Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Glede WP8 - bodo ti, ki imajo že 7.5 nadgradnljivi na 8-ko, ali ne? Konkretno recimo n800/900?
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Kakšno je pa stanje baterije na Lumiji 710?
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Nima še nihče...ste samo 800-tke pokupili?
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Skydrive?
Citat:
Uporabnik lojtra pravi:
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Nima še nihče...ste samo 800-tke pokupili?
Baterija bolj kot ne porazna. Od oka drži tam nekje 16 ur, mogoče še manj. V glavnem, zjutraj vzamem iz polnilca, grem v službo, malo sms, malo klicanje, wifi, pa je po 8 urah baterija več kot pol porabljena. Nekako tem smislu glede baterije. Drugače pa kar se tiče povezvljivosti, me najbolj muči to, da preko bluetootha ne gre skoraj nič pošiljati, razen kontakte. Pa še na b. slušalko se mi ne da povezati. Kao sparit gre, povezat pa noče, čeprav mi je enkrat uspelo. Pa sedaj po updatu, lahko celo pdf berem! Jeee.... Za kozlat v glavnem v tem smislu. Drugače sistem dela tekoče, nič kaj ne zmrzuje, telefonček lepo za v roko paše, fotke ok., počasen fotkič, spomin je itak samo notranji z 8 GB, ki pa seveda ni vse za uporabnika namenjen... V primerjavi z 800 pa se mi zdi, da sploh ni neke ogromne razlike, razen če gledam zaslon je tam seveda boljši in kvalitetnejši, ostalo pa se mi ne zdi vredno toliko več keša da bi dal...
Pa lep pozdrav....
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Pa kdaj si boste dali dopovedat, da je poraba baterije odvisna od načina uporabe in kaj se s telefonom dela!!! in pa seveda od same kapacitete baterije in OS. JAO
Nokia lumia 800 pa je tu izjema, ker ima softversko napako, da posebej noro porablja baterijo, ali pa je hardverska napaka.Slejkoprej bo znano.
btw iphone 3g sem pozabo izklopit in je z 2 leti staro baterijo zdržal v standby 2 tedna pa še je blo 20% baterije in dvomim, da sem ga "odložo" s 100% napolnjeno baterijo... uporabljal pa sem novega 3gs medtem, ko je 3g čakal na kupca.
Mojster, nekomu, ki si služi denar v tem poslu, ni treba razlagat od česa je odvisna avtonomija baterije. Kul? Počakaj kak teden, da se javijo prvi srečni kupci SGS3 in se spomni na moje besede. Bo šlo?
Ti si služiš denar v tem poslu? Obenem pa izjaviš: " V vednost - Samsung Galaxy 3 zdrži manj kot en dan. "
V stilu, nima veze, kaj delaš s telefonom, zdrži majn kot en dan.
Pa kaj ti se norca delaš
over&out
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ajfoun pa drži 2dni +?
Potem bi eni in punci držal 1 teden, če mava Trophy-ja in Lumio 2 dni.