with Xenon flash
Nokia Pro Camera
32 GB internal
OLED Screen 768X1280
WP8 V 8.0.10322.71
FM radio
Flip to silence
Polycarbonate body
Takes a 35 MP picture and a 5 MP picture at the same time one to save one to share
Comes in yellow (?)
No SD card
About 1 mm thinner than Lumia 920 with a big camera hump
No visible OS changes

Ta slika dopolnjuje vse več novic o tem modelu:
images.jpg

Pravijo, da naj bi bil na voljo 2. teden v juliju.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Tudi vam ob nakupu iz marketa zeli zaracunati: Microsoft Luxembourg S.a.r.l?

Me je opozorilo, da certifikat ni ok in ce gledam po netu, mnogi dvomijo da je ok.

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Huge problem z "flagship" telefonom.

Matr nekomu predlagam naj kupi WP8 telefon, ker je pravi zanj. Kupi 920ko , ves vesel prijadra z njim v službo, naloži mail, koledar, ... skratka vse, poskusi konektat na Wifi ... nikjer nastavitve za static ip WTF ???!??? Pa saj se mu cela firma z androidi smeji ... Mislim zadnja stvar, ki bi si jo mislil je to, da v letu 2013 na napravi nebo možno nastavit Ip ja po izbiri! Obstaja kak app, ki bi to rešu, ker updejti baje ne rešijo izziva
frown-1.gif

LP M .

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Saj se mu ne bodo dolgo smejali, ker bo hitro videl, da besed: zmrznitev, lag, avto restart, odstanitev baterije in podobno, ne rabi v svojem besednjaku
evil.gif

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
sm pričakoval tako žokanje ja ... samo se mi to ne zdi relevantno.

Tehnika ja, zahteve in politika podjetja je pa drugo. In tako pač je. Smo lahko pametni kolikor hočemo, pa se to nebo spremenilo. Je pa dejstvo , da implement takšne možnosti ni ravno " rocket science"
wink-1.gif

LP M.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Res je, ampak, koliko boš opazil, WP8 deluje na principu enostavnosti in verjetno statični IP ni bil ravno visoko na prioritetni lestvici. Itak vsi vemo, da je WP izšel malce prehitro, in še ni vse popedenano.

Kaj vpisat MAC adreso telefona v "ruter" pa ne gre, da mu potem sam dodeli točno tak IP ?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Bolj enostavno bi bilo tezko. Drzis ma mrezi in uredi...das tam on opcijo za dodatne setinge in je to to. Kot je ze predhodnik napisal
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ja, sem izklopil wifi in šel tam na seznam "zgodovine" vseh wifi, na katere sem se konektal, pa tam probal uredit, pa sploh ni opcije, samo delete je, tako da ne vem kje bi še
smile-1.gif