Nokia windows phones

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.972
6.145
113
Zvoki SMS-a so še vedno tovarniški. Pa ja ne misliš za SMS nekih hudih melodij gor tišat?? USB se da enablat a ga moraš potem na vsakem cumpu ki ga priključiš, kar pa ni uporabno. Verjetno si eden redkih ki telefon uporablja namesto USB ključka. Moj telefon ima 16g kapacitete pa mi na pamet ne pride da bi ga uporabljal namesto USBJa.
Sedaj sem sicer postal Android uporabnik, pa pošteno pogrešam urejenost WP7-emke. Na androidu namestiš par aplikacij in že vidiš v explorerju taužent direktorijev. Kot da kreteni razvijalski ne morejo narediti strukture ala /programfiles/itd. Potem pa skrolaš kot zmešan da najdeš direktorij npr dokumenti ali pa muzka...
Pa da ne omenim da sem 14 dni tišal gor razne rome in kernele, da mi sedaj telefon (dvojederni) dela kolko tolko brez zatikanja.

Nazadnje urejeno:

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
meni na mangotu manjka samo urnik sinhronizacije za exchange. Verjetno se da to tudi rešiti s kakim programčkom, ampak še nisem iskal.
Drugo BP

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
To da se je android prijel tako kot se je enevrste čudež. Meni se zdi da je to bolj OS za Power Userja, ki ve kaj dela.
iPhone in WP7 pa sta v svoji klasi za 90% userjev, ki ne rabijo enih naprednih funkcij in nastavitev.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.203
7.039
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
To da se je android prijel tako kot se je enevrste čudež. Meni se zdi da je to bolj OS za Power Userja, ki ve kaj dela.
iPhone in WP7 pa sta v svoji klasi za 90% userjev, ki ne rabijo enih naprednih funkcij in nastavitev.

nekako tako razmišljam tudi jaz, za moje pojme je android čisti overkill za navadnega uporabnika. Verjetno se je tako dobro prijel zaradi "hudih" strojnih konfiguracij, ki so seveda pritegnile ovce.

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
368
231
43
Kingston town
Jao kake pišete. Android overkill pa ne vem kake. Android je OS kot vsak OS, pišete pa kot da je na njega težje delat kot pa programirat. Res je, omogoča več "igranja" s samim sistemom kot recimo WP7, ampak v končni fazi je od vsakega uporabnika odvisno kaj bo z njim delal in kaj ne. Moja mama zna delat z andoridom, pa je 200 let za leseno žlico kar se novodobnih "gadgetov" tiče. Sicer ga uporablja za klicat, sms-je pa kako sliko za nardit, ampak to kar rabi to zna nardit.

Z računalniškimi windowsi se tud da mariskaj delat, pa noben ne piše o nobenem overkillu.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.589
1.121
113
Titograd
USB način mi je najlažje za uporabljat če nalagam gor glasbo ali pa slike mečem na comp.... Ok, saj gre tudi z programjem od telefona, ampak ravno to, da lahko dam dol kake slike na katerem drugem compu, ki nima programa za urejanje mojega telefona, se dostikrat zgodi.

SMS imam sicer trenutno tovarniški, ga pa vmes spremenim, že princip da tega ne morem sam spreminjat me malo odvrača. Definitivno pa je ena prvih stvari, ki jo spremenim, melodija zvonenja...... se to da normalno? Potem ok
smile-1.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
USB način mi je najlažje za uporabljat če nalagam gor glasbo ali pa slike mečem na comp.... Ok, saj gre tudi z programjem od telefona, ampak ravno to, da lahko dam dol kake slike na katerem drugem compu, ki nima programa za urejanje mojega telefona, se dostikrat zgodi.

SMS imam sicer trenutno tovarniški, ga pa vmes spremenim, že princip da tega ne morem sam spreminjat me malo odvrača. Definitivno pa je ena prvih stvari, ki jo spremenim, melodija zvonenja...... se to da normalno? Potem ok
smile-1.gif

Nadomestilo za usb je dropbox, skydrive

Melodije zvonjenja pa se dajo spreminjati

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.589
1.121
113
Titograd
Pa se dajo spreminjat normalno kot na vseh ostalih telefonih? da ni kot na 7.0, ko je bila cela kolobocija kako spremenit melodijo, to je skoraj isto kot da se ne da.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nima absolutno nič povezave s Slovenijo tko da...why?
confused-1.gif

Še bo mal za čakat, zgleda pa Lumie ne bom nabavljal do apolla in potem nek hujši stroj, do takrat pa ta ničvredni trophy zna vse v stilu.
zmaga.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.203
7.039
113
Kdo pa še v sloveniji kupuje telefone?
smile-1.gif

Linkal sem zato, da se vidi, kako se povsod drugod premika vse v smeri prodaje nokie, pri nas pa seveda zadeve stojijo, hura za (ne)sposobne operaterje.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ta novica o Apollu je tudi strel v koleno...

Kaj boš zdaj kupoval 800 al pa 900? Vsaj "pravijo" si tako, tisti, ki ne poznajo sistema, je pa tudi nekaj na tem, da se nekaterim funkcijam odpoveduješ, če zdajle kupiš 800.

Z 900 oz. 910 pa mislim da bi super živel več let.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.203
7.039
113
Res je, ampak kaj naj drugega, morajo zadevo(apollo) čimprej spraviti na trg in bila bi neumnost, če recimo ne bi objavili nič, potem pa kar naenkrat dali ven produkt. PR mora laufat
smile-1.gif

Ni šans da kupim 910, resolucija enaka, kot jo imam na 3 leta stari X1, saj potem sploh ne rabim novega telefona...

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tut moj hd ma enako resolucijo, pa bi titana se vseeno imel:|
a mislita, da se bo dalo apollo spravit na zdejsnje telefone?
tele oblike nokiji pa mi sploh ne potegnejo..

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Seveda! Tudi Win8, kar še ni Apollo za moje pojme boš lahko dal gor in tudi delalo bo BP.

Ostal boš le brez funkcij, za katere nimaš primernega hardware-a.