Citat:
Uporabnik dufus pravi:
nevem kaj vidite potem v tej nokii, ce niti en dan ne zdrzi?!
V vednost - Samsung Galaxy 3 zdrži manj kot en dan.
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
nevem kaj vidite potem v tej nokii, ce niti en dan ne zdrzi?!
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Pa kdaj si boste dali dopovedat, da je poraba baterije odvisna od načina uporabe in kaj se s telefonom dela!!! in pa seveda od same kapacitete baterije in OS. JAO
Nokia lumia 800 pa je tu izjema, ker ima softversko napako, da posebej noro porablja baterijo, ali pa je hardverska napaka.Slejkoprej bo znano.
btw iphone 3g sem pozabo izklopit in je z 2 leti staro baterijo zdržal v standby 2 tedna pa še je blo 20% baterije in dvomim, da sem ga "odložo" s 100% napolnjeno baterijo... uporabljal pa sem novega 3gs medtem, ko je 3g čakal na kupca.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Pa kdaj si boste dali dopovedat, da je poraba baterije odvisna od načina uporabe in kaj se s telefonom dela!!! in pa seveda od same kapacitete baterije in OS. JAO
Nokia lumia 800 pa je tu izjema, ker ima softversko napako, da posebej noro porablja baterijo, ali pa je hardverska napaka.Slejkoprej bo znano.
btw iphone 3g sem pozabo izklopit in je z 2 leti staro baterijo zdržal v standby 2 tedna pa še je blo 20% baterije in dvomim, da sem ga "odložo" s 100% napolnjeno baterijo... uporabljal pa sem novega 3gs medtem, ko je 3g čakal na kupca.
Mojster, nekomu, ki si služi denar v tem poslu, ni treba razlagat od česa je odvisna avtonomija baterije. Kul? Počakaj kak teden, da se javijo prvi srečni kupci SGS3 in se spomni na moje besede. Bo šlo?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A 900 bo tudi pri nas?