Nokia windows phones

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.212
770
113
EU
Mogoče se mi samo zdi, ampak a je imel eden izmed izzivalcev v zgornjem videu tudi N9, le da tega niso omenili; partnerji pa to he he :p

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mja...so se full zlizal z Nokio, Ben pa Titana uporabla.
evil.gif

PS. Upload prot Nexusu je verjetno pušil, ker je mel 8 Mpix sliko, Nexus pa 5.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Ma u K+++ sedaj berem da N9 ne mores sinhronizirati lotus notes koledar in pa maile
frown-1.gif

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Ma u K+++ sedaj berem da N9 ne mores sinhronizirati lotus notes koledar in pa maile
frown-1.gif

Ja, na žalost je sinhronizacija z Lotusom odšla v franže s tazadnjo pravo Nokio (Androidi, Iphoni in ostali tega nikoli sploh niso znali) ...no, sedaj uporabljam AweSync, ki Lotusove reči sinhronizira v Google, potem pa tako veš, kako dalje

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.212
770
113
EU
Torej sam ne vem ker tega nikoli nisem rabil, ampak maemo se je dal, mar ne (predvsem zato ker so ljudje sami posegali v OS)?

Torej domnevam, da bi se moralo dati to urediti tudi s posegom v MeeGo oz. da je samo vprašanje časa kdaj bo skupnost našla rešitev? Ok vem, da da za večino uporabnikov lastnoročno spreminjane in modificiranje zadev v OS-u ni ravno zaželeno, ampak te naprave so v bistvu mišljene ravno za to
grin1.gif

Morda se že najde kakšna rešitve na forumih? recimo
Citat:
It works perfectly with 8.5.2.

You have to create a Web-Redirection from "Microsoft-Server-ActiveSync" to "/servlet/traveler/Microsoft-Server-ActiveSync" on the Traveler Server.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Matjaz: pri nas dela z Iphoni. Kar jest vem dela oboje, in mail in koledar,.. ne me pa spraševati kako,...

Awesync pa ne morem instalirat, ker seveda nisem admin
frown-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.969
6.142
113
Tako malo off... Kaj Lotus se sploh se uporablja in razvija. Nazadnje sem ga namreč srečal nekje na javni upravi. Potem sem mislil da je že mrtev.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Nasa firma je "uženjena " z M$,...samo za posto pa se kar uporabljamo lotus notes,mislim da 8,5

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
KSZ

En hec zakaj Elop tudi slabo spi.
Citat:
Nokia's Lumia sold around 600,000 phones in 2011 (again, including the large portion in warehouses). One of the worst signs for WP8 is that Nokia's N9 — despite being crippled without marketing, and often selling at full price compared to the almost fully subsidized Lumia phones — is selling better than Nokia's Windows phones, with 1.5M or more phones reaching end users. Interestingly, if the Nokia N9 had been available in all markets, it might have sold almost 5M units and pushed Nokia into profitability."

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.193
7.034
113
To je res ja, da te b.k., ampak za prihodnost wp7 je dokaj pomembno, da ima nokia dobre rezultate.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Stoji kar veliko za tem in se ni bat, da bi kar "crknilo" vse skup. Verjamem v produkt, ni mi pa sicer jasno zakaj tako malo drugih, WP7 je res veselje uporabljat!

Pač Tango pa Apollo bo moral sest, da bodo glupi amerikaninosi dobili svoj dual core napis v specsih pa bo planet ozdravljen.
tongue-1.gif

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Prodajajo se na vseh velikih trgih, N9 se prodaja po Kazakstanih in Slovenijah.

Citat:
Obviously MeeGo on one handset alone, with no Nokia support, is outselling all Windows Phone smartphones by Samsung, HTC and Nokia, with the massive Microsoft marketing effort, globally, by about 2 to 1.

Citat:
What is wrong with this picture? Did I just see the 'Third Ecosystem' fall from 7th to 8th? Behind Android, Symbian, iOS, Blackberry, bada, Windows Mobile, and now even MeeGo? Why isn't Elop and Ballmer calling it what it is. Windows Phone is the 8th bestselling ecosystem, ie it will never succeed.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.193
7.034
113
dual core in 720p zaslon. pa seveda kakšen output preko hdmi ali dlna, da se lahko streama na TV.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
interface mi je simpaticen, me pa fejst moti to, da ne mores it globoko v nastavitve, kot to lahko na rootanem androidu (zame bistveno). in pa market z ogromno aplikacijami, tudi za nas trg

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zakaj bi šel globoko v nastavitve? Zakaj bi rad mel opcijo drkat miljon nastavitev, če to nikakor ni potrebno?

Jaz nima različnih profilov za baterije, ne sklapljam povezljivosti ipd.

Npr. povezava na eduroam omrežje. User z androidom mora zbrat vse prave nastavitve, da se mu poveže, uporabnik z WP7 vpiše up. ime in geslo. Sem za to rabil vse nastavitve? 99% userjev nima pojma kaj je to TLS, PEAP, MSCHAP...

Appov pa je res manj, ampak kaj bi pa rad dodatno? Mam gor odpiralne čase ipd. pa jih nisem niti 1x uporabil. Ogromno appov je samo posredovanje nekih informacij ki so itak na internetu, se pravi če jih rabim 1x letno ne rabim appa za to. Napiši npr. kak app, ki ga uporabljaš in da bi ga nujno mel tudi na WP ali pa podporo zanj.