Nokia windows phones

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
405
83
Kras
www.mtl.si
Sedaj ne vem vec ali se zaje... ali si ...
Varnostno kodo dobis na BACKUP elektronski naslov in ne na MS racun s katerim se poizkusas prijavit v Lumio.
Ti nas je ze par to napisalo. Ko te vprasa za mail na Lumii moras vnesti svoj varnostni (obnovitveni) mail.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ali pa sms na telefonsko katero imaš prijavljeno, napišeš zadnje 4 številke.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.657
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Varnostno kodo dobis na BACKUP elektronski naslov in ne na MS racun s katerim se poizkusas prijavit v Lumio.
Ti nas je ze par to napisalo. Ko te vprasa za mail na Lumii moras vnesti svoj varnostni (obnovitveni) mail.

Napiše mi tole:

This site requires a security code to sign in. When your security info updates on 2/24/2016 you will be able to access this site. You can still access sites such as Outlook and Skype that don't require a security code.
On 1/25/2016 you requested that your security info be replaced.
Current security info
Alternate email: wi*****@t-2.si
Phone number ending in 72
New security info
Phone number ending in 33
If you didn't request this, let us know.
If you'd like to keep your current security info, you can cancel this request.

Moj email za MS račun je w*****@t-2.si

Zato sem tudi vpisoval ta mail in nikoli dobil kode. Tudi telefonske številke nimam nobene na 72.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.409
2.764
113
Zgleda da si sedaj posodobil na tvoje prave podatke. Kaj si imel prej nastavljeno pa se sam ne ves. Pa ni kriv sedaj MS ali WP. ☺Upam da ne bos imel vec tezav. ☺

mr_

Guru
20. sep 2007
9.409
2.764
113
Hm, gor ti pise da se info posodobi 24.2. Cudno. Po moje bo najbolje ce dobis kaksnega alterjevca v tvoji blizini, da ti pomaga. Ker taksno resevanje na daljavo je tezko. Oz. ce ti eng ni tuja, klici, pisi MU-u.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Meni se še vedno zdi, da ali imaš blokiranega pošiljatelja kode ali pa ti pošilja na nek drugi email..

matejmesar

Pripravnik
1. jul 2009
95
0
6
Za vsak slučaj poglej še v spam/junk mapo od elektronske pošte, če je slučajno mail s kodo zataval tja... pri meni je bilo to...

LPM

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
777
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Napiše mi tole:

This site requires a security code to sign in. When your security info updates on 2/24/2016 you will be able to access this site. You can still access sites such as Outlook and Skype that don't require a security code.
Current security info
New security info

Zato sem tudi vpisoval ta mail in nikoli dobil kode. Tudi telefonske številke nimam nobene na 72.

Sedaj je zadeva jasna... Ti si spremenil osnovne podatke (telefonsko stevilko), zato ti ne pusti dalje... To lahko preklices (Cancel request) ...

Sem sedja probal to narediti in dobil podobno besedilo ...

We_ll_see_you_soon-20160126-085054.jpg

Ampak sem potem naredil cancel request in so spet veljavni prejsnji podatki... Sem pa samo dodal telefonsko stevilko kot nacin preverjanja...
smile-1.gif

Po tem besedilu sodec naj bi vse delovalo, le psotopki, kjer se ptorebuje "security info" ne bodo delovale. Ocitno je dostop do backupa tudi ena izmed teh zadev ...

Sedaj lahko pocakas do omenjenega datuma... ali pa preklices zahtevo in uporabis stare podatke... ter pocakas na mail s kodo. Pri meni je enkrat prisel prakticno tako... enkrat pa je trajalo ene 10 minut, da je prisel...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.409
2.764
113
Sam pri njemu je tezava tel.cifra, ki se konca na 72, za katero pravi da nima pojma, katera bi bila. Jaz menim da je tukaj izvirni greh.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.657
113
Včeraj ko sem drkal zadevo sem spremenil telefonsko cifro službenega telefona, ker sem mislil, da bom dobil kodo vsaj na službeni telefon. Kodo sem dobil po SMS-u in ko sem jo vtipkal, mi je napisalo kar sem prilepil malce višje. Moram počakati 1 mesec.
Kar je pisalo že prej, števila ***72, nimam pojma od kod to, ker nimam nobene številke na katerih bi bile zadnje dve 72 in jih tudi nikoli nisem imel.Da vas ne morim več. Sem kreiral nov MS account, izbral nov email v Outlook.com in grem počasi vse od začetka. Sedaj vem kaj delam in upam, da se ne zajebem nikoli več. Za dodatni varnostni email sem dal svoj Gmail. Nisem pa sedaj nikjer videl kakšno vprašanje o telefonski številki. Hvala vsem za pomoč in dobro voljo.
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
777
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sam pri njemu je tezava tel.cifra, ki se konca na 72, za katero pravi da nima pojma, katera bi bila. Jaz menim da je tukaj izvirni greh.

Samo skoraj nemogoce bi bilo, da bi imel kar eno cifro vpisano in se kar nek e-mail naslov ... Ce je to res, potem je s tem profilom nekaj hudo narobe... in bi rekel, da je nekdo to malo pohackal... Mogoce bo res najbolje, ce se poklice na Microsoftovo pomoc ...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:

Napiše mi tole:

Current security info
New security info

Ali ni T-2 mail ***@t-2.net in ne ***@t-2.si, kot imaš ti vpisano?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.657
113
V telefon sem naložil nova zvonjenja, sedaj pa mi jih ne pokaže med zvoki. Kje so? Vem da sem jih shranil na SD kartico, vendar mi ne ponudi izbire. Na seznamu je samo tisto kar je že v telefonu.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.657
113
Na SD kartico, ampak sem sedaj videl na netu kaj sem zajebal. Telefon bi moral priključiti s kablom na računalnik in jih lepo naložiti v mapo Ringtones. Jaz pa sem jih nalagal preko Bluetootha in jih sedaj ne najde. Bom zrihtal.