Nokia windows phones

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
mater komplicirate. uporabljaš MS sistem. Uporabi MS e pošto, tam pa dodaš vse svoje e-mail račune in imaš vse na enem mestu. pregledno in enostavno. lp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.211
7.035
113
To se lahko skopira na Sd kartico, koliko vem in potem pač uvozi v "novega"

Če pa ne more ne v telefon ne do računa potem pa je itak vseeno, so izgubljeni
wink-1.gif

PS, nisem bral celotne štorije tako da ne vem kaj je problem v osnovi

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Sam nimam casa se potem ukvarjat s PP disputom in vseeno raje preverim prej prodajalca.

Zakaj ita ebay? Se dobi tudi kaj poceni, posiljanje je ugodno (imam moznost na ita naslov), tako da ne vem, zakaj bi ita ebay crtal. Sem bil nategnjen (probal bit nategnjen) tudi s strani angleza in nemca. Toliko v vednost.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.211
7.035
113
Ukvarjat? Klikneš dispute, opišeš kaj je bilo, potem pa v nekaj minutah dobiš denar, če je vse OK.

Glavno tu je, da celotna komunikacija poteka preko ebaya, če sploh je komunikacija. Torej prvo kupiš izdelek, če kaj ni ok napišeš prodajalcu email, če ni odgovora v nekaj dneh ali odgovor ni zadovoljiv, počiš dispute in rešeno.

Jaz se glede na izkušnje sploh ne bojim kupovat nič do vrednosti 500$, ker res lepo rešijo dispute, vsaj meni so.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.410
2.764
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

PS, v čem je finta da tako radi posegate po ITA ebayu, kaj pa UK pa DE, ker v ITA pa res še nikol nisem nič pametnega našel
smile-1.gif

Ker UK in DE ni, da gres lahko tja peš. GO in TS sta za marsikoga prev vrati, Videm pa tudi ni dalec. Celotna Furlanija je pa zagotovo bogatejsa kot SI, mogoce celo vec prebivalcev itd. Da pred nakupom primes v roko, je pa tudi nekaj vredno. Jaz vsake toliko casa preverim subito.it, ce se najde kaksna poceni Lumia v blizini.
smile-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
mater komplicirate. uporabljaš MS sistem. Uporabi MS e pošto, tam pa dodaš vse svoje e-mail račune in imaš vse na enem mestu. pregledno in enostavno. lp

Fadil tole bi bilo najbolje in z najman kompliciranja, če še nimaš si ustvari windows mail, ki ti bo služil med drugim tudi za backupe, ostale maile po potrebi dodajaš.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Windows 10 uporabljam samo na službenem prenosniku. Kako lahko naložim W10 na Lumio 640?

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Windows 10 uporabljam samo na službenem prenosniku. Kako lahko naložim W10 na Lumio 640?

Ko boš imel telefon "poštiman" naloži Windows insider" program in se včlani. Ko se bo telefon zagnal pojdi v nastavitve in zaženi iskanje posodobitev in ponudilo ti bo W10 mobile. Tudi če izbereš "Slow ring" (torej že testirane beta nadgradnje) bo dobil isto verzijo kot je zdaj na novih Lumiah . Po končani nadgradnji naredi še varnostno kopijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
778
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Windows 10 na Lumii ni enako kot Windows 10 na racunalnik... Enako je samo ime... se vedno pa je vsak OS zase... Windows 10 na Lumii je v bistvu samo naslednja verzija operacijskega sistema, ki jo packajo ze kar nekaj casa in napoved o uradnem izidu stalno potiskajo v prihodnost
smile-1.gif
...

Sicer pa je tukaj navodilo, kako lahko ze danes namestis Windows 10 na svojo Lumio >> http://windows.microsoft.com/sl-si/windows/preview-supported-phones

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Super. Hvala lepa za pomoč in nasvete. Ko pridem domov se bom pozabaval s tem. Imam pa še eno vprašanje. Če ustvarim nov MS račun, ali lahko obstoječi One Drive povežem z novim računom? Trenutno dostopam na One Drive brez problema, vendar me zanima, če bom kasneje recimo fotografiral s telefonom, mi bo slike shranjevalo kam? Bi bilo možno da mi shranjuje na obstoječi One Drive?

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Če prav razumem ustavrim nov MS račun in uporabljam njihov Outlook.com?
pa kako si se ti sploh prijavil v telefon prvič. Saj že moraš imeti outlook račun.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
778
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Lahko bos uporabljas pomoje tudi obstojec obstojec OneDrive... ne da pa se jih povezati... Dodati bo potrebno se drugi Microsoftov racun in v nastavitvah nastaviti, da pac shranjuje v drugi OneDrive racun... Ne vem pa, ce lahko dostopas do obeh hkrati... pomoje da ne... in bo treba vedno prekonfigurirati nastavitve ...

Verjetno bi bilo najbolj smotrno skopirati vso vsebino iz starega OneDrive-a v novega... in starega pustiti kot "backup"... ali pa izbrisati celoten stari racun ...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Če prav razumem ustavrim nov MS račun in uporabljam njihov Outlook.com?
pa kako si se ti sploh prijavil v telefon prvič. Saj že moraš imeti outlook račun.

Imam Outlook - MS račun v katerega se lahko prijavim. S tem računom dostopam do pošte in One Drivea. Vendar pa kot sem že predhodno napisal imam probleme s pridobitvijo varnostne kode. Ko vpišem email na ta mail ne dobim kode. Zato ne morem naložiti varnostne kopije, ki sem jo naredil pred hard resetom. Trenutno sem prijavljen v telefon, imam dostop do One Drive, stiki so mislim da vsi. Ostalih nastavitev pa pač ni.